Ulka18 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 No nareszcie cos ruszylo. Bo juz ta cisza byla bolesna dla uszu i serc, ze nikt nie chce naszych psiakow. Quote
Ra_dunia Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Świetnie, że jest jakiś odzew z ogłoszeń. Może wreszcie coś się ruszy :) Quote
Murka Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Podnoszę Tomcia rozliczeniem: Stan konta na 29 czerwiec wynosił -147,40 zł Wpłaty: 200 zł Filipki 200 zł Filipki Razem: 252,60 zł Koszty: 255 zł hotelowanie 3,70 zł sesja foto Razem: 258,70 zł 252,60 zł - 258,70 zł = -6,10 zł Stan konta na 29 lipiec wynosi -6,10 zł. Quote
Ulka18 Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 A nikt nie dzwonil, nie pisal o malego przystojniaczka? Quote
Reno2001 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Aaa, taki czas nieciekawy. Od nas nasz rachowiak Żaczek też szuka nowego domu :(. Nie bardzo dogaduje się podobno z tą sunią szelciczką, a że sunia jest tam księżniczką, no to sytuacja jak u Balbinki, z ta małą różnicą, że psiak póki co może czekac w tym domu. Sunia wyjechała na wakacje z synem pani i nie ma spięc. Nie wiem co jest w powietrzu, że tyle zwrotów, nietrafionych adopcji. Albo cisza jak grób, albo jak kulą w płot :( Quote
Ulka18 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Straszne to jest, taka nadprodukcja wszedzie w pseudohodowlach, to wiadomo, ze takie zwykle psiaki beda czekac i czekac :-( A i ludzie tez mnie ludzcy niz kiedys :-( Quote
Murka Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Pojawiła się szansa na domek, jestem w kontakcie mailowym z Państwem z Lublina, którzy już wcześniej zwrócili uwagę na Tomcia, a parę dni temu stracili bardzo podobną sunię i są zainteresowani adopcją mielczaka :) Quote
Ulka18 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Boze, nareszcie cos drgnelo. Moze i Tomus malizna doczeka sie domku :modla: Zeby sie udalo, zeby Bico miala szanse na wizyte :D Quote
Ulka18 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Drugi chetny tez jest na Tomcia, oby ktorys z domkow wypalil :kciuki: Quote
Ulka18 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Ciekawe czy ten domek, bo okazalo sie, ze to jeden dom, nadal mysli o Tomciu ? Quote
Ra_dunia Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 no właśnie, wiadomo coś? Przydałby się jakiś ruch w hoteliku. Strasznie długo ostatnio wszystkie psiaki siedzą :( Quote
Ulka18 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Co za ludzie teraz sa wszedzie :-( jacys kompletnie nieodpowiedzialni i bez serc, nawet przyzwoitosc by nakazala cokolwiek napisac,poinformowac. Zauwazalne jest, ze nas wolontariuszy traktuje sie jednak z lekcewazeniem jak kogos gorszego, kto nie zasluguje nawet na zwrotna info. Quote
Ra_dunia Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 E tam gorszego ;) raczej jak totalnych oszołomów. Przecież nikt "normalny" się tak losem zwierząt nie przejmuje... Quote
Murka Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Miałam wczoraj tel. w sprawie Tomcia, ale już od początku pani mi się nie spodobała, bo raz, że miała bardzo "prosty" sposób mówienia, z gwarą (tak po wiejsku) to jeszcze pierwsze pytanie, czy nie mamy mniejszych piesków, bo Tomcio to chyba jest większy (a sama na wstępie mówiła, że chodzi o jej o tego pieska terierka 6 kg)... Najeżyłam się z lekka, ale ciągnęłam rozmowę. Pani pytała jak to jest z adopcją, czy dowozimy psy (???), a ja na to, że tak, ale trzeba pokryć koszty :diabloti: lub dołożyć się jeśli transport jest dla kilku psów. No i że wcześniej musi być wizyta. Na to pani, a gdzie to jest i wyszło, że pani dzwoni gdzieś ze Śląska i że za daleko (w ogłoszeniu podobno pisało, że psiak jest w małopolsce, ale już mi się nie chciało tłumaczyć). Jeszcze parę razy powtórzyła, że jakby nie tak daleko to by wzięła tego psiaka... chyba liczyła, że szkoda mi będzie takiego super extra domu i że sama jej psa zawiozę :diabloti: Quote
halcia Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 No troszke uzbierał....i do pilnowania sie nadaje:eviltong: Quote
Ulka18 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Tomcio to taki zbieracz jak Foczka Fonia, pamietacie jak znosila zabawki na swoj kocyk :D Widac, ze Tomcio pokochal pileczki, no jeszcze sznur jest, ale przewaga pilek. Co do tego niefortunnego domi, to lepiej nie rozwijac tematu, szkoda tylko, ze tacy ludzie zawracaja Ci glowe Murko. Quote
Recommended Posts