Bullila.nl Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Mnie osobiscie bardzo :loveu:bardzo podoba sie glowa Paris....mocna ,duza,:p stafficzna i usmiechnieta:p cool;) Quote
klaudia&Manta Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Dokładnie :razz: A co tu taka cisza u ślicznej Pariski ? :-( Nieładnie tak zaniedbywać temat ślicznoty, bo aż prawie na koniec drugie strony spadłyscie:angryy: Proszę o uaktualnienie tematu jakimiś świetnymi (jak zawsze) fotkami :mad::eviltong: Pozdrowienie od półsiostry :diabloti: Quote
Melodia Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Faktycznie bardzo się ostatnio zdjęciowo zaniedbałyśmy. Dlatego obiecujemy w najbliższym czasie zapodać jakąś ciekawą sesję :cool3: Tymczasem fotka z dzisiaj, a'la sfinks. pozdrawiamy ;) Quote
Melodia Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Jaka poważna :diabloti: Taa... raz na ruski rok przez 2 sekundy taka poważna poza jej się uda. A przez resztę czasu: :mad: :lol: Quote
Melodia Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Dzisiejsze wyjście "w trawy" :) Na pierwszej fotce taki ładny profilek zrobiła, a ja oczywiście zepsułam zdjęcie przez moje nieudolne kadrowanie :cool1: Quote
klaudia&Manta Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Dopiero teraz widzę że ona ma głowę zupełnie jak tatuś :razz: ! Jest cudowna ! Pozdrawiamy! Quote
Melodia Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='klaudia&Manta']Dopiero teraz widzę że ona ma głowę zupełnie jak tatuś :razz: ! Haha, też to zauważyłam. Dodatkowo co Paris odziedziczyła jest to, że tak powiem "zmarszczki mimiczne" :lol: Quote
Melodia Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Chciałabym się czasowo pożegnać, gdyż 12 lipca wyjeżdżam do Irlandii do pracy i wracam dopiero pod koniec sierpnia. Parysa zostaje z TŻ-em :diabloti: Jestem ciekawa, jak będzie wyglądało mieszkanie po mojej 1,5 miesięcznej nieobecności - zapewne syf, kiła i mogiła :mad: Quote
klaudia&Manta Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 :loveu::loveu::loveu: I jak , planujecie jakieś wystawy na ten rok ? Quote
Melodia Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Cześć Klaudia! Prawdopodobnie pojawimy się 18 kwietnia w Grudziądzu :cool3: Zobaczymy, co z tego wyjdzie. Wybieracie się tam może? Quote
klaudia&Manta Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Raczej nie .. niestety :roll: Ale może w takim razie , bedzie kiedyś jeszcze jakaś inna okazja :p Quote
Melodia Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Dziękujemy za miłe słowa :) A to dzisiejsze fotki z plaży: Łuśmiech od ucha do ucha :) Nie ma to jak piłka, wtedy stanę nawet na kilka sekund bez ruchu :diabloti: Ty, nie śmiej się ze mnie! Ten glon nie chce się od pyska odczepić a smaczny też nie jest! Quote
agastaffbull Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Moja faworytka, piękna głowa i super umaszczenie! Pozdrawiam cieplutko! Quote
klaudia&Manta Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 http://img186.imageshack.us/img186/34/dsc04686eh4.jpg - śliczna! Ja mam pytanie , ona jest mała tak jak wygląda na tych zdjęciach ,czy szeroka tak jak wygląda na poprzednich ? Bo na tym zdjęciu , to wygląda jakby ciałko miała po mamie tylko głowa ojca;) A tak ogólnie , to jak widziałam jej brata ostatnio na żywo - mają bardzo podobne głowy :p Quote
Melodia Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 agastaffbull Moja faworytka, piękna głowa i super umaszczenie! Pozdrawiam cieplutko! Bardzo nam miło i dziękujemy za odwiedziny! klaudia&Manta Ja mam pytanie , ona jest mała tak jak wygląda na tych zdjęciach ,czy szeroka tak jak wygląda na poprzednich ? Ten aparat czasami trochę poszerza. Paris ogólnie nie jest masywna, wygląda dokładnie tak jak na dwóch pierwszych fotkach w moim ostatnim poście. Jedna z forumowiczek jak ją zobaczyła na żywo to się zdziwiła, że na żywo jest szczuplejsza. Chociaż Paris waży 17 kilo, nie wiem gdzie to chowa :p Quote
klaudia&Manta Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Chociaż Paris waży 17 kilo, nie wiem gdzie to chowa :p Dzisiaj 21:21 Pewnie robi to tak samo jak moja Manta , bo taważy 16kg a jest leszczem niesamowitym :lol: Quote
Bullila.nl Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 http://img186.imageshack.us/img186/2563/dsc04620cd5.jpg piekna jest ! ten usmiech ma niesamowity:loveu: bylam dzis u niej na NK tez;) Quote
OdLabci Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Hey, my sie chyba jeszcze nie znamy a my tez z Gdańska:) Śliczny ma kolorek Nessa!! pozdrawiamy Natalia i Laba Quote
Melodia Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 [quote name='Bullila.nl'] bylam dzis u niej na NK tez;) ja też u Was u Bullitka i niuńka małego byłam :loveu: OdLabci Hey, my sie chyba jeszcze nie znamy a my tez z Gdańska:smile: Śliczny ma kolorek Nessa!! pozdrawiamy Natalia i Laba Ooo, super, kolejny staffik w Trójmieście :) Jeszcze jak tu mieszkam to na staszka natknęłam się tylko raz i w dodatku był na wakacjach z Poznania. Widziałam już Labcię, ale nie spojrzałam że jesteście z Gdańska. Quote
OdLabci Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Melodia napisał(a): Jak pogoda będzie łaskawsza to musimy się tam razem na spacerek wybrać, :) byloby super:)) Labka z checia pobiega z Paris. tylko kiedy ta pogoda znormalnieje? przeczytalam temat od poczatku i zauwazylam ze bylas kiedys w sopocie na agility?? Czemu nie zagrzalas tam dluzej miejsca? moze bysmy sie spotkaly:) my od listopada chodzimy:) Labka juz zaczyna kumac o co chodzi mniej wiecej:) Moze rozwazysz powrot, im wiecej staffikow tym razniej nie?:) Quote
Recommended Posts