xmartix Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Zuzlikowa zapytam Demi edit: tak, tak, potrzebuje :) Nana czuje się lepiej, jej skóra zaczyna wyglądać jako tako, nóżki nie są już tak zaczerwienione, Nana nadal jest co dwa dni kąpana i dostaje antybiotyk zaczęła pokazywać charakterek, coraz bardziej już nie podobają jej się kąpiele, przy ostatniej warczała na naszego Mateusza, do tego ma spięcia z niektórymi psami, zaczyna czuć się dobrze u Demi :diabloti: Quote
xmartix Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 TYDZIEŃ TEMU PO TYGODNIU U DEMI TYDZIEŃ TEMU TERAZ Quote
xmartix Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 wstawiłam jeszcze zdjęcia powyżej :eviltong: Quote
xmartix Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 i filmik.... http://www.youtube.com/watch?v=Ck5Tl_WEUlg&feature=player_embedded Quote
demi Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 [quote name='xmartix']TYDZIEŃ TEMU PO TYGODNIU U DEMI TYDZIEŃ TEMU TERAZ aż sama sie ciężko zszokowałam, że tak szybko wszystko się goi, bo jak sie małą widzi na codzień to tego tak nie widać. Nana już czuje sie pewnie i zaczyna powarkiwać w trakcie kąpieli- gnoajszek jeden niedobry! Quote
szafranekm Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Nanuś kochana, ja też miziam cię bardzo i trzymam kciuki. Quote
zuzlikowa Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 [quote name='xmartix']Zuzlikowa zapytam Demi edit: tak, tak, potrzebuje :) Nana czuje się lepiej, jej skóra zaczyna wyglądać jako tako, nóżki nie są już tak zaczerwienione, Nana nadal jest co dwa dni kąpana i dostaje antybiotyk zaczęła pokazywać charakterek, coraz bardziej już nie podobają jej się kąpiele, przy ostatniej warczała na naszego Mateusza, do tego ma spięcia z niektórymi psami, zaczyna czuć się dobrze u Demi :diabloti: Podeślijcie mi proszę na maila roma201157@gmail.com adres do wysyłki! Zaraz rankiem przekazuję informację do Fundacji! UFFFFFF...odetchnęłam, bo już ostatnio popadam w popłoch,że tylko ja "znajduję" charakterne benki, a reszta to chodzaca słodycz- takie typowe miśki/słodziaczki. Nana wygląda rzeczywiście coraz lepiej... i tak trzymaj sunieczko! Rankiem zapiszę sobie nowe fotki i powrzucam do folderu Nanki i na grupę! Niech widać będzie jak dziewczynka sie zmienia... i tak się cieszę,że łapeczki już nie tak spierzchnięte i nie pękające! Quote
zuzlikowa Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 [quote name='xmartix']i filmik.... http://www.youtube.com/watch?v=Ck5Tl_WEUlg&feature=player_embedded Rano dopiero obejrzałam filmik i...:evil_lol: splułam się ze śmiechu z tytułu i obejrzanej treści...naprawdę absolutna bernardynka! "dorwała" misia!!!! Złapać w zęby, dwa kroczki przenieść i...już po zabawie i "dorywaniu"... można iść dalej! Typowo beniaste! Quote
Paulina_mickey Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Kolejna bernardynia tragedia- Felek- odchodził we własnych odchodach! http://www.dogomania.pl/threads/206324-FELEK_-odchodzi%C5%82-stoj%C4%85c-we-w%C5%82asnych-odchodach!_stary-bernardyn-jednak-%C5%BCyje!?p=16727614#post16727614 Quote
Ciotka_Werka Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Heja Dobre Dusze, kupiłam Nanie kilka cegiełek, ode mnie i od mego zwierzyńca. Wiem, że to kropla w morzu potrzeb, ale jeśli choć ciut pomoże, to warto. PROSIMY NANĘ UCAŁOWAĆ W ŁAPKĘ.:) Quote
fochu Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 i ja zaglądam do Nany,dobrze że widać poprawę :) mizianki Quote
xmartix Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Ciocia Werka bardzo dziękujemYy! Nana pokazuje swoje prawdziwe oblicze, rzuca się na Farta, nie wpuści nikogo obcego na podwórko. Bernardyn psem stróżującym?:-o do tego przy kąpielach stara się szczerzyć kły do Mata :mad: na szczęście Mat sobie z tym radzi :eviltong: Quote
Ciotka_Werka Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Nooo, baba z jajami, znaczy kobieta z charakterem... :) Moja suka jak ktoś się ośmieli wejść za bramę, to bierze za rękę i kawę robi. Nie mieli, tego jeszcze nie umie. Domu pilnuje ja... Czy to aby cuś nie tak się u mnie dzieje??? ;ppp Quote
xmartix Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 hehe możliwe, możliwe :):):eviltong: Quote
xmartix Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 Nana wygląda z kąpieli na kąpiel coraz lepiej :) wstawiam zdjęcia, z kojca ponieważ było dużo psów w ten dzień u Demi i żeby nie było zadymy to trzeba było porozstawiać:p Quote
zuzlikowa Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 xmartix napisał(a):Ciocia Werka bardzo dziękujemYy! Nana pokazuje swoje prawdziwe oblicze, rzuca się na Farta, nie wpuści nikogo obcego na podwórko. Bernardyn psem stróżującym?:-o do tego przy kąpielach stara się szczerzyć kły do Mata :mad: na szczęście Mat sobie z tym radzi :eviltong: ...ano, ostatnio tych benków stróżujacych pokazało się więcej- i Natalka i Alik... nawet Miluś umiał terenu popilnować! [FONT=Garamond]Malutki baranek ma złote różki, pilnuje pisanek na trawie z rzeżuszki. Gdy nikt nie widzi, chorągiewką buja i beczy cichutko: Wesołego Alleluja! Staropolskim obyczajem, dużo szynki życzę z jajem, niech zające i barany pospełniają Wasze plany. Niech to będzie czas uroczy, życzę wszystkim Wielkiej Nocy.[/FONT] ...i ja przyłączam się do tych życzeń! Quote
zuzlikowa Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 zuzlikowa napisał(a):Dziewczyny, czy mała potrzebuje Immawerolu ? Jeśli tak, Fundacja Bernardyn może odstąpić pewną ilość(odlać i przesłać na wskazany adres). u nich idzie tego leku ogromna ilość, ale stosują go przygotowując roztwór w stosunku 1:50, przelewając do buteleczki spray i spryskując chore miejsca...wmasowując ... Jeśli przydałby sie Wam ten lek...dajcie znać. Podeślijcie adres docelowy na mojego maila roma201157@gmail.com... przekażę. Nana jest cudna i cieszę się,że u Was... ...nie dotarł do mnie jeszcze adres do wysyłki... bardzo proszę na maila roma201157@gmail.com Quote
Recommended Posts