Ra_dunia Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Świetnie :) Mam nadzieję, że wizyta będzie udana! Quote
Ulka18 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Ciesze sie, ze bedzie wizyta. To zawsze jakies referencje lub znak stopu, gdyby sie dom okazal niewypalem. Quote
Murka Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Wizyta będzie jutro ok. 18.00, kciuki potrzebne :) Quote
KasiaKia Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 No to trzymamy kciuki i czekamy na relację :) Quote
eloise Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 czekamy czekamy! mam jeszcze kilka godzin, zeby ewentualnie zmienić tytuł ;) Quote
halcia Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Wierze,że Amci sie uda.Toż to samo złote serduszko. Quote
Murka Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 halcia, chyba nie ten wątek :lol: Jestem teraz poza domem i nie mam tel. do monikapf, ale dzwoniłam do pani i ona twierdzi, że została zaakceptowana :diabloti: Także Tomcio jutro jedzie do doooomku :multi::multi::multi: Okazało się, że transport jest jutro, a w niedzielę jest powrót ;) Ogromne, ogromne dzięki dla monikapf za wizytę i fatygowanie się tyle kilosów :crazyeye: :loveu::loveu::loveu: Quote
halcia Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Chyba tak,ale na tym watku też wierzę i w Amcie i w Tomusia.:evil_lol::eviltong: Quote
KasiaKia Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Oh oh oh :D jaka jestem podekscytowana :D mimo to trzymam kciuki, aby wszystko było OK i nie zapeszam ;) Quote
Ra_dunia Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 nie zapeszamy, nie cieszymy się jeszcze... trzymamy kciuki! :D Quote
Ulka18 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Pojechal Tomus malutki? Tak nas wszystkich nerwy zżereja :nerwy: Quote
bianka0 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Tomuś już w drodze. Wiezie go Pan Tomasz. Z nową panią Tomcia już wszystko uzgodnione, ma wyjechać na trasę A4, przy zjeździe na Opole i pieska odebrać, wstępnie będzie to ok. godz 20.30. Quote
halcia Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 No to szerokiej drogi,Tomek pilotuj spokojnie! Quote
Murka Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 P. Tomasz stwierdził, że Tomcio bardzo ładnie się nazywa :D Bidulek bardzo był wystraszony. Wysłałam go w mocno zapiętej obróżce, w kontenerku. Był przegłodzony i dostał też aviomarin na wszelki wypadek, mam nadzieję, że nie będzie niespodzianek podczas podróży. monikapf potwierdziła mi wczoraj na PW, że wizyta wypadła bardzo dobrze :) Ogromne podziękowania dla bianki0 za pomoc w zorganizowaniu transportu dla Tomeczka :) Quote
halcia Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Biedny Tomaszek..na pewno zmiana ludzi,podróż,byle teraz juz super było!:lol: Quote
Filipki Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 O to dopiero nowina . Mnie juz drugi tydzień naprawiają kompa i jestem do tyłu. Mam nadzieję, że Tomcio dotarł szczęśliwie. Quote
bianka0 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Nie Tomcio jeszcze nie w domu. Były duże korki za Krakowem, mają spóźnienie. P.Ala odbierze Tomcia za jakieś 40 minut. Tomcio podsypia i....strasznie puszcza bąki, więc podsypiają wszyscy z nim. Ale nie wymiotuje. Quote
eloise Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 jakie wieści???? zmieniać tytuł? Quote
halcia Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Ten na pewno,tylko na jaki?Znalazł szczęcie jest kochany?Nie ma żadnych wiesci?Coś niepokojąCoś niepokojąca ta cisza.no ale to ja moze panikara.Ale meldunek ze dotarł?Tez nie ma? Quote
bianka0 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Tomcio został przekazany P. Alicji zgodnie z planem wczoraj o godz. 22.10. Quote
Recommended Posts