Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ojj, cena, koszt to ok 1,5 - 2 zl (kulka ze styropianu + wstazka)to zeby cos sie nazbieralo dla psiakow to moze 3-4 zl, nasze dzieicaki sprzedawaly po 4 zl, a cel tez byscie sobie musieli ustalic, bo nie wiem co najpotrzebniejsze obecnie, czy konkretny psiak czy hotelik, byly tez duze 10-12 cm, ale te juz troche drogie (ok 10-12 zl - ok 8 m wstazki, a 1m to srednio 1 zl, ) to nie dawalam zdjec, no i problem chyba z wyslaniem chociaz nie sprawdzalam, pewnie w malym pudeleczku dalo by rade, a styropian to lekkie wiec wagowo nie byloby duzo. jak znajda sie chetni to nie ma problemu z dolozeniem, byle wogole cos poszlo i znalezli sie chetni :)

• Replies 468
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moze i bez bazarku czy aukcji pojda zdobic choinki :) nie ma problemu najmniejszego :) i cel jak najbardziej, w koncu to Tomkowy domek byl :) a jak trzeba bedzie to sie dorobi :) tylko jakos trzeba powiadomic ludzi, zeby nie bylo, ze tu jakis falszywy handel odchodzi, no i reszte czyli namiary to moze na emila wyslac, i w poniedzialek bym wyslala, aha i jeszcze te wieksze czy mniejsze czy mieszane :)

Posted

A teraz Tomcio przed, w trakcie i po remoncie :) sliczniutki jest, siersc milusinska jak jedwab i kolorek sie zmienił, ale zimno nie jest :)

cd bo cos wyrzucilo i nie wkleilo reszty - nowego Tomcia po remoncie :)

i z nagroda za to, ze byl baaardzo grzeczniutki w trakcie obcinania pazurkow, szczegolnie tych takich bocznych :) no,nagroda oczywiscie z Linia :)

Posted

a ja odebrałam dziś cudowne bombeczki :) dziękujemy bardzo.
Murko, potwierdź proszę na wątku, jak przelew dojdzie. Zaznaczyłam, że pieniądze dla Romcia- naszego mieleckiego chłopaka rozrabiaki ;)

Posted

Ale przemiana :crazyeye: Niesamowicie Tomus teraz wyglada, jak sznaucerek miniaturowy, cudny jest i ta mordka kochana.

Na tym zdjeciu Tomus wyglada jak moja Kostaryka u fryzjera (Halcia moze potwierdzic). Taaaki nieszczesliwy pies ;-)

Posted

Ale łogolony Tomcio :D
No właśnie w tym legowisku zmieściłby się conajmniej jeszcze jeden psiaczek, a Tomcio jaki szczęśliwy by był ;)

U nas jest jakby co żeńska odmiana Tomcia, jest jeszcze od niego mniejsza!
Też została niedawno ogolona ;)

A tu przed strzyżeniem:

Posted

ojjjj, rodzinka Tomciowa, sama slodycz do glaskania , tulenia i calej reszty,po prostu cudownosci male :) ehh, ale nie moge miec 2 pesow, jednego podrzuce jak mus, ale z dwoma to juz problem,
no po prostu slicznotka taTomciowa siostrzyczka :) i z sierscia i bez

Posted

Zapomniałam napisać, że doszło do mnie 40 zł od eloise za bombeczki :) Pójdzie to na konto Romcia, który pojechał do domu, niedługo będę robić rozliczenie i wpłata będzie ujęta :)

• 1 year later...