kaskadaffik Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Odmiana Tomciowa :) taki niespotykany okaz, rarytasik!! Quote
Ra_dunia Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Dokładnie tak ;) drugiego takiego nikt nie znajdzie. Quote
kaskadaffik Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Ale PAni chyba nie potrafiła tej urody docenić, bo Murka nic nie napisała nam ...Tociu to czekamy na inny domek!! Quote
Ulka18 Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Kasiadaffik, czas na zmiane podpisu. Ja tez mam Balbinke, a dam sobie teraz Tomcia. Quote
halcia Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Reno,bierz Tomcia pod skrzydła!Potem kolejne!Bo...."Twoje" idą do domków:lol: Quote
Murka Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Niestety pani się więcej nie odezwała... :( A teraz założyła wątek w dziale "przygarnę psa"... Quote
halcia Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 No to cos niejasne....chce wiele propozycji rozważyc,czy kolejna "niepewna"poszukiwaczka? Quote
Murka Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Nie wiem... ale bardzo nie lubię jak nagle się kontakt urywa, wg mnie to bardzo nieładnie, zwłaszcza, że trochę czasu poświęciłam, aby przedstawić pieski i potem opisać dokładnie Tomcia... można napisać, że z takiego i takiego powodu rezygnujemy, albo że obawiamy się tego i tego... Quote
kaskadaffik Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Może "rasowy" musi być, mam nadzieję, że nie chce na rozmnożek... Quote
Reno2001 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 halcia napisał(a):Reno,bierz Tomcia pod skrzydła!Potem kolejne!Bo...."Twoje" idą do domków:lol: No, no, proszę mnie nie przeceniac. Wiesz jak to jest. Ja mogę zrobic jakies ogłoszenie, poprosic o banerek, ale to nie gwarantuje domu. Nie wszystkie "moje" miały tak lekko i nie zawsze było to szybko (patrz Era, czy Berni) Mam teraz 3 "swoje". Dwa tu w Łodzi i Bena od Basi. Nie wiem czemu Ben, ale jakoś tak wyszło. Na więcej póki co chyba mi energii nie styknie :( Quote
halcia Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Nie ....to chodziło o taką ...duchową,no i troche żartowałam.Tak cudnie poszło z Farcikiem...z Balbinką.Wiem ze czasem powietrze uchodzi i z nas.... Quote
Reno2001 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Ha, no i widzisz. U Balbinki wcale nie jest różowo :razz: Quote
Ulka18 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Ja nie wiem czy to dobry pomysl, ale moze by Tomcia ostrzyc na sznaucera? Co Wy na to? Quote
Ulka18 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Murko, da sie to u Was w okolicach gdzies zrobic, wysznaucerowac Tomcia? Ja bym wplacila ile trzeba. Quote
halcia Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Murka,Ty musisz sie dorobic jeszcze bojazliwego kota.Bo Szerman to Szerman....:evil_lol:jako tester jest niewiarygodny.Żartuje,choc sytuacja Balbinki jest niewesoła.Ja jakbym zagrzmiała raz za ściganie kota to sama by wlazła pod łóżko i przemyślała czy warto scigac...:shake:TRzymam kciuki za Tomcia i za Balbinke. Quote
Ulka18 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Fakt, kot jak jest pewny siebie, to psy siedza spokojnie i ani im w glowie ganianie. A takie koty ciamajdy to zwiewaja, udaja, boja sie. Ja bym tez huknela i bylby spokoj. Zdumiewa mnie fakt, ze nie mozna zapanowac nad mala suczka i jednym kotem. U Murkow 2 potezne psy, 1 mniejszy, kot plus hotelowicze i jakos gra wszystko. Murko, jak z tym strzyzeniem Tomcia? Quote
Murka Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 O strzyżenie muszę zapytać naszego weta czy da radę i jaki koszt (jego mama się tym zajmuje), tylko nie wiem na ile to będzie profesjonalne, bo ona się chyba tylko strzyżeniem zajmuje. Tak super extra profesjonalnie to trzeba w Stalowej Woli, tam jest salon... tylko koszty większe, bo jeszcze dojazd dojdzie. Quote
Ra_dunia Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Ostrzyżony Tomcio na pewno świetnie by się prezentował. Quote
Filipki Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Na 2 tygodnie muszę sie pożegnac z Tomciem . Wyjeżdżamy na urlop. Zdążyłam jeszcze zrobić przelew, gdyby były jakies braki to uzupełnie po powrocie. Quote
KasiaKia Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Ja też jestem za odpicowaniem Tomka! Ja ze swoim chodzę do psiego spa i tam ma nawet masaż :D po strzyżeniu jest zniżka na sesję zdjęciową, no mówię Wam - psi raj :D I to nie tylko dla yorków czy maltańczyków, ale dla wszystkich - małych, dużych, rasowych, kundelków. Bardzo dużo mieszańców tam się odpicowuje, a jak wychodzą to ludziom szczena opada, bo nie wiedzą co to za rasa :D Na pewno by zwracał uwagę na siebie, jak to wcześniej dziewczyny pisały - Tomciowa odmiana terierka :D Quote
Ulka18 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Murko, a nie bedziecie jechac do Stalowej z psami na zabiegi? Bo z samym Tomciem sie nie oplaca. Nie wiem czy mama weta umialaby ostrzyc na sznaucera, lapy trzeba zostawic, grzbiet gladziutki. Quote
Murka Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Wywiedziałam się i u nas w Janowie strzyżenie Tomcia będzie kosztować ok. 60-70 zł... To chyba sporo? :roll: Quote
Murka Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Tutaj też wrzucę harce mieleckiej trójcy :) A masz, za to, że kota goniłaś! Bo do tanga trzeba dwojga ;-) Quote
Murka Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Zapasów z jamnikiem nie wygrasz ;-) Nie dziecioluby tylko łakomczuchy :mad: Quote
Recommended Posts