Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety nie daję teraz rady dojeżdżać do Sopotu - mam pracę i studia w różnych godzinach i nie zawsze da się to pogodzić.
Tak myślę że lepiej jak chodzę sobie gdzieś z Paris na spokojnie w wolnych chwilach niż na wariata lecieć na kolejkę do Sopotu a potem spieszyć się z powrotem.
Może niedługo zniknie ten śnieg i będzie sucho, to wspólny spacerek koniecznie, sama też często bywam w tym parku na przymorzu, jest tam taka górka i często wiele psów, wtedy wszystkie się razem ganiają (jak to było też widać na Twoich fotkach).
A wybieracie się może na wystawę do Grudziądza 19.04? :cool3:

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szkoda szkoda, ale moze zmienisz zdanie jak sie cieplej zrobi:)ja tez tak czesto nie chodze bo treningi sa w weekendy a ja zaocznie studiuje wiec jak sa cw to trening mi wypada:( ale nawet rzadkie treningi daja duzo psu. zreszta Laba ma tyle energii ze tylko połączenie wysiłku fizycznego i psychicznego jest w stanie zmęczyć ją na tyle żebym ja miała czas sie np pouczyc:)

a poza tym ja jezdze samochodem wiec moglybysmy razem jezdzic:) pomysl:)

ale spacer bedzie na pewno:)

a co do wystawy to jeszcze ne wiem, w ten weekend jedziemy do Bydgoszczy i to bedzie Laby debiut wiec zobaczymy. Czy sie nam spodoba i czy bedzie sie oplacalo tracic treningi:)

• 2 weeks later...
Posted

Ogłaszam wszem wobec, że Paris została zgłoszona na jej pierwszą wystawę 18 kwietnia w Grudziądzu :multi: Już zgłoszenie przyjęte i opłacone, więc będziemy na pewno :cool3: Zobaczymy co z tego wyjdzie - dość późny debiut ale w końcu musi być ten pierwszy raz :evil_lol:

A taką tabliczkę kupiłam sobie ostatnio na e-bayu :loveu: Teraz Paris czuje się jak prawdziwa Pani na włościach :lol:

Posted

ale super!!!!!:multi:

Ja mialam jedna na plocie z mordka czarnego staffika wygladajacego jak Bullit z napisem po angielsku''wlam sie i zoorganizuj mi dzien'':evil_lol: ale mi ja ukradli:mad:
a teraz mam z ta sama mordka tylko jest po holendersku''On spi nie zawsze....":diabloti:

ale ta Pariski jest super:loveu:masz moze linka do tej tabliczki?

Posted

Widzę, że w Holandii można znaleźć jakieś ciekawe dodatki ze staffikami. W Polsce niestety cieniutko, na allegro prawie nic nie ma...
Tu jest link do tej tabliczki:
Staffordshire Bull Terrier Dog CAUTION SIGN Security - eBay (item 390011396082 end time Feb-21-09 19:09:43 PST)

A tu jeszcze jedna fajna, nad nią też się wcześniej zastanawiałam:
WATCH OUT STAFFORDSHIRE BULL TERRIER ABOUT DOG PET SIGN - eBay (item 360132438632 end time Mar-18-09 22:32:04 PDT)

Posted

super tabliczka dla stafficzka;]!!!

Bede trzymac kciki za debiut Nessy!! Laba ma juz swoj za soba. Ale Bydgoszcz nie byla chyba najlepszym wyborem na pierwsza wystawe:) Mam nadzieje ze wy w Grudziadzu bedziecie mialy lepiej (czyt. wiecej miejsca:))) )
pozdrawiamy!!

Posted

śliczna jest Nessa :smile: podoba mi się jej umaszczenie ;-) jej brata miałam okazję już podziwiać, mam nadzieję, że i Was kiedyś spotkam ;-)

dziękujemy :) A Ty i Twoje psiaki z jakiej części Polski jesteście?

• 3 weeks later...
Posted

ŚLICZNA DZIEWUSZKA :loveu: dużo ładniejsza od jej imienniczki...:evil_lol:
PS. własnie teraz sie zorientowałam, że Paris ma swoje konto na NK i mam ja w swoich znajomych...hihihi:cool3::lol:
POZDRAWIAM :p

PS.2. jak tu sie wchodzi na PW...?!

Posted

wejherstaff napisał(a):
Na samej górze po prawej stronie masz PW pod "witaj, megisiwka" ;)

to wiem ;) to jest moja skrzynka, ale gdzie jest ikonka do PW kogos tak zebym to ja mogła do tej osoby napisać PW...?!:cool3::razz:

DZIĘKI ZA ODPOWIEDŹ:p

POZDROWIONKA :p

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

My już po wystawie :cool3:
Na swoim debiucie Paris zdobyła III lokatę i ocenę doskonałą :)

Uzasadnienie oceny:
"energiczna, proporcjonalna, o głowie typowej dla płci i rasy, grzbiet prosty, mocny, dobry front, dobre ustawienie i ukątowanie kończyn przednich i tylnych"

Ogólnie bardzo nam się podobało i 1 maja jedziemy do Dobrego Miasta :razz:

Kilka fotek.

Skupiamy się przed wejściem na ring...

Już na ringu:

Na ringu niunia wiecznie zadowolona :loveu:

Stawka :cool3:

I już w samochodzie w drodze do domku :multi: