Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Kochani nie wpłacajcie już więcej,proszę!!! Otrzymałam PW od ania shirley że przelała 20 zł i kado że przelała 30 zł -dziękuje Wam z całego serca :Rose: ale już uzbierałam 50 zł dzięki Wam kochani na Kudłaczka!!!!! Proszę o wstrzymanie się z kolejnymi wpłatami!!!
Jesteście naprawdę niesamowici i dzięki Wam wiem że ten świat nie jest taki zepsuty ! I dziękuje że naprawiacie GO!

Edited by romenka
Posted

Widzisz romenko, jedni mają dobre serce, inni pieniądze, jeszcze inni możliwość fizycznego przygarnięcia porzuconej biedy i wszyscy razem coś mogą zdziałać, jeśli naprawdę chcą. I to jest piękne, to współdziałanie, natychmiastowe, bez marudzenia, pojękiwania, bo my wiemy, że inaczej nie można!!!!....

Posted

[quote name='zachary']Widzisz romenko, jedni mają dobre serce, inni pieniądze, jeszcze inni możliwość fizycznego przygarnięcia porzuconej biedy i wszyscy razem coś mogą zdziałać, jeśli naprawdę chcą. I to jest piękne, to współdziałanie, natychmiastowe, bez marudzenia, pojękiwania, bo my wiemy, że inaczej nie można!!!!....
Powiem Ci Zachary że bardzo pięknie to ujęłaś. Nic dodać ,nic ująć! Dziękuje!

Posted

[quote name='zachary']Widzisz romenko, jedni mają dobre serce, inni pieniądze, jeszcze inni możliwość fizycznego przygarnięcia porzuconej biedy i wszyscy razem coś mogą zdziałać, jeśli naprawdę chcą. I to jest piękne, to współdziałanie, natychmiastowe, bez marudzenia, pojękiwania, bo my wiemy, że inaczej nie można!!!!....[/QUOTE]
cała ciocia Zachary :loveu::loveu::loveu::loveu: podpisuję się

Posted

[quote name='romenka']Iljova, kochana jak pieniązki przyjdą na konto odeślę Ci je z powrotem...
Dziękuje Kochana za pomoc!!![/QUOTE]

Nie rób tego nie odrzucaj ... Mnie sprawiło to ogromną radość.

Posted

Jeszcze im kastrowac za darmo? tylko jak pokryja koszty jego pobytu w hmm hotelu u Kasi i koszty kastracji. Skoro ten psiak ma własciceli niech płacą. mamy dośc pod opieka takich za które nikt nie zapłaci.

Posted

beka napisał(a):
Jeszcze im kastrowac za darmo? tylko jak pokryja koszty jego pobytu w hmm hotelu u Kasi i koszty kastracji. Skoro ten psiak ma własciceli niech płacą. mamy dośc pod opieka takich za które nikt nie zapłaci.

Nie...właśnie będą musieli zapłacić :)Tylko ciiiiisza :) Beka proszę wykasuj ten post z wątku bo ja nie chcę by się dowiedzieli że znalazłam....

Posted

Iljova napisał(a):
Nie rób tego nie odrzucaj ... Mnie sprawiło to ogromną radość.

Ilonko ale co ja z tymi pieniążkami mam zrobić? Dodać do Romeczka skarbonki a w razie czego wyciągnąć jak trzeba będzie?

Dziękuje Ci bardzo!!!!! Na pewno się przydadzą :*

Dobrze teraz zmykam bo i Zuzia i Kuba mają gorączki i gardła zawalone! Masakra!!!! Próbowałam się dostać z nimi do lekarza i babsztyl powiedział mi że dopiero na 20-stego jest wolny jeden numerek! Nasza Polska służba zdrowia! Jak wszystko inne do dupy! Ścięłam się przez telefon z babką i teraz czekam na dziewczynę by posiedziała z dziećmi a sama osobiście pojadę zrobić porządek tam!

Posted

[quote name='Iljova']Nie rób tego nie odrzucaj ... Mnie sprawiło to ogromną radość.

[quote name='Iljova']Oczywiście że tak, zatrzymaj nigdy niewiadomo kiedy może się przydać, niewiele to ale zawsze coś :)

Ilonko dziękuje Ci jeszcze raz :) Pieniążki są już na koncie i dodaje je do skarbonki Romeczka rozliczenie będzie w poście pierwszym :calus:

[quote name='beka']Juz Romenko, cytat usun
Już kasuje i Saruniu proszę Cię kochana zedytuj również swój cytat Beki :)
Im mniej dowodów tym lepiej ;)

A myśmy się dostali do lekarza co prawda nie naszego ale innej doktorki. Ochran ode mnie dostała pani w rejstracji bo miała straszliwego pecha bo kiedy wpadłam do przychodni w tym czasie zadzwonił do niej telefon i okazało się że dzwoni mama (znajoma tej pani) by umówić za 10 min swoje dziecko do lekarza i co się okazało że znalazło się miejsce :angryy: a ja dzwoniłam od 7:55 do 8:45 by swoje dzieci zapisać i miejsc nie było ale pani bardzo miła zapisze mi dzieci z gorączkami , zawalonymi gardłami i kaszlem dwudziestego (najwcześniejszy termin jaki był i to ostani numerek) Podziękowałam jej bardzo i zapytałam się czy ma równo pod sufitem i patrzcie jak się stało że mogłam się odegrać :diabloti: Kurcze po znajomości teraz ani rusz :angryy:
W każdym razie dzieci mają zapalenie krtani :placz: i ja prawdopodobnie też ... (mnie nie badała ;)) a więc antybiotyk :-(

Oj idę aktualizować post a jutro rozpiszę wydatki Romeczka bo troszkę się tego nazbierało....

Dziękuje że jesteście :loveu:

Posted

[quote name='romenka']Już kasuje i Saruniu proszę Cię kochana zedytuj również swój cytat Beki :)
Im mniej dowodów tym lepiej ;)
Oj idę aktualizować post a jutro rozpiszę wydatki Romeczka bo troszkę się tego nazbierało....
Dziękuje że jesteście :loveu:
Mówisz i masz:):):)