Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 468
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest słodki, wyjątkowy i my to wiemy, ale może z nową fryzurką będzie miał szansę na nowy dom...? Może szybciej się komuś rzuci w oczy? Bo to jest dziwne, że taki mały psiak wciąż czeka...

Posted

Mam pytanko; w przyszły weekend będzie u nas prawdopodobnie profesjonalny psi fotograf: muzzy z Lublina i będzie profesjonalnie focił pieski do ogłoszeń. Czy zrobić sesję także Tomciowi (oraz innym mielczakom: Balbince, Romciowi)? Koszty to tylko zwrot kosztów dojazdu muzzy'ego (70 zł rozdzielone na psiaki biorące udział w sesji, a będzie ich jak dobrze pójdzie ok. 15) Im więcej psiaków tym mniejsze koszty :)
Pamiętacie chyba muzzyego? :)

Posted

Ostatnio zaniepokoiło mnie, że Tomcio często np. przy jedzeniu (ale nie tylko) chrząka jak świnka, wciąga gwałtownie powietrze przez nos, jakby się krztusił itd. Niektóre psy czasami tak miały, ale u Tomcia ostatnio się to bardzo często zdarza. Rozmawiałam z wetem i on powiedział, abym sobie w necie poszukała hasła "kaszel wsteczny" - znalazłam m.in. filmiki i faktycznie to to. Nic się z tym nie robi. Po prostu taki urok niektórych psów. Choć u Tomcia chyba to chwilowe, bo wcześniej nie miał takich "ataków".

Posted

Kaszel wsteczny zdarza się właśnie u małych psów, mój york też tak charczy jakby się zaraz miał udusić, wtedy TZ mówi "nie pal tyle szlugów" i mu przechodzi :D

Posted

U Ciebie Tomcio też wrzucam jako formę reklamy :) z najlepszymi życzeniami znalezienia cudownego domku :)

[video=youtube;y0IQbk4R24Y]http://www.youtube.com/watch?v=y0IQbk4R24Y&feature=player_embedded[/video]

Posted

Z Tablicy zadzwoniła dziś pani z Lublina, spodobał się jej Tomcio i Frajda. Ma dać znać czy uda się jej do nas podjechać zobaczyć psiaki (jest zainteresowana adopcją jednego). Zobaczymy czy coś z tego wyjdzie.