Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

xmartix napisał(a):
już wysyłam, przepraszam :oops:

...a ja dostałam i przekazałam... i w poniedziałek powinno już pójść!
Niech maleńka zdrowieje, a łapki ma zdrowe i cudne!...futerko też powinno ładnie odrosnąć i mała będzie czarować na całego!...a chochlika beniastego ma w "okach":lol:

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nana czuje się o wiele lepiej, jest wesoła, skóra wygląda lepiej, ale jeszcze długa droga żeby to wyglądało jak skóra.. niebawem będzie wykąpana w silnym środku

Posted

Mała wygląda z dnia na dzień lepiej, także myślę, że można by zacząć szukać jej domku. Czy ktoś zechciał by pomóc nam ją ogłaszać? Może jakiś nowy dom bedzie chciał sprostać wyzwaniu z kąpielami Nanuśki.

Posted

Anetta jest allegro od początku :) pieniądze są zbierane cały czas ale i Nana wymaga cały czas i kąpieli w przeróżnych środkach drogich i wcześniej leków i dobrej karmy itd :roll:

• 4 weeks later...
Posted

Nan bawi się z Fartem
[video=youtube;kPZRKBBeetM]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kPZRKBBeetM[/video]

Nana ma kolejne badania dotyczące tego co się dzieje z jej skórą

Posted

Nanie dodatkowo w wymazie wyszedł Gronkowiec pośredni... Także kolejne antybiotyki na 3 tyg. Beznadzieja, nic nie chce byc lepiej. Już jak mnie widzi to nie wie gdzie uciekać, bo ja= kąpiel. Coś strasznego z tym psem. :-(
Do tego ona taka cicho ciemna, tu niby buziaczki, a innego psa, który jej nie pasuje by zjadła. Na kota też ma czasem chęć. A mówić do niej to jak do ściany, a ona tylko merda tym wyłysiałym ogonem:shake:

Posted

demi napisał(a):
Nanie dodatkowo w wymazie wyszedł Gronkowiec pośredni... Także kolejne antybiotyki na 3 tyg. Beznadzieja, nic nie chce byc lepiej. Już jak mnie widzi to nie wie gdzie uciekać, bo ja= kąpiel. Coś strasznego z tym psem. :-(
Do tego ona taka cicho ciemna, tu niby buziaczki, a innego psa, który jej nie pasuje by zjadła. Na kota też ma czasem chęć. A mówić do niej to jak do ściany, a ona tylko merda tym wyłysiałym ogonem:shake:

a ja bym przysiąc mogła że z jej skórą lepiej...
no ale na żywo nie widziałam
Charakterne dziewczę z niej ;)

Posted

Nana jest kąpana i leczona i kąpana itd.. eh, mam nadzieję że to już ostatnie zabiegi i sunia będzie w końcu gotowa by znaleźć swoich nowych opiekunów