Dark Lord Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 A oto moje stworzenie:lol: Noreczka, suczka z wrocławskiego schroniska, jest w typie teriera, coś pomiędzy foksterierem a airdale tereriem plus coś tam jeszcze, jest bardzo łagodna, spokojna, nieco lękliwa, pojętna choć niezbyt chętna do szkolenia, ma duuży instynkt myśliwski, nie popuści kotom, dzikim kaczkom, myszom.Poza tym jest kochana, wyjątkowa, jedyna w swoim rodzaju. Quote
Ola&Kora Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Ale słodka sunieczka, i faktycznie ma coś z terriera :loveu: Quote
Shetanka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Słodka :loveu: taka malutka i fajniutka bardzo mi sie podoba:loveu: Quote
Dark Lord Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 Cieszę się, że podoba się Wam moja psina,a oto więcej fotek. Quote
Ola&Kora Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Dark Lord; napisał(a): Cud miód i orzeszki :p Świetna fotka Quote
Juszes Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Śliczna panienka :** Wygłaskaj ode mnie :* Quote
Dark Lord Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 fotek ciąg dalszy :p w "pontonie" najwygodniej mi a kuku Quote
Juszes Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 [quote name='Dark Lord']fotek ciąg dalszy :p a kuku Ale oczęta przymrużyl :** Quote
Juszes Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 [quote name='Dark Lord']fotek ciąg dalszy :p a kuku Ale oczęta przymrużyl :** Quote
Ola&Kora Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Dark Lord; napisał(a): Cóż za piękna wystawowa poza :loveu: A ogonek to ona ma? Bo tak jakoś go na tej foteczce nie widać Quote
Dark Lord Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 Ma ogonek,taki kikut krótki,nie wiem czy z natury taki czy był ''cięty'' :confused: ,po ostrzyżeniu wygląda jak rasowy pies:cool3: ,sama ją strzygę,a jaka spokojna,potrafi trzy godziny stać,pazurki da sobie obciąć,do zębów zajrzeć,pies do rany przyłóż:loveu:,ufam jej na 99,05%. Quote
Ola&Kora Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Dark Lord; napisał(a):Ma ogonek,taki kikut krótki,nie wiem czy z natury taki czy był ''cięty'' :confused: ,po ostrzyżeniu wygląda jak rasowy pies:cool3: ,sama ją strzygę,a jaka spokojna,potrafi trzy godziny stać,pazurki da sobie obciąć,do zębów zajrzeć,pies do rany przyłóż:loveu: ,ufam jej na 99,05%:razz: Norcia wyglądem przypomina troszkę airdale terriera I to dobrze że jest taka cierpliwa, bo inaczej ciężko by ci było ją strzyc. A jak z jej charakterkiem? Ma coś z ruchliwych i zadziornych terrierków? Quote
Juszes Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Hihi jak fajowo wyszła :loveu::loveu::loveu: Quote
Shetanka Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Nora jest świetna.Zapraszam do galerii Chrupka(link w podpisie) Quote
Dark Lord Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 O jaki fajny bannerek, dzięki!!!!:lol: :lol: :lol: :multi: :multi: Quote
Dark Lord Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 No właśnie nie mogę wrzucić ich na serwer:angryy: nie chodzi mi jak zwykle komp,postaram się jutro zrobić kilka fotek prymitywnym aparatem-kamerą bo cyfrówki nie mam,poprzednie zdjęcia robił mój bratanek swoją cyfrówką.Fotki będą, obiecuję:cool3: . Quote
wiq Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 sliczny ma profil:loveu: kundelki rzadza (mam nadzieje,ze moje flaty tego nie czytaja):evil_lol: Quote
Recommended Posts