Melodia Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Stanie wystawowe już coraz lepiej nam wychodzi :) Zrobienie poważnej miny to dla Pariski wyczyn :razz: Ale załapała szybko, że ma choć przez chwilę udawać, że nie jest wariatką :evil_lol: A tu wystawiamy z klęku. Powaga zachowana... http://img504.imageshack.us/img504/4363/p1010201xz5.jpg Ale co to za sesja zdjęciowa bez uwiecznienia głupkowatych min Pariski :lol: Po ćwiczeniach nareszcie chwila na pajacowanie :multi: I jeszcze trochę nam się nudziło, to dlaczego nie nagrać filmiku 8-) http://www.wrzuta.pl/film/25U4M69kSi/p1010207 Sztuczki stare jak świat opanowane przez Pariskę dawno temu, ale jak cierpimy na nadmiar wolnego czasu to się tak bawimy :) maksymalna wielkość zdjęć to 640 x 640. Pkt 10 regulaminu. Quote
Melodia Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Zaopatrzyłyśmy się w końcu w ringówkę :multi: Jak nam idzie? I zadowolona z siebie (chyba słusznie :) ) Pariska: Mam jeszcze pytanie do Strumyka: byłyśmy w niedzielę z Paris na spotkaniu agility w Sopocie, od pani Uli słyszałam, że ktoś zapisał się jeszcze z 2 staffikami. Czy to przypadkiem nie Ty? Macie w planach treningi? Byłoby super, bo my z Pariską już się zapisałyśmy :) Quote
klaudia&Manta Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Super , super , super !!! Widzę że idzie wam coraz lepiej :D I zadowolona z siebie (chyba słusznie :smile: ) Jak najbardziej słusznie ! :D Pozdrawiamy , K&M. Quote
strumyk Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Melodia']Mam jeszcze pytanie do Strumyka: byłyśmy w niedzielę z Paris na spotkaniu agility w Sopocie, od pani Uli słyszałam, że ktoś zapisał się jeszcze z 2 staffikami. Czy to przypadkiem nie Ty? ja :) czekam teraz az nas przydziela do jakiejs grupy :) Quote
agastaffbull Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 PARIS jest przepiękna, grzechem i wielką stratą byłoby jej nie wystawiać, dlatego bardzo się cieszę, że jednak ruszycie na podbój ringów! Bardzo mi się Pariska podoba-piękna głowa, bardzo ładnie zbudowana, umaszczenie cudowne...Super! A postępy błyskawiczne! I jak w tej ringówce jej do twarzy!!! Quote
Melodia Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 agastaffbull napisał(a):PARIS jest przepiękna, grzechem i wielką stratą byłoby jej nie wystawiać, dlatego bardzo się cieszę, że jednak ruszycie na podbój ringów! Bardzo mi się Pariska podoba-piękna głowa, bardzo ładnie zbudowana, umaszczenie cudowne...Super! A postępy błyskawiczne! I jak w tej ringówce jej do twarzy!!! Te słowa to miód na nasze uszy :loveu: i wielka motywacja do dalszych przygotowań :) Quote
klaudia&Manta Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Te słowa to miód na nasze uszy A takie zdjęcia "pracującej" Pariski , to miód na moje oczy , więc proszę o jeszcze , i o jeszcze ! :D efekty waszej pracy wpojawiły się w zniewalającym tempie , więc co to będzie jak jeszcze popracujecie!!! Strach się bać, was na ringach :lol: Quote
Melodia Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Klaudia, bardzo miło jest nam to czytać!!! Dziękujemy razem z Paris! I oczywiście obiecujemy dodawać zdjęcia! Strumyk, dostałam przed chwilą rozkład treningów, jesteśmy razem w grupie :-D Do zobaczenia! 3 staffiki na jednym treningu, będzie niezły kocioł :evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Paris i Manta sa podobne....ale Pariska ma wieksza glowe,,jest starsza:razz: ale Manty sie nie widzi ze staffcznym usmiechem:sweetCyb:takim wlasnie szalonym....bo w jej wieku to go go!!! Quote
strumyk Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='Melodia']Strumyk, dostałam przed chwilą rozkład treningów, jesteśmy razem w grupie :-D i u Moniki :) Do zobaczenia! 3 staffiki na jednym treningu, będzie niezły kocioł :evil_lol: juz im wspolczuje :evil_lol: Quote
Sebastian Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Urodzona modelka, ślicznie wygląda;) ...ja się aż tak nie znam:evil_lol::eviltong:, ale ucz patrzeć sukę przed siebie, nie do góry, gorzej naprawiać złe nawyki niż uczyć nowych... Kucnij przy niej, niech twoja bliska obecność podczas ustawiania nie będzie dla niej obca na wszystko przyjdzie czas... Powodzenia, będę zaglądał, czasem;) Quote
klaudia&Manta Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 A ja mam jeszcze jedno pytanie. Bo Manta przaydomek ma pisany przed imieniem , a Parsika a temacie ma po nim ;-) A w rodowodzie ma przed czy za imieniem ?:D Quote
Melodia Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 ..ja się aż tak nie znam:evil_lol::eviltong:, ale ucz patrzeć sukę przed siebie, nie do góry, gorzej naprawiać złe nawyki niż uczyć nowych... Kucnij przy niej, niech twoja bliska obecność podczas ustawiania nie będzie dla niej obca Dzięki za rady, na pewno wykorzystamy je w dalszych przygotowaniach! A ja mam jeszcze jedno pytanie. Bo Manta przaydomek ma pisany przed imieniem , a Parsika a temacie ma po nim ;-) A w rodowodzie ma przed czy za imieniem ?Paris w rodowodzie ma również przydomek przed imieniem, czyli ma wpisane Bull Hunter NESSA :) Quote
klaudia&Manta Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Acha :) No bo właśnie tak się zastanawiałam , jak to jest. Dziękuje ze odpowiedź , czekamy na fotki ! Quote
Melodia Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Z okazji, że Paris niebawem skończy 2 lata, przedstawimy krótką foto-retrospekcję minionego czasu. 23 maja 2006 Urodziła się Pariska. Jej dumnymi (a jakże :P) rodzicami są: Mama: MONTGOMERY Buldożer I tata: MISTER MAN MERY Mariatos Pariska trafiła do mnie w wieku 4 miesięcy. Wyglądała wtedy tak: Patrząc na drugie zdjęcie do tej pory przechodzą mnie ciarki :P. Widoczny jest tam bowiem (na poręczach fotela) sam początek „wielkiej przygody Paris”, która objęła demolkę całego (wynajmowanego!) mieszkania (łącznie z wygryzieniem dziury w ścianie i zjedzeniem połowy kanapy). Najgorszy czas jednak dzielnie przetrwałyśmy i dzięki pracy udało nam się stworzyć anioła nie psa ;) (za to szatana podczas aportowania piłeczki lub ringo:diabloti:). Z tym jedynym dodatkiem, że zaszły nieodwracalne zmiany w mojej psychice (albowiem do tej pory jeśli gdzieś wychodzę, mam manię chowania laptopa na sam wierzch wysokiej szafy, choć Paris już od dawien dawna niczego w mieszkaniu nie niszczy). To takie krótkie wspomnienia z początków naszego wspólnego życia. Quote
Melodia Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 W wieku 7 miesięcy Paris stała się takim oto podlotkiem. Zobaczcie, jaka jest dzielna nawet podczas wizyty u weterynarza! A tu już jako 12-miesięczna panienka: Quote
Bullila.nl Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 No to nie zle demolki urzedzala niunia:cooldevi: ........... slodziachna byla dziewuszka:loveu:.....ale ja osobiscie lubie chyba nawet bardziej ...:razz:usmiechnie dorosle Staffiory:evil_lol::evil_lol: a Twe dziewcze usmiech ma cool!!! Czas spedzony ze staffiorkiem ....szybko leci co..?:cool1:a dopiero co byly takie maluski:) pozdrawiamy L&B Quote
klaudia&Manta Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Rosła jak na drożdżach ;-) Malutka dziewczynak - urocza .... Wszystkiego naj , naj ,najlepszego dla Pariski z okzazji ukończenia już praktycznie na dniach 2 latek ;-) Oj jak ten czas szybko leci , co nie ?;D Właśnie dziś uświadomiłam sobie że moja starucha ma jeszcze miesiąc do skończenia roczku :P Jeszcze raz wszystkiego naj, dużo życe w zdrowiu i szczęściu , no i uczestnictwa w wystawach ze wspaniałymi wynikami ;-) Pozdraiwamy! Quote
Melodia Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 No to nie zle demolki urzedzala niunia:cooldevi: ...........Jeszcze do teraz śni mi się to po nocach :lol: Największa akcja była, kiedy zmieniałam mieszkanie. Nie zapomnę, jak wtedy z ówczesnym TŻ tuszowaliśmy szkody wyrządzone przez psiura: gipsowaliśmy i malowaliśmy ściany, oddawaliśmy kanapę do tapicera, szlifowaliśmy i lakierowaliśmy stół, kleiliśmy porozgryzane kable 8-) Ale mimo tych zabiegów wpłaconej przed wynajmem kaucji i tak nie odzyskałam, jeszcze dopłacić trzeba było :lol: "Drobiazgów" typu telefon komórkowy, markowy zegarek czy albumy ze zdjęciami nawet nie liczę :razz: Po przeprowadzce jednak nowe mieszkanko na szczęście jest w stanie nienaruszonym :multi: Jedna rzecz jest tylko nagminnie niszczona i ściągana z półki: ramka ze zdjęciem mojego poprzedniego psa (ś.p. 12-letniej jamniczki). Naprawdę to niesamowite, że Paris ma taką awersję do tego przedmiotu (czyżby była zazdrosna? :lol:). no i uczestnictwa w wystawachNajbliższą planujemy 6 lipca w Koszalinie lub 20 lipca w Gdyni. Wybieracie się tam może z Mantą? Quote
klaudia&Manta Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 typu telefon komórkowy Mój jeden telefon też zginął śmiercią tragiczną w szczękach mojego potwora :lol: Najbliższą planujemy 6 lipca w Koszalinie lub 20 lipca w Gdyni. Wybieracie się tam może z Mantą? Niestety chyba akaurat nie :( My mamy w planach Leszno 31.5 , potem do Kalisza 15.06 a potem...to jeszcze zobaczymy ;-) Quote
Melodia Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Majówkowe pozdrowienia - my jak zwykle nigdzie nie wyjeżdżamy, tylko lenimy się nad naszym ukochanym morzem 8-) : Quote
klaudia&Manta Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Zazdrościmy że możecie sobie tak po plaży spacerować :) http://img72.imageshack.us/img72/7889/p1010022dddml9.jpg - idealnie stojąca Pariska prześliczna ! :D Quote
Patka Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Melodia ale ona jest ślicznie mocno pręgowana dopiero teraz widać :loveu: bardzo mi sie podoba :cool3: Quote
agastaffbull Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Śliczność! Już się nie mogę doczekać jej pierwszej wystawy!!! Quote
Recommended Posts