ANETTTA Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Paulina_mickey napisał(a):To dla wszystkich benków, które mogą znaleźć się w przyszłości w podobnej sytuacji...niech choć kilku się uda tego uniknąć... http://img860.imageshack.us/img860/4648/slajd3.jpg Pomóżcie nagłośnić tę akcję. .. może jeszcze ktoś nie rozliczył swojego PIT-u i zastanawia się nad przekazaniem 1%...bernardyny w potrzebie bardzo potrzebują pomocy! Link pod plakatem jest bezpośrednio do oryginalnego plakatu. pomózcie nam pomagac pomózcie psiakom reklamuj 1% NA BENKI Quote
fochu Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 biedna Niunia jak się patrzy na tę łapki i całą mordeczkę to serce się kraje :( Zdrówka maleńka ! Quote
xmartix Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Nana biega sobie po podwórku pół dnia, jest zadowolona, skóra wygląda lepiej, w weekend postaram się o zdjęcia :cool3: Quote
xmartix Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 CEGIEŁKI NA LECZENIE NANY (PROSZĘ O ROZSYŁANIE): http://allegro.pl/show_item.php?item=1562664577 Quote
fiorsteinbock Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 xmartix napisał(a):CEGIEŁKI NA LECZENIE NANY (PROSZĘ O ROZSYŁANIE): http://allegro.pl/show_item.php?item=1562664577 Kupilam i zaplacilam. Marta, w aukcji podana jest kwota 5zł za list ekonomiczny - nie doliczalam tego, nie wysylajciecegielek allegrowiczowi o nicku fior_e - chyba, ze jest opcja elektroniczna :) Quote
xmartix Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 dzieki Fiorsteinbock :) nie mam wersji elektronciznej.. Quote
ANETTTA Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 a alegro cegiełkowe możę trzebaby zrobić ..?? Quote
szafranekm Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Ja też podrzucam Nanę, już polecałam pomoc dla niej na nk i fb.Pozostaję na jej wątku, służę pomocą. Quote
zuzlikowa Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Dziewczyny, czy mała potrzebuje Immawerolu ? Jeśli tak, Fundacja Bernardyn może odstąpić pewną ilość(odlać i przesłać na wskazany adres). u nich idzie tego leku ogromna ilość, ale stosują go przygotowując roztwór w stosunku 1:50, przelewając do buteleczki spray i spryskując chore miejsca...wmasowując ... Jeśli przydałby sie Wam ten lek...dajcie znać. Podeślijcie adres docelowy na mojego maila roma201157@gmail.com... przekażę. Nana jest cudna i cieszę się,że u Was... Quote
zuzlikowa Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 xmartix napisał(a):Nana biega sobie po podwórku pół dnia, jest zadowolona, skóra wygląda lepiej, w weekend postaram się o zdjęcia :cool3: O tak- słońce, powietrze, spokój, dobre żradełko, opieka...to wszystko robi swoje! Niecierpliwie na foteczki czekam! Quote
ANETTTA Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 zuzlikowa napisał(a):O tak- słońce, powietrze, spokój, dobre żradełko, opieka...to wszystko robi swoje! Niecierpliwie na foteczki czekam! czekamy ..czekamy Quote
zuzlikowa Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 [quote name='zuzlikowa']Dziewczyny, czy mała potrzebuje Immawerolu ? Jeśli tak, Fundacja Bernardyn może odstąpić pewną ilość(odlać i przesłać na wskazany adres). u nich idzie tego leku ogromna ilość, ale stosują go przygotowując roztwór w stosunku 1:50, przelewając do buteleczki spray i spryskując chore miejsca...wmasowując ... Jeśli przydałby sie Wam ten lek...dajcie znać. Podeślijcie adres docelowy na mojego maila roma201157@gmail.com... przekażę. Nana jest cudna i cieszę się,że u Was... Pozwalam sobie zacytować by nie umknęło, bo być może potrzebne. Malutka...trzymam kciuki, byś szybko zdrowiała i...cegiełek ogrom poszedł- pieniążki bardzo potrzebne! Quote
Recommended Posts