edek Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='ania shirley']Romenko, zastanowiłam się... Podaj konto..[/QUOTE] Ja tez podumałam i poproszę konto ;) Quote
romenka Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 [quote name='edek']Ja tez podumałam i poproszę konto ;)[/QUOTE] Edek dziękuje Ci z całego serca!!! Już wysyłam Pw... Quote
romenka Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 (edited) Kochani nie wpłacajcie już więcej,proszę!!! Otrzymałam PW od ania shirley że przelała 20 zł i kado że przelała 30 zł -dziękuje Wam z całego serca :Rose: ale już uzbierałam 50 zł dzięki Wam kochani na Kudłaczka!!!!! Proszę o wstrzymanie się z kolejnymi wpłatami!!! Jesteście naprawdę niesamowici i dzięki Wam wiem że ten świat nie jest taki zepsuty ! I dziękuje że naprawiacie GO! Edited January 16, 2012 by romenka Quote
romenka Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 aniu shirley , kado- pieniążki są już na koncie .Dziękuje!!! Dziękuje Wam wszystkim za to że jesteście! Quote
zachary Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Widzisz romenko, jedni mają dobre serce, inni pieniądze, jeszcze inni możliwość fizycznego przygarnięcia porzuconej biedy i wszyscy razem coś mogą zdziałać, jeśli naprawdę chcą. I to jest piękne, to współdziałanie, natychmiastowe, bez marudzenia, pojękiwania, bo my wiemy, że inaczej nie można!!!!.... Quote
romenka Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 [quote name='zachary']Widzisz romenko, jedni mają dobre serce, inni pieniądze, jeszcze inni możliwość fizycznego przygarnięcia porzuconej biedy i wszyscy razem coś mogą zdziałać, jeśli naprawdę chcą. I to jest piękne, to współdziałanie, natychmiastowe, bez marudzenia, pojękiwania, bo my wiemy, że inaczej nie można!!!!.... Powiem Ci Zachary że bardzo pięknie to ujęłaś. Nic dodać ,nic ująć! Dziękuje! Quote
romenka Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 [quote name='Iljova'] Przelew pewnie dojdzie jutro Iljova, kochana jak pieniązki przyjdą na konto odeślę Ci je z powrotem... Dziękuje Kochana za pomoc!!! Quote
Mysza2 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='zachary']Widzisz romenko, jedni mają dobre serce, inni pieniądze, jeszcze inni możliwość fizycznego przygarnięcia porzuconej biedy i wszyscy razem coś mogą zdziałać, jeśli naprawdę chcą. I to jest piękne, to współdziałanie, natychmiastowe, bez marudzenia, pojękiwania, bo my wiemy, że inaczej nie można!!!!....[/QUOTE] cała ciocia Zachary :loveu::loveu::loveu::loveu: podpisuję się Quote
beka Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 (edited) Podnosze Romka i towarzystwo. Edited January 17, 2012 by beka Quote
Sarunia-Niunia Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 (edited) I ja odwiedzam Romcia:):):) Edited January 17, 2012 by Sarunia-Niunia Quote
Iljova Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='romenka']Iljova, kochana jak pieniązki przyjdą na konto odeślę Ci je z powrotem... Dziękuje Kochana za pomoc!!![/QUOTE] Nie rób tego nie odrzucaj ... Mnie sprawiło to ogromną radość. Quote
romenka Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 (edited) .................................... Edited January 17, 2012 by romenka Quote
beka Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Jeszcze im kastrowac za darmo? tylko jak pokryja koszty jego pobytu w hmm hotelu u Kasi i koszty kastracji. Skoro ten psiak ma własciceli niech płacą. mamy dośc pod opieka takich za które nikt nie zapłaci. Quote
romenka Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 beka napisał(a):Jeszcze im kastrowac za darmo? tylko jak pokryja koszty jego pobytu w hmm hotelu u Kasi i koszty kastracji. Skoro ten psiak ma własciceli niech płacą. mamy dośc pod opieka takich za które nikt nie zapłaci. Nie...właśnie będą musieli zapłacić :)Tylko ciiiiisza :) Beka proszę wykasuj ten post z wątku bo ja nie chcę by się dowiedzieli że znalazłam.... Quote
romenka Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 Iljova napisał(a):Nie rób tego nie odrzucaj ... Mnie sprawiło to ogromną radość. Ilonko ale co ja z tymi pieniążkami mam zrobić? Dodać do Romeczka skarbonki a w razie czego wyciągnąć jak trzeba będzie? Dziękuje Ci bardzo!!!!! Na pewno się przydadzą :* Dobrze teraz zmykam bo i Zuzia i Kuba mają gorączki i gardła zawalone! Masakra!!!! Próbowałam się dostać z nimi do lekarza i babsztyl powiedział mi że dopiero na 20-stego jest wolny jeden numerek! Nasza Polska służba zdrowia! Jak wszystko inne do dupy! Ścięłam się przez telefon z babką i teraz czekam na dziewczynę by posiedziała z dziećmi a sama osobiście pojadę zrobić porządek tam! Quote
Iljova Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Oczywiście że tak, zatrzymaj nigdy niewiadomo kiedy może się przydać, niewiele to ale zawsze coś :) Quote
Sarunia-Niunia Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Mega Kiermasz dla dwóch chorych jamniczek do 31.01.2012r. do 19.00 Gabuni i Deli/Dusieńki Quote
romenka Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 [quote name='Iljova']Nie rób tego nie odrzucaj ... Mnie sprawiło to ogromną radość. [quote name='Iljova']Oczywiście że tak, zatrzymaj nigdy niewiadomo kiedy może się przydać, niewiele to ale zawsze coś :) Ilonko dziękuje Ci jeszcze raz :) Pieniążki są już na koncie i dodaje je do skarbonki Romeczka rozliczenie będzie w poście pierwszym :calus: [quote name='beka']Juz Romenko, cytat usun Już kasuje i Saruniu proszę Cię kochana zedytuj również swój cytat Beki :) Im mniej dowodów tym lepiej ;) A myśmy się dostali do lekarza co prawda nie naszego ale innej doktorki. Ochran ode mnie dostała pani w rejstracji bo miała straszliwego pecha bo kiedy wpadłam do przychodni w tym czasie zadzwonił do niej telefon i okazało się że dzwoni mama (znajoma tej pani) by umówić za 10 min swoje dziecko do lekarza i co się okazało że znalazło się miejsce :angryy: a ja dzwoniłam od 7:55 do 8:45 by swoje dzieci zapisać i miejsc nie było ale pani bardzo miła zapisze mi dzieci z gorączkami , zawalonymi gardłami i kaszlem dwudziestego (najwcześniejszy termin jaki był i to ostani numerek) Podziękowałam jej bardzo i zapytałam się czy ma równo pod sufitem i patrzcie jak się stało że mogłam się odegrać :diabloti: Kurcze po znajomości teraz ani rusz :angryy: W każdym razie dzieci mają zapalenie krtani :placz: i ja prawdopodobnie też ... (mnie nie badała ;)) a więc antybiotyk :-( Oj idę aktualizować post a jutro rozpiszę wydatki Romeczka bo troszkę się tego nazbierało.... Dziękuje że jesteście :loveu: Quote
Iljova Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Dobrze że udało Ci się dostać jednak do lekarza :) A mnie dzisiaj grypa dopadła, będzie dobrze :) Quote
Sarunia-Niunia Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='romenka']Już kasuje i Saruniu proszę Cię kochana zedytuj również swój cytat Beki :) Im mniej dowodów tym lepiej ;) Oj idę aktualizować post a jutro rozpiszę wydatki Romeczka bo troszkę się tego nazbierało.... Dziękuje że jesteście :loveu: Mówisz i masz:):):) Quote
Recommended Posts