Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cieszę się bardzo, że Romusiowi kasy przybywa! Potrzeba dla psinki jest, niech dochodzi do zdrowia jak najszybciej. No i jeszcze sprawdź dobrze romenka konto, bo tu na wątku w wekend marta9494 tez pisała,że w niedzielę czy poniedziałek,nie pamiętam, wpłaci jakąś sumę, więc może już doszły, a jeśli nie, to pewnie dojdą jutro:)

Posted

Straszna historia... :(
Biedny psiak.. Dobrze że są ludzie którzy mu pomagają.. Oby więcej takich ludzi było którzy nie przechodzą obojętnie obok takich spraw...
Ja na razie mogę tylko zapisać wątek, zaglądać tu i podnosić...

Posted

Kochani u Romeczka już coraz lepiej. Biega, hasa podgryza dla zabawy ;) Megii1 nie bardzo teraz ma jak napisać (porządki i zajęcia których jej nie brakuje ) ale napisze jak tylko się upora ze wszystkim. Ja też już robię się coraz wolniejsza więc będę miała więcej czasu by zacząć szukać Romeczkowi dobrego domku!!!

Posted

romenka napisał(a):
Kochani u Romeczka już coraz lepiej. Biega, hasa podgryza dla zabawy ;) Megii1 nie bardzo teraz ma jak napisać (porządki i zajęcia których jej nie brakuje ) ale napisze jak tylko się upora ze wszystkim. Ja też już robię się coraz wolniejsza więc będę miała więcej czasu by zacząć szukać Romeczkowi dobrego domku!!!

uśmiałam się romenko:evil_lol:,bo zrozumiałam,że jak się robisz się"wolniejsza" to i "powolniejsza",szybko w moim mózgu uroiło się,że będziesz niedługo"rodzić" i pomyślałam, jak ty w tym wszystkim znajdziesz czas na szukanie domku dla Romcia.
Rany , ze mną to na księżyc,myślę za szybko:mad:

Posted

Felka z Bagien napisał(a):
uśmiałam się romenko:evil_lol:,bo zrozumiałam,że jak się robisz się"wolniejsza" to i "powolniejsza",szybko w moim mózgu uroiło się,że będziesz niedługo"rodzić" i pomyślałam, jak ty w tym wszystkim znajdziesz czas na szukanie domku dla Romcia.
Rany , ze mną to na księżyc,myślę za szybko:mad:

Felka z Bagien proszę wypluj to słowo... Dwójka trzódki jak najbardziej mi wystarczy ;)

Posted

romenka napisał(a):
Felka z Bagien proszę wypluj to słowo... Dwójka trzódki jak najbardziej mi wystarczy ;)
Romenka, no co Ty! Dzieci i pieniędzy nigdy za wiele! A jesli jeszcze są to dzieci prozwierzęce, to już w ogóle każde ilości na wagę złota!;)

Posted

romenka napisał(a):

hihi, a właśnie z Kubą przeczytaliśmy w książce rozkoszny opis godziny z życia matki czworga z piątym w drodze :P

Posted

Romenko, z tego co pamiętam to u Romka nie było jajek, może on też jest wnetrem tak jak Lucek od Marchewy??? Jedno jajko ma w jamie brzusznej. Może warto to sprawdzić ???

Posted

romenka napisał(a):
O jej te jajka są ale bardzo malutkie ;) Specjalnie Megii1 się pytałam jak była z Romkiem u mnie o to :)

To dobrze:) przynajmniej z tym nie będzie kłopotu :)

Posted

romenka napisał(a):
O jej te jajka są ale bardzo malutkie ;) Specjalnie Megii1 się pytałam jak była z Romkiem u mnie o to :)

To dobrze,przynajmniej operacja go ominie i tak już swoje przeszedł.

Posted

Wszystkim fanom Romka życzę spokojnych rodzinnych Świąt (i żeby nie były takie, jak moje zeszłoroczne, kiedy poszłam na mały spacer po świątecznym obżarstwie i omal nie wróciłam z kolejnym psem... cała historia dobrze się skończyła, ale spokojnie nie było). No i czekam na nowe fotki Romka i wieści o nim - oczywiście mają być pomyślne!!! :) :) :)