Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 468
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sprzętów raczej nie... on lubi drobne plastikowe rzeczy :) Ale nie jest to jakaś mania. Czasami wiszą dwa dni magnesy na lodówce i nic. A czasem sobie Tomcio ściągnie jeden :)

Posted

Zainteresowanie wzbudza... dzisiaj były u nas dwa "domki", jedni widzieli Tomcia w necie i bardzo im się również podobał na żywo, ale mają już znajdę psa malamuta i dlatego szukali suni (wybrali Frajdę i zaklepali). Drudzy już omal go nie wzięli ;) Ale jednak córce zapadła w serce wystraszona Bella i na nią padło ostatecznie.
Na pewno się Tomcio doczeka... tylko to czekanie jest nużące :(

Posted

Dzisiaj zadzwonił pan z Przeworska chętny na adopcję Tomcia, wstępnie wyraził zgodę na wizytę, ale ma się jeszcze z rodziną porozumieć (znając życie nic z tego nie będzie). Ale tak w ogóle znacie kogoś z Przeworska??

Posted

Porozumieć z rodziną... hmm, też mi się nie wydaje, żeby miało coś z tego być, ale kto wie. A z Przeworska nie znam nikogo, nawet przeglądałam adresy dogomaniaczek, które kupowały u mnie na bazarkach.

Posted

eloise napisał(a):
U Murki brak prądu. Potrzebna osoba do wizyty w Kluczborku! :) zgłosił sie sensowny domek :)

Zapytajcie cioteczki nesccę /Lubliniec/ albo Lilkę spod Kluczborka /hotelik/ o tę wizytę .Jak nie same,to kogos doradzą może .

Posted

Dzięki za szybkie działanie eloise :)
Dzwoniłam już do nessci, poleciła mi wiosnę, bo sama nie wie kiedy będzie w Kluczborku, chyba dopiero w weekend. Na razie wiosna nie odbiera, ale będę próbować jeszcze dzwonić.

Domek brzmi sensownie: mieszkanie w bloku, dwa pokoje, pani mieszka sama, ma dwa koty, czasami przychodzą do niej dzieci. Nie ma problemu z opieką nad psiakiem w razie jakichś wypadków typu choroba czy wyjazd np. na cały dzień. Z Tomciem też raczej nie powinno być problemu jeśli chodzi o koty i dzieci. Poinformowałam panią, że Tomcio do kotów nie jest agresywny, ale czasem może próbować zaczepiać i prowokować do ucieczki (pani powiedziała, że to nie problem, bo jej koty są bardzo gościnne i raczej nie będą uciekać ;) ). Z dziećmi na pewno nie będzie problemu.
Trochę daleko, ale 11-ego przyjeżdża do nas sunia z Wrocławia i zapytam, może w drodze do Wrocławia dało by się przemycić Tomcia ;)

Posted

Dodzwoniłam się do wiosny, ma jutro dzwonić do pani, na wizytę ma zabrać jakiegoś małego spokojnego pieska, aby sprawdzić reakcję kotów ;)
Także kciuki trzymać!

Tymczasem rozliczenie:

Stan konta na 29 lipiec wynosił -6,10 zł

Koszty:
255 zł hotelowanie

-6,10 zł - 255 zł = -261,10 zł
Stan konta na 28 lipiec wynosi -261,10 zł.