nescca Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Mój Boże...... będę tu z Wami. Mam nadzieję ,że suni się uda. Quote
lenka8990 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Nie wierze, że ktoś miał sumienie, żeby ją tak tarktować???!!!!!!!!! A jakby tak jemu/ jej nogi krwawiły, żołądek z głodu zasychał i musiał żyć w takim brudzie i pewnie ciemności?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angryy::mad: Quote
marmosia Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Cie pier..., nie wierzę, że w XXI wieku nie ma rady na takich, którzy doprowadzili psiaka do takiego stanu!!! Quote
Paulina_mickey Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Ja nie moge :angryy::angryy::angryy: Jak można psa do takiego stanu doprowadzić!! Sunia ma swój folder na bernardyniej naszej klasie http://nk.pl/profile/22508066/gallery/album/23 Quote
azalia Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Biedaczka kochana,dzięki serdeczne dziewczyny za pomoc i domek.Mam nadzieję,ż malutka dojdzie do zdrowia. Quote
Szejla Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Serce krwawi jak na nią patrzę, patrzę i nie mogę zrozumieć dlaczego tak beznadziejni ludzie (wersja light) żyją jeszcze na tym świecie... :( Chyba bym tego właściciela rozerwała gołymi rękami... Mógłby być 100 razy cięższy, 100 razy większy a i tak jak bym zobaczyła tę mordę to... może nie skończę... :( BRAK MI SŁÓW... dopisuję sunieczkę Quote
basia34 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Ja sie poryczalam jak mozna byc takim czlowiekim.dzieki za pomoc dla sunieczki. Quote
ANETTTA Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 bros napisał(a):Q........a Q.........a Q.........a :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: *&^%$#@!$@%^* jasna doopa , nnie potrafię inaczej !!!!!!! :flaming: psineczko biedna .....................cos Ty winna? kurw//////////////////mac Quote
sunia2000 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Zrobiłam suńce jeszcze jedno wydarzenie na FB:http://www.facebook.com/event.php?eid=205868076099035&pending Quote
Asia & Ginger Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 https://lh5.googleusercontent.com/_k5yRW3d7R4U/TZ-l_aDwrRI/AAAAAAAACEs/R343SfAI3_M/24.jpg Obraz nędzy i rozpaczy... :-( A co powiedział właściciel na stan suni? Tłumaczył się jakoś? Quote
abilab Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Pewnie mowił ze dbał o psa, a tego delikwenta niech szlag trafi i zjedza pchły Quote
rencia42 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Nawet nie wiem co napisać.Do takiego stanu doprowadzić psinę, zrobiłabym właścicielowi to samo. Quote
azalia Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 To nie jest człowiek,to jest zwyrodnialec,patologia i tyle.Jakbym go spotkala,to jak nikomu jeszcz w życiu nie przywaliłam,nie zawahałabym się go walnąć z całej siły. Quote
Paulina_mickey Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 fochu napisał(a):baner na szybko Nie widać banerka :( Przynajmniej u mnie Quote
xmartix Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 dziewczyny tak n a szybko wczoraj sunia była u weta, dostała antybiotyk, potem wykąpaliśmy ją w szamponie antyseptycznym, w pn znowu kąpiel, wet wziął zeskrobiny, NUŻENIEC i liczne jakieś pasożyty sunia ma 2,5 roku!! po wyleczeniu z nużeńca trzeba ją wysterylizować żeby nie było nawrotu choroby wet mówił że u niej to się dzieje od minimum pół roku Nana u weta machała ogonem, nawet jak brał zeskrobiny.. skąd ona bierze tę ufność do człowieka :roll: pomimo że tyle krzywd jej wyrządził podczas kąpieli też spokojniutka leczenie pochłonie ok 1000 zł, pierwsza wizyta już kosztowała 90 zł:shake: późno wieczorem wstawię zdjęcia z kąpieli i wizyty u weta i po kapieli mamy też filmiki, w jednym z nich podaje Matowi łapkę :loveu: słodka jest ale zadowolona mimo że te łapki wyglądają u niej tragicznie co do właściciela, była jego matka czy kobieta, a jego nie było, pewnie był ale leżał nawalony... nie wiem, Demi i Paweł zagadali babkę a ja i Mat zabraliśmy szybko psa, oczywiście będziemy występować do burmistrza Wołowa o odbiór, ale wiadomo że dostaniemy pozytywną opinię, potem sprawa w sądzie dla kolesia na razie tyle, reszta później dzięki za wsparcie Quote
azalia Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Dziękujemy za wiadomosci,mam nadzieję,że sunia powolutko dojdzie do zdrówka. Quote
fochu Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Paulina_mickey napisał(a):Nie widać banerka :( Przynajmniej u mnie dziwne ... u mnie widać :/ Miziam dziewczynkę moooocno Quote
Asia & Ginger Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Marta czy będziecie robić aukcję cegiełkową na Allegro? Na pewno wiele osób wsparło by leczenie suni. Quote
xmartix Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 tak, będziemy robić, może dzisiaj mi się uda, a co, umiesz jakieś ładne tworzyć ? bo ja nie za bardzo Quote
Asia & Ginger Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 xmartix napisał(a):tak, będziemy robić, może dzisiaj mi się uda, a co, umiesz jakieś ładne tworzyć ? bo ja nie za bardzo Czy ładne to nie wiem, raczej dosyć proste, bo nie znam się na grafice, tworzeniu stron i innych tego typu bajerach. Ale tu możesz zobaczyć moje 2 zakończone już aukcje cegiełkowe: http://allegro.pl/slepa-glucha-z-chora-skora-sunia-cocker-spaniel-i1466370190.html http://allegro.pl/sunia-cocker-spaniel-z-chora-skora-prosimy-o-pomoc-i1484664954.html Quote
Recommended Posts