Melodia Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Niestety nie daję teraz rady dojeżdżać do Sopotu - mam pracę i studia w różnych godzinach i nie zawsze da się to pogodzić. Tak myślę że lepiej jak chodzę sobie gdzieś z Paris na spokojnie w wolnych chwilach niż na wariata lecieć na kolejkę do Sopotu a potem spieszyć się z powrotem. Może niedługo zniknie ten śnieg i będzie sucho, to wspólny spacerek koniecznie, sama też często bywam w tym parku na przymorzu, jest tam taka górka i często wiele psów, wtedy wszystkie się razem ganiają (jak to było też widać na Twoich fotkach). A wybieracie się może na wystawę do Grudziądza 19.04? :cool3: Quote
OdLabci Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Szkoda szkoda, ale moze zmienisz zdanie jak sie cieplej zrobi:)ja tez tak czesto nie chodze bo treningi sa w weekendy a ja zaocznie studiuje wiec jak sa cw to trening mi wypada:( ale nawet rzadkie treningi daja duzo psu. zreszta Laba ma tyle energii ze tylko połączenie wysiłku fizycznego i psychicznego jest w stanie zmęczyć ją na tyle żebym ja miała czas sie np pouczyc:) a poza tym ja jezdze samochodem wiec moglybysmy razem jezdzic:) pomysl:) ale spacer bedzie na pewno:) a co do wystawy to jeszcze ne wiem, w ten weekend jedziemy do Bydgoszczy i to bedzie Laby debiut wiec zobaczymy. Czy sie nam spodoba i czy bedzie sie oplacalo tracic treningi:) Quote
Melodia Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Ogłaszam wszem wobec, że Paris została zgłoszona na jej pierwszą wystawę 18 kwietnia w Grudziądzu :multi: Już zgłoszenie przyjęte i opłacone, więc będziemy na pewno :cool3: Zobaczymy co z tego wyjdzie - dość późny debiut ale w końcu musi być ten pierwszy raz :evil_lol: A taką tabliczkę kupiłam sobie ostatnio na e-bayu :loveu: Teraz Paris czuje się jak prawdziwa Pani na włościach :lol: Quote
Bullila.nl Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 ale super!!!!!:multi: Ja mialam jedna na plocie z mordka czarnego staffika wygladajacego jak Bullit z napisem po angielsku''wlam sie i zoorganizuj mi dzien'':evil_lol: ale mi ja ukradli:mad: a teraz mam z ta sama mordka tylko jest po holendersku''On spi nie zawsze....":diabloti: ale ta Pariski jest super:loveu:masz moze linka do tej tabliczki? Quote
Melodia Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Widzę, że w Holandii można znaleźć jakieś ciekawe dodatki ze staffikami. W Polsce niestety cieniutko, na allegro prawie nic nie ma... Tu jest link do tej tabliczki: Staffordshire Bull Terrier Dog CAUTION SIGN Security - eBay (item 390011396082 end time Feb-21-09 19:09:43 PST) A tu jeszcze jedna fajna, nad nią też się wcześniej zastanawiałam: WATCH OUT STAFFORDSHIRE BULL TERRIER ABOUT DOG PET SIGN - eBay (item 360132438632 end time Mar-18-09 22:32:04 PDT) Quote
Bullila.nl Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 dzieki bardzo:multi:jutro poszukam...dzis ide wczesniej spac:razz: pozdrawiamy:p Quote
OdLabci Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 super tabliczka dla stafficzka;]!!! Bede trzymac kciki za debiut Nessy!! Laba ma juz swoj za soba. Ale Bydgoszcz nie byla chyba najlepszym wyborem na pierwsza wystawe:) Mam nadzieje ze wy w Grudziadzu bedziecie mialy lepiej (czyt. wiecej miejsca:))) ) pozdrawiamy!! Quote
Bullila.nl Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Zamawiam taka sama tabliczke jak Twoja:cool3: i jeszcze to:cool3: Staffordshire Bull Terrier Puppies 2009 Dog Calendar - - eBay (item 280313928029 end time Feb-23-09 06:29:29 PST) Quote
Melodia Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Kalendarz też mam :lol: Tylko o taki, z dorosłymi: Staffordshire Bull Terriers 2009 Calendar - NEW! BT - eBay (item 390026035621 end time Feb-21-09 09:08:09 PST) Jedyna jego wada jest taka, że tam niedziela stoi jako pierwszy dzień, a poniedziałek dopiero drugi i zawsze jak na nim coś sprawdzam to się pomylę :mad: Quote
Melodia Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 śliczna jest Nessa :smile: podoba mi się jej umaszczenie ;-) jej brata miałam okazję już podziwiać, mam nadzieję, że i Was kiedyś spotkam ;-) dziękujemy :) A Ty i Twoje psiaki z jakiej części Polski jesteście? Quote
Melodia Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Dwa oblicza Paris. 1. Stafcia grzeczna :angel: 2. i prawdziwe piekielne stworzenie :cooldevi: :diabloti: Quote
Carbonara Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Swietna suczka :)))) bede powtarzac do znudzenia :))) a główka - malinka :):loveu: Quote
megisiwka Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 ŚLICZNA DZIEWUSZKA :loveu: dużo ładniejsza od jej imienniczki...:evil_lol: PS. własnie teraz sie zorientowałam, że Paris ma swoje konto na NK i mam ja w swoich znajomych...hihihi:cool3::lol: POZDRAWIAM :p PS.2. jak tu sie wchodzi na PW...?! Quote
wejherstaff Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 megisiwka napisał(a)::p PS.2. jak tu sie wchodzi na PW...?! Na samej górze po prawej stronie masz PW pod "witaj, megisiwka" ;) Quote
megisiwka Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 wejherstaff napisał(a):Na samej górze po prawej stronie masz PW pod "witaj, megisiwka" ;) to wiem ;) to jest moja skrzynka, ale gdzie jest ikonka do PW kogos tak zebym to ja mogła do tej osoby napisać PW...?!:cool3::razz: DZIĘKI ZA ODPOWIEDŹ:p POZDROWIONKA :p Quote
megisiwka Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 aaa....już znalazłam...hihihihi:lol::multi::multi::cool3::p DZIĘKI:p Quote
Melodia Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Nowe fotki :p 18 kwietnia jedziemy na wystawę do Grudziądza :cool3:, ktoś jeszcze się wybiera? Quote
klaudia&Manta Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Trzymam kciuki za pięknogłową Pariskę ;) Quote
OdLabci Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Ja tez będę za Was trzymać kciuki:) P.S. Kiedy wybieramy się na spacer? Pogody lepszej nie znajdziemy:) Quote
Melodia Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Klaudia - dziękuję w imieniu Paris :) Labcia - wysłałam PW do Ciebie ;) Quote
Melodia Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 My już po wystawie :cool3: Na swoim debiucie Paris zdobyła III lokatę i ocenę doskonałą :) Uzasadnienie oceny: "energiczna, proporcjonalna, o głowie typowej dla płci i rasy, grzbiet prosty, mocny, dobry front, dobre ustawienie i ukątowanie kończyn przednich i tylnych" Ogólnie bardzo nam się podobało i 1 maja jedziemy do Dobrego Miasta :razz: Kilka fotek. Skupiamy się przed wejściem na ring... Już na ringu: Na ringu niunia wiecznie zadowolona :loveu: Stawka :cool3: I już w samochodzie w drodze do domku :multi: Quote
OdLabci Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Gratulujemy!!!!:) Widać na zdjeciach ze Paris pokazała klasę:) ślicznie wyglądała!!:) Quote
Recommended Posts