Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wierze, że ktoś miał sumienie, żeby ją tak tarktować???!!!!!!!!! A jakby tak jemu/ jej nogi krwawiły, żołądek z głodu zasychał i musiał żyć w takim brudzie i pewnie ciemności?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angryy::mad:

Posted

Serce krwawi jak na nią patrzę, patrzę i nie mogę zrozumieć dlaczego tak beznadziejni ludzie (wersja light) żyją jeszcze na tym świecie... :(
Chyba bym tego właściciela rozerwała gołymi rękami...
Mógłby być 100 razy cięższy, 100 razy większy a i tak jak bym zobaczyła tę mordę to... może nie skończę... :(
BRAK MI SŁÓW...

dopisuję sunieczkę

Posted

bros napisał(a):
Q........a Q.........a Q.........a :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: *&^%$#@!$@%^* jasna doopa , nnie potrafię inaczej !!!!!!! :flaming:

psineczko biedna .....................cos Ty winna?

kurw//////////////////mac

Posted

To nie jest człowiek,to jest zwyrodnialec,patologia i tyle.Jakbym go spotkala,to jak nikomu jeszcz w życiu nie przywaliłam,nie zawahałabym się go walnąć z całej siły.

Posted

dziewczyny tak n a szybko
wczoraj sunia była u weta, dostała antybiotyk, potem wykąpaliśmy ją w szamponie antyseptycznym, w pn znowu kąpiel, wet wziął zeskrobiny, NUŻENIEC i liczne jakieś pasożyty
sunia ma 2,5 roku!!
po wyleczeniu z nużeńca trzeba ją wysterylizować żeby nie było nawrotu choroby
wet mówił że u niej to się dzieje od minimum pół roku
Nana u weta machała ogonem, nawet jak brał zeskrobiny.. skąd ona bierze tę ufność do człowieka :roll: pomimo że tyle krzywd jej wyrządził
podczas kąpieli też spokojniutka
leczenie pochłonie ok 1000 zł, pierwsza wizyta już kosztowała 90 zł:shake:
późno wieczorem wstawię zdjęcia z kąpieli i wizyty u weta i po kapieli
mamy też filmiki, w jednym z nich podaje Matowi łapkę :loveu: słodka jest
ale zadowolona mimo że te łapki wyglądają u niej tragicznie

co do właściciela, była jego matka czy kobieta, a jego nie było, pewnie był ale leżał nawalony... nie wiem, Demi i Paweł zagadali babkę a ja i Mat zabraliśmy szybko psa, oczywiście będziemy występować do burmistrza Wołowa o odbiór, ale wiadomo że dostaniemy pozytywną opinię, potem sprawa w sądzie dla kolesia

na razie tyle, reszta później

dzięki za wsparcie

Posted

xmartix napisał(a):
tak, będziemy robić, może dzisiaj mi się uda, a co, umiesz jakieś ładne tworzyć ? bo ja nie za bardzo

Czy ładne to nie wiem, raczej dosyć proste, bo nie znam się na grafice, tworzeniu stron i innych tego typu bajerach.

Ale tu możesz zobaczyć moje 2 zakończone już aukcje cegiełkowe:
http://allegro.pl/slepa-glucha-z-chora-skora-sunia-cocker-spaniel-i1466370190.html
http://allegro.pl/sunia-cocker-spaniel-z-chora-skora-prosimy-o-pomoc-i1484664954.html