Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

edek napisał(a):
Ale przystojniak z niego :) a to maleństwo zaglądające przez okno to Twoje ??

Tak edek :) To moja Roma ma już prawie 8 lat ;) Ale to prawdziwa jedynaczka ;) Kocham ją bardzo choć wredna jest strasznie!!!:) I w sumie za swoją wredotę straciła oko bo pożałowała Dragonkowi (za TM a tu wątek Dragona : http://www.dogomania.pl/threads/29884-DRAGON-ca%C5%82a-historia-walki-mi%C5%82o%C5%9Bci-i-choroby...) kawałek kromki chleba a psinka wielkości jak Romek ;)

Edited by romenka
zmiana linku
Posted

Widzicie jak Romuś już się przyzwyczaił do nas? On nie myśli zwiewać :) Ma tą swoją ścieżkę i zawsze tam biega. Nie raz pobiegnie w krzaczory ;) ale ptaszki pogonić ;) i wraca :) Super jest!!!!

Posted

Romuś dzisiaj znów z nami na dworze był a więc zabawa na całego ale kiedy dzieci zaczęłam obrzucać śnieżkami i pomyślałam że Romek z nami się pobawi ten jednak się przestraszył :( Skulił się jak chciałam rzucić mu śnieżkę i z taki wyrzutem na mnie popatrzył :( Nie stresowałam go więcej ale patrzył jak się bawię z dziećmi.

Posted

Romenko biedak swoje przeszedł, jeszcze trochę czasu minie, zanim będzie pełnym luzakiem. Ale ten czas nadejdzie !!!! Zabawa ze śnieżkami będzie wtedy ekstra ;)

Posted

Co "człowiek" zrobić z psem to smutne :-(
teraz potrzeba czasu i cierpliwości aby psiak znów mógł normalnie żyć ..... Wierze że przy Tobie romenko Romuś to osiągnie ;-)

Posted

Już ranek niedzielny choć ciemność za oknem nas wita,
Ciekawe co dzień ten przyniesie, jaki pomysł w główce Romusiowi zaświta ?
Ja Wam życzę aby był wspaniały
Aby radość i uśmiech były przez dzień cały :-)

Posted

Dziękuje kochane za pamięć :)
Romuś dobrze. Śpiunia dalej w ganku :)
Przepraszam że nie odzywam się ale jakoś weny nie mam ostatnio :(
Jutro może jakieś nowe zdjęcia porobię ;)

Posted

Aniu pisałam do Pani kilka dni temu i w odpowiedzi dostałam że i owszem :)
Muszę wykastrować chłopaka jakoś tak jak będzie ciepło ;) ale muszę go jakoś na tą kastracje dowieść....