Jump to content
Dogomania

oddam cocker spaniela

Recommended Posts

Guest dziara19
Posted

Witam mam do oddania cocker spaniela w wieku 3,5roku wychowany z dzieckiem nauczony czystości musze go oddac poniewaz coraz czesciej wyjezdzamy za granice i moja mama nie jest w stanie sie juz nim zajmowac

Posted

no właśnie... w końcu podjęliście się opieki nad psem... to jest chyba trochę nieodpowiedzialne mieć psa a potem nagle go oddać, bo wyjeżdżacie... może od razu wyląduje na ulicy?

Guest dziara19
Posted

ale bardzo przepraszam nie musicie odrazu na mnie skakać. jezeli byla by mozliwośc zeby go wziąć to bysmy go zabrali. tak wzielismy psa ale niestety nikt nie mógł tego przewidziec ze bedziemy wyjeżdżać nie nasza wina ze męża zwolnili bo firma upadła i musimy dorabiać za granicą chyba lepiej ze chce go oddac niz jak niektorzy robia zawiezc do schroniska albo zarobic jeszcze kase chce mu znalezc dobry dom. niestety właściciel u którego mieszkamy nie zgodził sie na zwirzeta. nie mam wyjscia.

Posted

no a ile macie czasu, aby znaleźć mu dom? i chcecie zrobić wizyte przedadopcyjną, itd., żeby mieć pewność, że ma dobrze?
możnaby robić ogłoszenia, ale do tego musiałabyś wstawić zdjęcie psiaka. :)

Guest dziara19
Posted

wyjeżdżamy za tydzień w piątek. chcemy zrobic wizytę przedadopcyjną dałam dużo ogłoszen dzwonilo duzo osób przeważnie z pytaniem czy jest wykastrowany i czy dobrze kryje nie dam go do hodowli chce zeby miał ciepły kąt i kochajacych ludzi nie wchodzi w gre buda ani żaden kojec od malego śpi z nami w łóżku.!!!

Posted

a jest wykastrowany?? jeśli nie, to może na wszelki wypadek możnaby wykonać taki zabieg? pełno pseudohodowli się zgłasza lub ludzi, którzy chcą sobie zarobić na szczeniakach. :(
ale może wstawisz zdjęcia tutaj? mogę dorobić jakieś ogłoszenia i zobaczę jego pycholek :D

Guest dziara19
Posted

Nie wiem jak sie dodaje foto na forum udalo mi sie dodac do albumu na moim profilu mozesz sprawdzić :)

Posted

dziara19 napisał(a):
wyjeżdżamy za tydzień w piątek. chcemy zrobic wizytę przedadopcyjną dałam dużo ogłoszen dzwonilo duzo osób przeważnie z pytaniem czy jest wykastrowany i czy dobrze kryje nie dam go do hodowli chce zeby miał ciepły kąt i kochajacych ludzi nie wchodzi w gre buda ani żaden kojec od malego śpi z nami w łóżku.!!!

To faktycznie bardzo duzo czasu . Czy wcześniej nie wiedzieliście ,ze będziecie wyjeżdżać? A poza tym jak nie chcecie żeby trafił do pseudo hodowli, w której psy żyją gorzej niż świnie ,a już stare i zniszczone dostają kopa na ulice lub w łeb to przynajmniej go wykastrujcie.Wtedy będziecie mieć pewność ,ze tak własnie nie skończy.

Guest dziara19
Posted

nigdy bym nie pozwolila aby moj psiak trafil w zle rece. oferta juz nie aktualna moja ciocia go wziela bardzo sie ciesze bo bede miec z nim staly kontakt.Pozdrawiam

Guest dziara19
Posted

jest wykastrowany i jest psim jedynakiem. u mojej cioci bedzie mial milosc wlascicieli tylko dla siebie.pozdrawiam