romenka Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 edek napisał(a):Zaglądam do Romeczka :loveu: :) miło nam :):):) A teraz sesja zdjęciowa ;) Quote
ania shirley Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Żywiołowy psiak!!! Trochę w typie Fortuny, która jest u Hop Quote
edek Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Ale przystojniak z niego :) a to maleństwo zaglądające przez okno to Twoje ?? Quote
romenka Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Oj Aniu żywiołowy ;) A zobaczcie jaki ten podobny do Romka: http://zwierzeta.hiperogloszenia.pl/psy/ogloszenie/81691-zaginal-rudy-pies-mieszaniec-wabi-sie-reksio--zapotrzebowanie-dolnoslaskie/ Quote
romenka Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 (edited) edek napisał(a):Ale przystojniak z niego :) a to maleństwo zaglądające przez okno to Twoje ?? Tak edek :) To moja Roma ma już prawie 8 lat ;) Ale to prawdziwa jedynaczka ;) Kocham ją bardzo choć wredna jest strasznie!!!:) I w sumie za swoją wredotę straciła oko bo pożałowała Dragonkowi (za TM a tu wątek Dragona : http://www.dogomania.pl/threads/29884-DRAGON-ca%C5%82a-historia-walki-mi%C5%82o%C5%9Bci-i-choroby...) kawałek kromki chleba a psinka wielkości jak Romek ;) Edited February 17, 2012 by romenka zmiana linku Quote
kado Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Ależ On piękny jest. I jaki dynamiczny...!!! Quote
basiunia131 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Pozy i miny Romka są super! Widać, że chłopak się świetnie bawił podczas sesji zdjęciowej :-) Quote
Iljova Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Wspaniały psiak z Romeczka :-) ten slodki pycholek :) Quote
romenka Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Widzicie jak Romuś już się przyzwyczaił do nas? On nie myśli zwiewać :) Ma tą swoją ścieżkę i zawsze tam biega. Nie raz pobiegnie w krzaczory ;) ale ptaszki pogonić ;) i wraca :) Super jest!!!! Quote
romenka Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Romuś dzisiaj znów z nami na dworze był a więc zabawa na całego ale kiedy dzieci zaczęłam obrzucać śnieżkami i pomyślałam że Romek z nami się pobawi ten jednak się przestraszył :( Skulił się jak chciałam rzucić mu śnieżkę i z taki wyrzutem na mnie popatrzył :( Nie stresowałam go więcej ale patrzył jak się bawię z dziećmi. Quote
edek Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Romenko biedak swoje przeszedł, jeszcze trochę czasu minie, zanim będzie pełnym luzakiem. Ale ten czas nadejdzie !!!! Zabawa ze śnieżkami będzie wtedy ekstra ;) Quote
Iljova Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Co "człowiek" zrobić z psem to smutne :-( teraz potrzeba czasu i cierpliwości aby psiak znów mógł normalnie żyć ..... Wierze że przy Tobie romenko Romuś to osiągnie ;-) Quote
Iljova Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Już ranek niedzielny choć ciemność za oknem nas wita, Ciekawe co dzień ten przyniesie, jaki pomysł w główce Romusiowi zaświta ? Ja Wam życzę aby był wspaniały Aby radość i uśmiech były przez dzień cały :-) Quote
romenka Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 Dziękuje kochane za pamięć :) Romuś dobrze. Śpiunia dalej w ganku :) Przepraszam że nie odzywam się ale jakoś weny nie mam ostatnio :( Jutro może jakieś nowe zdjęcia porobię ;) Quote
ania shirley Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 A domek z Ełku nadal zainteresowany Romkiem?? Quote
romenka Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 Aniu pisałam do Pani kilka dni temu i w odpowiedzi dostałam że i owszem :) Muszę wykastrować chłopaka jakoś tak jak będzie ciepło ;) ale muszę go jakoś na tą kastracje dowieść.... Quote
Recommended Posts