Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dokładnie :razz:

A co tu taka cisza u ślicznej Pariski ? :-( Nieładnie tak zaniedbywać temat ślicznoty, bo aż prawie na koniec drugie strony spadłyscie:angryy:
Proszę o uaktualnienie tematu jakimiś świetnymi (jak zawsze) fotkami :mad::eviltong:

Pozdrowienie od półsiostry :diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

Faktycznie bardzo się ostatnio zdjęciowo zaniedbałyśmy.
Dlatego obiecujemy w najbliższym czasie zapodać jakąś ciekawą sesję :cool3:
Tymczasem fotka z dzisiaj, a'la sfinks.
pozdrawiamy ;)

Posted

Dzisiejsze wyjście "w trawy" :)
Na pierwszej fotce taki ładny profilek zrobiła, a ja oczywiście zepsułam zdjęcie przez moje nieudolne kadrowanie :cool1:

Posted

[quote name='klaudia&Manta']Dopiero teraz widzę że ona ma głowę zupełnie jak tatuś :razz: !

Haha, też to zauważyłam. Dodatkowo co Paris odziedziczyła jest to, że tak powiem "zmarszczki mimiczne" :lol:

• 4 weeks later...
Posted

Chciałabym się czasowo pożegnać, gdyż 12 lipca wyjeżdżam do Irlandii do pracy i wracam dopiero pod koniec sierpnia.
Parysa zostaje z TŻ-em :diabloti: Jestem ciekawa, jak będzie wyglądało mieszkanie po mojej 1,5 miesięcznej nieobecności - zapewne syf, kiła i mogiła :mad:

• 6 months later...
Posted

Dziękujemy za miłe słowa :)
A to dzisiejsze fotki z plaży:

Łuśmiech od ucha do ucha :)

Nie ma to jak piłka, wtedy stanę nawet na kilka sekund bez ruchu :diabloti:

Ty, nie śmiej się ze mnie! Ten glon nie chce się od pyska odczepić a smaczny też nie jest!

Posted

agastaffbull
Moja faworytka, piękna głowa i super umaszczenie! Pozdrawiam cieplutko!

Bardzo nam miło i dziękujemy za odwiedziny!

klaudia&Manta
Ja mam pytanie , ona jest mała tak jak wygląda na tych zdjęciach ,czy szeroka tak jak wygląda na poprzednich ?

Ten aparat czasami trochę poszerza. Paris ogólnie nie jest masywna, wygląda dokładnie tak jak na dwóch pierwszych fotkach w moim ostatnim poście. Jedna z forumowiczek jak ją zobaczyła na żywo to się zdziwiła, że na żywo jest szczuplejsza. Chociaż Paris waży 17 kilo, nie wiem gdzie to chowa :p

Posted

[quote name='Bullila.nl']
bylam dzis u niej na NK tez;)

ja też u Was u Bullitka i niuńka małego byłam :loveu:

OdLabci
Hey, my sie chyba jeszcze nie znamy a my tez z Gdańska:smile:

Śliczny ma kolorek Nessa!!

pozdrawiamy
Natalia i Laba

Ooo, super, kolejny staffik w Trójmieście :) Jeszcze jak tu mieszkam to na staszka natknęłam się tylko raz i w dodatku był na wakacjach z Poznania. Widziałam już Labcię, ale nie spojrzałam że jesteście z Gdańska.

Posted

Melodia napisał(a):
Jak pogoda będzie łaskawsza to musimy się tam razem na spacerek wybrać, :)

byloby super:)) Labka z checia pobiega z Paris. tylko kiedy ta pogoda znormalnieje?

przeczytalam temat od poczatku i zauwazylam ze bylas kiedys w sopocie na agility?? Czemu nie zagrzalas tam dluzej miejsca? moze bysmy sie spotkaly:) my od listopada chodzimy:) Labka juz zaczyna kumac o co chodzi mniej wiecej:) Moze rozwazysz powrot, im wiecej staffikow tym razniej nie?:)