Manu Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Cieszę się, że spodobało Ci się zdjęcie Waszych psiaków :) A Amon to ten wilczak, tak. I w sumie mówić o wilczakach, że są słodkie, to wielkie nieporozumienie :diabloti: :lol: , ale potrafią dobrze udawać :razz: Waldek startował w D1 PP, miał numer 54 - jak coś jeszcze znajdziesz, to wyślij, proszę :) Quote
AdrianY Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Manu napisał(a): A Amon to ten wilczak, tak. I w sumie mówić o wilczakach, że są słodkie, to wielkie nieporozumienie :diabloti: :lol: , ale potrafią dobrze udawać :razz: Waldek startował w D1 PP, miał numer 54 - jak coś jeszcze znajdziesz, to wyślij, proszę :) celowo uzylam tego okreslenia ;) o haszczakach tez mawiam ze sa slodziaste chociaz wiadomo jakie z nich czasem potworres :p O wilczakach czytalam nieco ostatnimi czasy i przyznaje ze mnie urzekly Fotek Waszego zaprzegu niestety niet, ale podesle jeszcze jakies fotki Amonka, spodobal mi sie chlopak ;) Quote
AnTu Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 manu mozesz mi przeslac te zdjecia??:lol: AdrianY mozesz mi wyslac fotki amonka??:loveu: mloda01@wp.pl Quote
PaYooK Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 ELO!!! postaram sie wrzucic fotki do galeri ;) www.antu.pl/galeria Quote
AnTu Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 AdrianY dzieki za fotki;) nie wiedzialam ze mam zdjecia z drugiego dnia startow, a Waldek pierwszego sie troche nagimnastykowal zeby amonka utrzymac. Superr dzieki:loveu: Manu dzieki:p jesli bede gdzies umieszczac fotki to oczywiscie podpisze buzki Quote
takatuka Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Pare moich fotek wstawiłam wreszcie tutaj: http://www.takatuka.samoyed.pl/Kcynia_2006.htm Pozdrawiam Elka Quote
PaYooK Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 ELO!!! u mnie w galeri tez sie pojawily fotki z kcyni Quote
Manu Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Nie ma osobnego topiku o zawodach w Myślęcinku, no i gdzie ja mam powiedzieć o zdjęciach z tych zawodów w mojej galerii...? :roll: :cool1: :lol: Quote
PATIszon Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Manu napisał(a):Nie ma osobnego topiku o zawodach w Myślęcinku, no i gdzie ja mam powiedzieć o zdjęciach z tych zawodów w mojej galerii...? :roll: :cool1: :lol: Tutaj, tutaj!!!:multi: Quote
Manu Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 No to mówię :eviltong: :lol: ...dobra, galeria jest TUTAJ Na razie tylko 20 zdjęć, bo mi wczoraj wieczorem łącze strasznie muliło, dziś dodam więcej. Wilki dodam w osobnym, wilczym albumie. Quote
AdrianY Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Bylismy, widzielismy i czekamy na wiecej :p A tak poza tym Manu to milo bylo Was poznac i sie niewyspac na jednej podlodze :lol: Pozdrowionka:smile: Quote
jolka11 Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Świetne Fotki :multi: Obejrzałam je wszystkie z wielkim zainteresowaniem. Zauważyłam też "dziewczynki" :loveu: Jak Wam poszło ? Quote
Manu Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Dziewczynki jeszcze będą... :loveu: (nadal łąduję zdjęcia) Waldek był trzeci (choć na 4 zawodników:eviltong: ). Sunie jeszcze nadal nieco wystrachane zawodami i spokojniejsze niż zwykle, ale było już o wiele lepiej niż na pierwszych zawodach :p Przyzwyczajają się ;) Quote
Recommended Posts