Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety byłam dopiero o 20 bo musiałam jechać do sklepu co było niezapowiedziane :( Ale obiecuje, że dziś i jutro i najprawdopodobniej przez cały tydzień będę

Posted

No to szkoda, szkoda :-( Ale czekamy nadal na więcej psiaków na wybiegu (nie tylko tych z dogo)
[LIST]
[*] :cool3:

[/LIST]

[LIST]
[*]

[/LIST]
:p Najwięcej osób to jest chyba w godz 17:00-20:00 ;)

• 1 month later...
Posted

No dobra. Wakacje, wakacje-psów na wybiegu przybywa. Ja będę dziś i w sobotę ok. godz. 18:00-20:00. Jeśli ktoś by chciał wcześniej lub w inny dzień to niech napisze my się dostosujemy. Na razie prawie codziennie pod wieczór chodzimy. Wybieramy tez się na cytadele (ale nie wiem kiedy). Na zachętę kilka fotek z wybiegu w marcelinie

Tak, tak wiem. Słabej jakości ;/

Posted

My chętnie umówimy się na spacerek, ale jako ze w Poznaniu się nie bardzo orientuję to w grę wchodzi tylko Cytadela ;) Terminy nam chyba wszystkie pasują, więc się dostosujemy.

• 2 weeks later...
Posted

Ja dziś chyba i jutro tez idę bo mi pies demolka znowu coś pogryzie... Potem jak zwykle nie będzie chciał wracać i mnie słuchać..:shake: Ale przynajmniej sprawię mu radoś;)ć

Posted

A dokładniej to kiedy? Ja czas mam do końca wakacji :D Bo ja to do szkoły jeszcze chodzę... xD Eh...psiaki to mają fajnie. Wakacje caaały rok. Zarcie pod nos im podsuwamy.. Na spacerki wyprowadzamy, dbamy o nie a one sobie żyją ;)

• 4 months later...
Posted

kursien napisał(a):
Na os orła białego na placu przed kościołem o godz 19 równiez spotykaja się psy sa labki beagle kundelki jak komuś blisko to równiez może się przyłaczyc:)

Witamy Was!
Wpadajcie do nas na łąkę przed kościołem. Ostatnio coś nas tam mało...:(