Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny sa juz w Serbii, maja niecale 600km do Banska :)

Krzysiek i cala ekipa pewnie tez sa gdzies w tych okolicach.

Jutro wystawy. Trzymajcie za nich kciuki :) bede cos wiedzial, dam znac.

Posted

Jak zawsze trzymam kciuki za nasze polskie psyyy :) Jestem myślami w Bulgarii,niestety mi się nie udało tym razem dołączyc, ale liczę na duzo fotek i relację ;)))

Posted

Mam juz pierwsze wiesci z Banska ;) w bedlingtonach moj Jazz wzial rase, a Celinka BOS i CACIB :)

teraz czekaja na BIS pierwszej wystawy. Oby cos sie udalo jeszcze zdobyc :)

Posted

Kolejne wyniki:

Polski West (VIXAN) wzial rase, Elwira ze swoimi Colie tez wziela BOBa i byla II na BOG, polski bokser wzial BOG, a sznaucer byl III BOG :)

to tyle, trwa druga wystawa, na razie moje Bedli podobnie: Jazz wzial rase, Celinka CACIB/BOS. Tym samym Jazzik skonczyl Ml. Ch. BUL, a Celinka ma juz 10. dorosly championat, CH. BUL :)))

Na drugiej wystawie cos Elwirze nie poszlo...

bede cos wiecej wiedzial, dam znac!

Posted

Kolejne wspaniale wiesci z Bulgarii ;))))

Moj Jazz byl II na BIS juniorow, nastepnie wzial BOG i Best in Show!!!!

gratulacje dla Oktawii :) apetyty rosna, a jutro jeszcze jedna wystawa!

Posted

Nasza IDEA skończyła Championat Bułgarii, Grand Ch. Bułgarii i Bałkański Championat, i tak jak pisał pawelg stanęła na podium (BOG II) a także 3xCACIB i BOB.
LIPPY też skończył Championat Bułgarii.

Dziękuje za miłe towarzystwo i gratuluje całej Polskiej ekipie!
Niestety klimat Bułgarski mi nie służy i po wyjeździe jestem chora... :-( mam nadzieję,że do Zabrza mi przejdzie!

Posted

:crazyeye: GRATULACJEEE BEDLINGTONY :) Okta - SUPER, EXTRA :) :multi::multi::multi:

Teraz dla odmiany poproszę o fotę waszych pucharów, jakie ugraliscie w tym roku hihiii ;)

Posted

My byliśmy w Częstochowie już poniedziałek, bardzo wcześnie rano. Dzięki naszemu kierowcy oczywiście :-D

A Krzyś coś się spóźnia... wrócił już do Polski?

Posted

Krzyś już w Polsce - już nawet swojego Panbazyla odebrałam :)
dziekuję tu Krzysiowi i Ani za opieke nad moim psem :) za wystawienie go :)
Dziekuję równiez osobie która go wystawiała na BOGu :)

i tak Panbazyl Herbu Bazyl CACe, CACIB, BOB, BOG II.

Posted

W Polsce byłem w poniedziałek o 14stej lecz musiałem dziewczyny porozwozić więc w domu /lubelskie/dopiero o 22:30. Niestety polskie drogi i okolice Krakowa:angryy: :angryy: :angryy:Jak się wyśpię to podeślę Wam zdjęcia

Wróciliśmy z dużymi sukcesami ale to niech się właściciele chwala nie bedę im zabierał tej przyjemności:)

Gratuluje wszystkim Polakom bardzo licznie przybyłych do Bułgarii:)
Cieszę sie ,że poznaliśmy kilka nowych osób.
Największe jednak podziękowania dla dziewczyn za bardzo miłe towarzystwo i atmosferę w naszym busie.

Posted

Te wystawy to był mój drugi raz w Bułgarii i tym razem miłe zaskoczenie , mnóstwo Polaków (poprzednim razem kiedy byłam w tym kraju było nas niewiele ) :) Mam nadzieję , że wszyscy wrócili zadowoleni a psy już wypoczęte :)
Moje małe bobtailątko co prawda miało 'muchy w nosie ' ale mimo wszystko pokazał się całkiem ładnie - zwałaszcza na te swoje 9 miesięcy :) Efektem tego mamy Młodzieżowy Championat Bułgarii, Młodzieżowy Grand Championat Bułgari i Młodzieżowy Championat Bałkanów :-)

Gratuluję wszystkim wygranym i cieplutko pozdrawiamy !!! :D