zuzlikowa Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 xmartix napisał(a):już wysyłam, przepraszam :oops: ...a ja dostałam i przekazałam... i w poniedziałek powinno już pójść! Niech maleńka zdrowieje, a łapki ma zdrowe i cudne!...futerko też powinno ładnie odrosnąć i mała będzie czarować na całego!...a chochlika beniastego ma w "okach":lol: Quote
xmartix Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Nana czuje się o wiele lepiej, jest wesoła, skóra wygląda lepiej, ale jeszcze długa droga żeby to wyglądało jak skóra.. niebawem będzie wykąpana w silnym środku Quote
demi Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Mała wygląda z dnia na dzień lepiej, także myślę, że można by zacząć szukać jej domku. Czy ktoś zechciał by pomóc nam ją ogłaszać? Może jakiś nowy dom bedzie chciał sprostać wyzwaniu z kąpielami Nanuśki. Quote
olivetshka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 podsyłam świeżutki wątek o paskudnym pseudo ONków w wielkopolskiem - proszę, zaglądnijcie, psy żyją w koszmarnych warunkach: http://www.dogomania.pl/threads/207462-pseudohodowla-ko%C5%82o-Pi%C5%82y-9-ps%C3%B3w-w-syfie Quote
zuzlikowa Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Immawerol i coś jeszcze poszło już z Fundacji Bernardyn do Nanki!Niech służy na zdrowie sunieczce! Quote
zuzlikowa Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Acha...zgrywam ostatnie fotki Nany i dodam je na stronę adopcyjną benków na FB z informacją,że szuka już domu...OK? Quote
xmartix Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 nie aż tak niestety.. może troszeńkę ok Zuzlikowa, dziękujemy Quote
xmartix Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 najnowsze informacje i zdjęcia Nany: http://www.toz.wroclaw.pl/734.xml Quote
ANETTTA Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 zróbcie jej allegro cegiełkowe moze by cos wpadło na jej leczenie Quote
xmartix Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 Anetta jest allegro od początku :) pieniądze są zbierane cały czas ale i Nana wymaga cały czas i kąpieli w przeróżnych środkach drogich i wcześniej leków i dobrej karmy itd :roll: Quote
xmartix Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Nan bawi się z Fartem [video=youtube;kPZRKBBeetM]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kPZRKBBeetM[/video] Nana ma kolejne badania dotyczące tego co się dzieje z jej skórą Quote
demi Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Nanie dodatkowo w wymazie wyszedł Gronkowiec pośredni... Także kolejne antybiotyki na 3 tyg. Beznadzieja, nic nie chce byc lepiej. Już jak mnie widzi to nie wie gdzie uciekać, bo ja= kąpiel. Coś strasznego z tym psem. :-( Do tego ona taka cicho ciemna, tu niby buziaczki, a innego psa, który jej nie pasuje by zjadła. Na kota też ma czasem chęć. A mówić do niej to jak do ściany, a ona tylko merda tym wyłysiałym ogonem:shake: Quote
fochu Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 łezka się w oku kręci jak się ogląda ten filmik Fart ładnie sobie radzi na 3 łapkach a i ze skórą Nany znacznie lepiej :) Quote
fochu Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 demi napisał(a):Nanie dodatkowo w wymazie wyszedł Gronkowiec pośredni... Także kolejne antybiotyki na 3 tyg. Beznadzieja, nic nie chce byc lepiej. Już jak mnie widzi to nie wie gdzie uciekać, bo ja= kąpiel. Coś strasznego z tym psem. :-( Do tego ona taka cicho ciemna, tu niby buziaczki, a innego psa, który jej nie pasuje by zjadła. Na kota też ma czasem chęć. A mówić do niej to jak do ściany, a ona tylko merda tym wyłysiałym ogonem:shake: a ja bym przysiąc mogła że z jej skórą lepiej... no ale na żywo nie widziałam Charakterne dziewczę z niej ;) Quote
xmartix Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Nana jest kąpana i leczona i kąpana itd.. eh, mam nadzieję że to już ostatnie zabiegi i sunia będzie w końcu gotowa by znaleźć swoich nowych opiekunów Quote
Korenia Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 O ile łatwiej by ja bylo leczyc gduby na poczatku 'wlasciciele' stwierdzili ze ją oddadzą... a nie siedziała w gnoju tyle czasu :( Quote
Paulina_mickey Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 oj i tak wygląda znacznie lepiej niż na początku! Zdrówka! Quote
Recommended Posts