MB'SH Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Konkretnie chodzi o wystawy w: JEREZ 18.11.2006 ALICANTE 10.12.2006 VALENCIA 17.12.2006 MURCIA 26.11.2006 W jaki sposób można zapisac psa na te wystawy i czy zna ktos adres www od którejś z wystaw lub od związku kynologicznego w hiszpanii gdzie by można było się coś dowiedzieć a może już ktoś był kiedyś na płw. iberyjskim na wystawie ?? ;) Pozdrawiam Quote
efra-husky Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 http://www.rsce.es/infoweb.htm po wejściu w Calendarios i Calendario general otworzy się cała lista wystaw. Można wejść w interesującą Cię wystawę gdzie masz podany email i stronę www. Quote
MB'SH Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 Bardzo dziękuje EFRA ;) Interesuje mnie konkretna wystawa w PALMIE na majorce 13.05.2007. jechał już ktos kiedyś samochodem na BALEARY ? jak wygląda przeprawa promowa i w którym mieście jest najdogodniej ( i najtaniej ;)) wsiąść na prom ?? Pozdrawiam Quote
flashka-g Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 ja bylam w tym roku na Majorce. Ogolnie tez myslalam o przyszlym roku o Palmie ale to leciec samolotem. Samochodem najlepiej na prom z Barcelony do Palmy. tam chyba sa jakies dwa promy co plywaja caly czas. W sumie dokladnie calkiem sie nie orientuje bo w tym roku bylam tam samolotem, ale tyle co wiem od znajomych. Quote
MB'SH Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 Mnie interesuje tylko i wyłącznie podróż samochodem do Palmy. Psa już zapisałem do kl. Otwartej. Dojazd do Barcelony czy Walencji nie stanowi problemu, jedynie muszę sie dowiedzieć czy mozna płynąć promem z psem ale sądze, że tak ;). Pozdrawiam Quote
Savannah Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 MB'SH;2221342 napisał(a):Mnie interesuje tylko i wyłącznie podróż samochodem do Palmy. Psa już zapisałem do kl. Otwartej. Dojazd do Barcelony czy Walencji nie stanowi problemu, jedynie muszę sie dowiedzieć czy mozna płynąć promem z psem ale sądze, że tak ;). Pozdrawiam Tak! Pies może płynąć promem, zresztą tak samo jak do skandynawii na promie mogą być psy. Prom jest w istocie, z Barcelony, chyba jest nawet codziennie, albo co pare dni. ale są często. Zimą jest tylko jeden prom co jedzie 7 godzin, latem płyną też wodoloty to one szybciej jeszcze są w Palmie. Najlepiej psa miec w klatce i w samochodzie zostawic przy uchylonych oknach, bo nie wiem czy jest inna możliwosc choć pewnie jest, tak jak przy promie do skandynawii że kupujesz całą kajute i tam masz psa, tu pewnie też tak jest. choć czy opłacalne kupować całą kajute jest :lol:, chyba ze jedziesz w te 4 osoby no i pies to tak. Quote
Martyna Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Tak troche off topic, ale nie wszystkie "skandynawskie" promy biora psy :( trzeba niestety z tym uwazac, oczywiscie mozna ryzykowac, ze nikt nie zauwazy, ale jednak... Quote
Savannah Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Martyna napisał(a):Tak troche off topic, ale nie wszystkie "skandynawskie" promy biora psy :( trzeba niestety z tym uwazac, oczywiscie mozna ryzykowac, ze nikt nie zauwazy, ale jednak... przepraszam może źle napisałam, fakt faktem wiem tylko o promie skandynawia z gdańska do Szwecji.. pytałam jak płynełam w recepcji jak to jest...miły pan poinformował ze nie ma problemu jak wynajmę całą kajute to i psiaki mogę mieć:) Quote
Recommended Posts