jukutek Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 moje psy miały zawsze mnóstwo zabawek i nie broiły :) super, że już lepiej Quote
jukutek Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [url]http://www.dogomania.pl/threads/219199-bazarek-dzieci%C4%99cy-na-dwa-cele-do-28.12?p=18169848#post18169848[/url] zapraszam :) Quote
romenka Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 Jukutku dziękuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Romek dzisiaj już był na samowolce i wrócił szczęśliwy :) Teraz gotuje mu żarełko :) Quote
romenka Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 Romek drugą noc śpi bez łańcucha :) Ja widzę że to takie psie dziecko jeszcze! Myślę że jakby miał człowieka na co dzień to chyba by nie broił? Dzisiaj wyszłam do niego żeby go wygłaskać i jego radości nie było końca choć na początku bardzo się mnie bał :( Nie dziwie się mu ale naprawdę byłam na niego wściekła! On potrzebuje człowieka jak wody! Kurcze że też teraz zima i nie bardzo mam jak z nim przebywać! Już mi złość przeszła ale boję się kolejknego wygłupu. Dzisiaj miał nos cały w piasku ale ciemno było nie mogłam sprawdzić dlaczego jednak myślę że drzewek nie wykopał? Jutro też go wypuszczę za bramkę. Jednak przychodzi i o dziwo dzisiaj po 10 minutach przyszedł ale szczęśliwy bardzo! Widać wie że to jego miejsce i oby tak zostało na razie! Darek chyba mu wybaczył bo nic nie wspomina. Widać też chce wszystko zrobić byle się w końcu uspokoił bo jak mu wspomniałam o wczorajszej ucieczce to powiedział tylko "mam nadzieje że kleszczy nie przyniósł" a potem dodał że on należy do tych co mają nadmiar energii jak nasz Kubuś ;) Nie pytam się na razie Darka co dalej bo boję się że podtrzyma swoje słowo jednak jestem dobrej myśli co niestety zazwyczaj bywa na odwrót :( Nic zaraz postaram się wkleić zdjęcia oszołoma ;) Quote
romenka Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 [IMG]http://img191.imageshack.us/img191/5633/img260o.jpg[/IMG] [IMG]http://img560.imageshack.us/img560/2302/img258k.jpg[/IMG] [IMG]http://img835.imageshack.us/img835/5825/img257.jpg[/IMG] Quote
romenka Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 Romek nie może bez zrobienia psikusa raz na dwa dni więc dzisiaj wrócił po pół godzinie wytarzany cały w gó***e ! Śmierdział na 10 metrów! Tragedia! A więc miał kąpiel na dworze! I takim sposobem skończyła się jego samowolka! Quote
romenka Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 A i zapomniałam wspomnieć: słyszę skowyt psa wyglądam przez wszystkie okna nie widać Romka! Wyszłam na dwór i przybiega do mnie bez kolczatki!SZOK! Idę szukać a kolczatka leży w trawie! Nie wiem jakim cudem on ją zdjął ?! On jest wszech umiejętny! Ten pies mnie coraz bardziej zadziwia! Quote
xmartix Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 pewnie się wytarzał gdzieś trzeba się zastanowić co dalej bo widzę że na watku mało osób już Quote
romenka Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 Nie zapeszam ale myślę że będzie ok. Darek nic nie mówi a Romek już spokojny jak na jego szalony temperament ;) Dzisiaj wyskoczył mi z za bramki ale wrócił za chwilę szczęśliwy i "czysty ";) Znów mi go szkoda bo mrozy się zbliżają :( Kurcze niunia 448 miała mi wysłać kubraczek po Diance ale w końcu zgodziłam się na jej prośbę by został u Legitka bo nie wiadomo jak długo Romek by go miał na sobie więc myślę że Legitkowi bardziej się przyda... Poza tym Romek pięknie nauczył się wyślizgiwać z kolczatki ;) Ja mu zakładam a on już jej nie ma :) Hehehe...Kupiłam mu dzisiaj za 11 zł 2 uszy świńskie i pręgę na zajęcie i zostało mi jeszcze jedno ucho tylko ale to jutro :) Dzisiaj zrobię zdjęcie paragonów niestety tylko dwóch z trzech bo pierwszy przepadł i wstawię na wątek. A i dla spokoju mogę napisać że Romek nie śpi na łańcuchu a spał tylko dwie noce :) Chyba wbił sobie do łepka że psocić jest be ;) Quote
xmartix Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 tylko zastanówmy się co dalej? ogłoszenia ma, prawda? trzeba mu znaleźć jakiś domek stały Quote
Sarunia-Niunia Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Serdecznie zapraszam na bazarek dla Luneczki: http://www.dogomania.pl/threads/219652-To-i-owo-dla-Luny-do-28.12.2011r.-do-18.00 Quote
xmartix Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 czy ktoś może się też wypowiedzieć nt Romka? Quote
romenka Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 xmartix napisał(a):tylko zastanówmy się co dalej? ogłoszenia ma, prawda? trzeba mu znaleźć jakiś domek stały Już piszę...Przepraszam że teraz. Romek ma ogłoszenia jeszcze. Ja mu wykupię pakiet ogłoszeń kolejny i pomyślę nad allegro dla niego. Muszę napisać tekst ale taki bardziej prawdziwy o nim. Teraz łobuz spokojny. Kurcze lubię go mimo tych jego wygłupów. Wczoraj wywiesiłam kołdry a przyszłam już były na ziemi na szczęście niepogryzione ,uff, ale widać że on wszystko dla zabawy robi. Z Zuzią wychodzimy do niego i bawimy się z nim. On jest spragniony człowieka i to jest naprawdę dobry psiak i tak wydaje mi się że jakby był w domu z człowiekiem chyba by nie robił takich rzeczy jak na dworze ale pewna nie jestem. Na pewno bardzo dobrze sprawdza się jako stróż ale mi osobiście go strasznie żal w tym przypadku. Moim zdaniem Romkowi ciężko będzie znaleźć domek stały przez brak ogona :( Jakby ten ogon mu dosztukował był by bardzo dostojnym psiakiem :) Quote
xmartix Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Romenko miałam na myśli inne osoby obecne na wątku, bo Ty to ciągle piszesz :)` a z tym ogonem to coś w tym jest, obecnie mam owczarkę do adopcji bez ogona i tez szuka długo domu, i kiedyś być tez onek do adopcji i domu szukał rok czasu Quote
jukutek Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 ja jestem, ale jedyne, co mogę zrobić, to pomóc bazarkowo - choć kiepsko tym razem idzie :( http://www.dogomania.pl/threads/219199-%C5%9Awi%C4%85teczne-promocje!-bazarek-dzieci%C4%99cy-na-dwa-cele-do-28.12 jak ktoś może, to podrzutki mile widziane - padam na pysk ostatnio ze zmęczenia... :( Quote
romenka Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 Niestety maluteńko nas już u Romka i tak naprawdę mało kto może pomóc :( Tu już tylko domek stały przydałby się. Darek na szczęście nie mówi nic o pozbyciu się go a nawet wspomniał tylko że jak Romka wyadoptujemy weźmie kota bo myszy u nas przybywa ;) dla mnie znaczyło to że daje Romkowi szansę ;) Na swój sposób on go toleruje mimo tego co narobił Romek. Dla mnie to cud że Darek nie wyrzucił go za bramkę (a znam go bardzo dobrze) wtedy jak zjadł akta. Teraz przynajmniej pilnuje podwórza choć ukraść tu nie bardzo jest co :) Quote
Sarunia-Niunia Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Ach ten Romek:)... Sprawuj się dobrze chłopaku, bo nigdy nie wiadomo, kiedy pojawi się domek i potem może być szkoda takich kochanych i fajnych Państwa:) Quote
romenka Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 Romuś grzeczny :) Dalej wybrzydza jedzenie ale jak głodnieje to wcina ;) Robię mu gotowane żarełko i zawsze dolewam coś z naszych baniaków wtedy lepiej mu smakuje :) Dzisiaj był za podwórzem wybiegał się, poszczekał na psy sąsiadów i wrócił :) Siana mu dołożyłam bo on wykopuje z budy więc ma mięciutko :) Porobię mu zdjęcia dzisiaj jak się uda mi. Quote
Sarunia-Niunia Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Odwiedzam Romcia - Romenko, dorzucaj sianka i dawaj fotki... Pooglądamy choć Przystojniaka:) Quote
Mysza2 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Dobrze że chłopak grzeczny, czekamy na zdjęcia:) Quote
Sarunia-Niunia Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Świeci gwiazda na niebie, srebrna i staroświecka, Świeci wigilijnie, każdy ją zna od dziecka. Chwyć w garść jej promienie, trzymaj je z całej siły. I teraz w tym rzecz cała, by się życzenia spełniły * B.Leśmian Życzymy Radosnych Świąt!!! Korunia, Nercio, Killlerek i Ich ludzie Quote
Sarunia-Niunia Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Świeci gwiazda na niebie, srebrna i staroświecka, Świeci wigilijnie, każdy ją zna od dziecka. Chwyć w garść jej promienie, trzymaj je z całej siły. I teraz w tym rzecz cała, by się życzenia spełniły * B.Leśmian Życzymy Radosnych Świąt!!! Korunia, Nercio, Killlerek i Ich ludzie Quote
romenka Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 A gdy już nadejdzie ten wieczór Świecami choinki zdobiony Niech biały opłatek jak okład Wsze rany Twej duszy uleczy Niech serce Twe radość wypełni Z nadziei co żłobek zwiastuje Niech błogiej kolędy śpiewanie Wyciszy Twe troski, zmartwienia Niech słowa Twych życzeń serdecznych Jak gwiazda zaświecą bliźniemu. I gdy to wszystko się spełni Odczujesz Wigilii przesłanie. [FONT=trebuchet ms] [/FONT] [FONT=Georgia] Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt życzę WAM!!!!!!!!!!!!!![/FONT] Quote
Recommended Posts