Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Siemka dogomaniacy!!! ;-) Kto by się spotkał na spacerku -psiaki by se razem pobiegały ;D
Gdzie się spotykacie? -Może do was dołączę? :cool1:
Ja jak na razie ja w okolicach wybiegu dla psów w poznaniu-za osiedlem Bajkowe -ogrodzony teren specjalnie dla psiaków w lasku "Marcelińskim" -jest tez na nie ogrodzonym terenie jeziorko i dużo, dużo drzew ;-) :loveu:
Ktoś chętny?:cool3:

Posted

ja jestem chetna oczywiście... tylko może gdzieś bardziej w centrum? np cytadela?
bo tam na os bajkowe to drugi koniec poznania dla mnie,,, ale najwyżej się dostosuje:)
Kiedy by to mogło być?

jakby co to najlepiej skontaktować się smsem 605741355

Posted

A ja na Cytadele mam drugi koniec poznania ;< I nie za bardzo mojemu tacie będzie chciało się mnie tam wozić. Dlatego wole w okolicach tego osiedla. A spotykać mogę się od piątku do niedzieli-w piątek po godz. 15:00 a w sob. i ndz. jest mi obojętne ;P

• 1 month later...
Posted

Dla psiarzy z Rataj (okolice Jagiellońskiego, Oświecenia, Polanki, Milczańskiej i Tysiąclecia) nie jest chyba tajemnicą :) że około 19.30 na polanie między Milczańską a wiaduktem trasy katowickiej spotykają się regularnie ludzie na spacery z psami... Często robimy tez kółko po tzw. starej łacinie, póki jeszcze nic tam nie wybudowali... Spotykają się 2 goldeny, 2 labradory, bokser, 2 beagle, 2 spaniele..i jeszcze inne wspaniałe osobistości. Zapraszamy jakby ktoś miał się ochotę przyłączyć.

Posted

Na os orła białego na placu przed kościołem o godz 19 równiez spotykaja się psy sa labki beagle kundelki jak komuś blisko to równiez może się przyłaczyc:)

Posted

Nevi napisał(a):
Dla psiarzy z Rataj (okolice Jagiellońskiego, Oświecenia, Polanki, Milczańskiej i Tysiąclecia) nie jest chyba tajemnicą :) że około 19.30 na polanie między Milczańską a wiaduktem trasy katowickiej spotykają się regularnie ludzie na spacery z psami... Często robimy tez kółko po tzw. starej łacinie, póki jeszcze nic tam nie wybudowali... Spotykają się 2 goldeny, 2 labradory, bokser, 2 beagle, 2 spaniele..i jeszcze inne wspaniałe osobistości. Zapraszamy jakby ktoś miał się ochotę przyłączyć.

czy rasy psow sa wazne na spacerach?To co z wielorasowymi to nie mozna?Wazne zeby byly psy socjalne

Posted

xxxx52 napisał(a):
czy rasy psow sa wazne na spacerach?To co z wielorasowymi to nie mozna?Wazne zeby byly psy socjalne

Ależ zapraszamy! nie wszystkie nasze kudłacze to przecież czysta krew, mamy futra poschroniskowe, fundacyjne i wystawowe, pracujące... najważniejsze, że jest fajnie :) a pisałam rasami, żeby ludziska mieli wyobrażenie co z nami biega. Psiaka wielkości yorka ciężko będzie wkręcić w szalejące towarzystwo - potrafią ludzi podciąć a co dopiero takie maleństwo.

• 2 weeks later...
Posted

ja mama sznaucera miniaturowego pieska ma 6 miesiecy, a ty jakiego masZ?
a w sobote polecam na cytadele wybrac sie my tam bedziemy bedzie dog freesbi skoki do wody i rozne inne ciekaw emam anadizjeej rzeczy

Posted

kursien napisał(a):
ja mama sznaucera miniaturowego pieska ma 6 miesiecy, a ty jakiego masZ?

mam cavaliera (av), rocznego tez psa. Muszę uprzedzić, że moj najpewniej zacznie od gwałtów, potem mu przejdzie :D ale mogę zapewnic, że zadnej krzywdy nie zrobi.
Będę w okolicy ulicy Roboczej, nie wiem czy Cytadela jest daleko od tej ulicy?

Posted

A ja nie będę mogła się spotkać bo akurat wyjeżdżam :< Ale w lipcu po 18:00 będę prawie zawsze na wybiegu w piątki i soboty, czasem inne dni ;D
* Jak coś to ja mam sznaucerka mini, prawie 3lata :D