Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 468
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

halcia, chyba nie ten wątek :lol:

Jestem teraz poza domem i nie mam tel. do monikapf, ale dzwoniłam do pani i ona twierdzi, że została zaakceptowana :diabloti:
Także Tomcio jutro jedzie do doooomku :multi::multi::multi:
Okazało się, że transport jest jutro, a w niedzielę jest powrót ;)

Ogromne, ogromne dzięki dla monikapf za wizytę i fatygowanie się tyle kilosów :crazyeye: :loveu::loveu::loveu:

Posted

Tomuś już w drodze. Wiezie go Pan Tomasz.
Z nową panią Tomcia już wszystko uzgodnione, ma wyjechać na trasę A4, przy zjeździe na Opole i pieska odebrać, wstępnie będzie to ok. godz 20.30.

Posted

P. Tomasz stwierdził, że Tomcio bardzo ładnie się nazywa :D
Bidulek bardzo był wystraszony. Wysłałam go w mocno zapiętej obróżce, w kontenerku. Był przegłodzony i dostał też aviomarin na wszelki wypadek, mam nadzieję, że nie będzie niespodzianek podczas podróży.

monikapf potwierdziła mi wczoraj na PW, że wizyta wypadła bardzo dobrze :)

Ogromne podziękowania dla bianki0 za pomoc w zorganizowaniu transportu dla Tomeczka :)

Posted

Nie Tomcio jeszcze nie w domu. Były duże korki za Krakowem, mają spóźnienie. P.Ala odbierze Tomcia za jakieś 40 minut.
Tomcio podsypia i....strasznie puszcza bąki, więc podsypiają wszyscy z nim. Ale nie wymiotuje.

Posted

Ten na pewno,tylko na jaki?Znalazł szczęcie jest kochany?Nie ma żadnych wiesci?Coś niepokojąCoś niepokojąca ta cisza.no ale to ja moze panikara.Ale meldunek ze dotarł?Tez nie ma?