aliczek Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 ojj, cena, koszt to ok 1,5 - 2 zl (kulka ze styropianu + wstazka)to zeby cos sie nazbieralo dla psiakow to moze 3-4 zl, nasze dzieicaki sprzedawaly po 4 zl, a cel tez byscie sobie musieli ustalic, bo nie wiem co najpotrzebniejsze obecnie, czy konkretny psiak czy hotelik, byly tez duze 10-12 cm, ale te juz troche drogie (ok 10-12 zl - ok 8 m wstazki, a 1m to srednio 1 zl, ) to nie dawalam zdjec, no i problem chyba z wyslaniem chociaz nie sprawdzalam, pewnie w malym pudeleczku dalo by rade, a styropian to lekkie wiec wagowo nie byloby duzo. jak znajda sie chetni to nie ma problemu z dolozeniem, byle wogole cos poszlo i znalezli sie chetni :) Quote
eloise Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 a może poza konkursem mogę kupić 4 zielone i 4 różowe? ewentualnie fioletowe? :) po 5 zł za sztukę? :) a pieniążki dla hotelowicza u Murki? :) Quote
aliczek Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 moze i bez bazarku czy aukcji pojda zdobic choinki :) nie ma problemu najmniejszego :) i cel jak najbardziej, w koncu to Tomkowy domek byl :) a jak trzeba bedzie to sie dorobi :) tylko jakos trzeba powiadomic ludzi, zeby nie bylo, ze tu jakis falszywy handel odchodzi, no i reszte czyli namiary to moze na emila wyslac, i w poniedzialek bym wyslala, aha i jeszcze te wieksze czy mniejsze czy mieszane :) Quote
eloise Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 super :) na jaki adres mailowy mam się zameldować? :) Quote
kaskadaffik Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 aliczku proszę zgłoś się na bazarku http://www.dogomania.pl/threads/219576-B%C5%82yskawiczny-%C5%9Bwi%C4%85teczny-%C5%9Bliczny-bazarek-19.12?p=18211327#post18211327 Jak będą jakies pytania to proszę poodpisuj, bo ja takich cudów nigdy nie robiłam :) Quote
aliczek Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 witam i dzieki za pomoc, odpisywac bede i jak mam sie zglosic na tezn bazarek, tzn mam cokolwiek napisac, czy tylko zagladac czy trzeba sie gdzies rejestrowac ? Quote
Ulka18 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Super Tomus sie sprawowal podczas remontu, nie ma to jak dobry nadzór budowlany ;-) Dziekujemy za zdjecia Tomusia :Rose: Quote
aliczek Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 A teraz Tomcio przed, w trakcie i po remoncie :) sliczniutki jest, siersc milusinska jak jedwab i kolorek sie zmienił, ale zimno nie jest :) cd bo cos wyrzucilo i nie wkleilo reszty - nowego Tomcia po remoncie :) i z nagroda za to, ze byl baaardzo grzeczniutki w trakcie obcinania pazurkow, szczegolnie tych takich bocznych :) no,nagroda oczywiscie z Linia :) Quote
halcia Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 O ho ho,to mu tylko towarzystwa w tym legowisku brakuje:evil_lol::eviltong:.Piękna malizna,dziękujemy za fotke:loveu: Quote
eloise Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 a ja odebrałam dziś cudowne bombeczki :) dziękujemy bardzo. Murko, potwierdź proszę na wątku, jak przelew dojdzie. Zaznaczyłam, że pieniądze dla Romcia- naszego mieleckiego chłopaka rozrabiaki ;) Quote
Ulka18 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Ale przemiana :crazyeye: Niesamowicie Tomus teraz wyglada, jak sznaucerek miniaturowy, cudny jest i ta mordka kochana. Na tym zdjeciu Tomus wyglada jak moja Kostaryka u fryzjera (Halcia moze potwierdzic). Taaaki nieszczesliwy pies ;-) Quote
halcia Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Cudne ma to spojrzenie"No co też oni tu ze mną wyrabiają..." Quote
Murka Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Ale łogolony Tomcio :D No właśnie w tym legowisku zmieściłby się conajmniej jeszcze jeden psiaczek, a Tomcio jaki szczęśliwy by był ;) U nas jest jakby co żeńska odmiana Tomcia, jest jeszcze od niego mniejsza! Też została niedawno ogolona ;) A tu przed strzyżeniem: Quote
halcia Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Cud,miód,teraz dla odmiany te dwa pierwsze zdjęcia ze zbójnickim spojrzeniem:evil_lol::cool3: Quote
aliczek Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 ojjjj, rodzinka Tomciowa, sama slodycz do glaskania , tulenia i calej reszty,po prostu cudownosci male :) ehh, ale nie moge miec 2 pesow, jednego podrzuce jak mus, ale z dwoma to juz problem, no po prostu slicznotka taTomciowa siostrzyczka :) i z sierscia i bez Quote
halcia Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Mnie kiedys wet przekonywał,ze jak Tesciowa jednego przyjmie to jak bede miała 2,to tez nie wyrzuci:evil_lol:No ale przeciez nic na siłe,ale mam.:lol: Quote
Murka Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Zapomniałam napisać, że doszło do mnie 40 zł od eloise za bombeczki :) Pójdzie to na konto Romcia, który pojechał do domu, niedługo będę robić rozliczenie i wpłata będzie ujęta :) Quote
Ulka18 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Stary watek, ale moze Aliczek odwiedzi go i napisze co slychac. Quote
Recommended Posts