Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 468
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tomcio jest pod opieką Filikpów, już wpłacili 300 zł :) także jest ok :)

Wizyty jeszcze nie było, wiosna miała dzwonić wczoraj, ale nie zadzwoniła. Próbuję się do niej dzisiaj cały dzień dodzwonić i nie odbiera :( Za to zadzwoniła pani chętna na Tomcia z przestrachem, że zobaczyła gdzieś w necie, że ogłoszenie Tomcia nieaktualne ... A ja mówię, że może ktoś wstrzymał, bo się właśnie ona zgłosiła :) Pani odetchnęła z ulgą, tam już wszyscy na Tomcia czekają z niecierpliwością, nikt się z nią nie kontaktował i chciała się upewnić, że wszystko ok. Okazało się, że coś pokićkałam, nie ma tam kotów, jest tylko jeden kot u mamy tej pani, u której Tomcio by był tymczasowo w jakichś wyjątkowych sytuacjach, np. raz w roku :) Pani ma tylko chomika. Miała kiedyś psa, który sprawiał jej dużo problemów, więc ma doświadczenie w postępowaniu z psiakami po przejściach.
Ogólnie brzmi super.... Napisałam do nescci, żeby ona jednak umówiła się na wizytę...

Posted

Padł mi komputer, a potem internet i nie mogę śledzić co sie dzieje. Teraz korzystam z gościnnego kompa. Cieszę się , ze Tomek ma szansę na dom. Wplate wysłałam, może doszła nieco później, ale powinna już być.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Z Kluczborka jest tez lon_cia , wczoraj sie logowala. Moze cos by z tego wyszlo ? Reszta uzytkownikow z Kluczborka ma mala aktywnosc.

Dziewczyny weszlam tu przez przypadek. Tak mysle, że nawet jak uzytkownicy maja małą aktywność to wartoprobować się z nimi kontaktować. Pisałyście PW do wszystkich ? Nie ma nic do stracenia a dużo do zyskania. Panią poproscie pieknie, żeby wykazala zrozumienie i jeszcze troche cierpliwości.

Posted

To jedzie ktoś z poza dogo służbowo, znajomy bianki0. Jeszcze nie mam 100% pewności, że zgodzi się zabrać Tomcia, ale jest duża szansa, bo w drodze powrotnej (z Wrocławia) przywozi do nas sunię na miejsce bianki0.
W każdym razie pani była gotowa wyjechać po Tomcia do Wrocławia, czyli ok. 120 km (bo myślała, że stamtąd będzie trzeba go odebrać, w rzeczywistości prawdopodobnie transport będzie przez Kluczbork lub okolice), także nie jest to na zasadzie "podstawcie mi pod drzwi".

Jest jeszcze szansa, że w sobotę wizytę zrobiłaby nescca, ale ona nie jest pewna czy będzie na weekendzie w Kluczborku. Z wizytą poadopcyjną nie byłoby problemu.

Posted

Ja już przestaję wierzyć w wizyty. Normalnie to farsa ostatnio jakaś. Ludzie po prostu wiedzą co mówić i tyle.
Szkoda, że nikt z dogo nie jedzie, bo można by było zrobić wizytę od razu z Tomciem.

Posted

Murko, moze zapytaj co sie stanie z Tomciem, gdyby z jakichkolwiek wzgledow nie odpowiadal Pani? Co wtedy? Na wszelki wypadek wez moze wszystkie dane adresowe przed adopcja, zebysmy w razie czego mieli zanim wroci umowa.