megii1 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Znalazłam taką budę: http://allegro.pl/buda-dla-psa-l-ocieplana-bardzo-solidna-i1819272759.html Quote
romenka Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Widać że dobrze zrobiona buda. Megii1 a ona nie będzie za mała? Quote
MyrkurDagur Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Romenko :loveu:, dopiero przed chwilą przeczytałam Twoje PW - wspaniałe wieści!!! :multi: Jesteś niezwykła! :loveu: W PW pisałaś, by na ten moment nie wpłacać już pieniążków, ale ja podeślę jeszcze moje skromne 10 zł na październik - z pewnością się przyda :) Quote
megii1 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 romenka napisał(a):Widać że dobrze zrobiona buda. Megii1 a ona nie będzie za mała? Ten sam sprzedający ma też większe. Romek lubi duże budy ale w zimie w mniejszej będzie mu cieplej - chociaż jak napchasz mu dużo słomy to może i większa będzie ok. Quote
romenka Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 megii1 napisał(a):Ten sam sprzedający ma też większe. Romek lubi duże budy ale w zimie w mniejszej będzie mu cieplej - chociaż jak napchasz mu dużo słomy to może i większa będzie ok. Myślę że Romek w mrozy będzie w domu w ganku...Mam nadzieje że TZ się nad nim w tedy zlituje ;) Ale czyta buda to on się niej zmieści? Quote
romenka Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 MyrkurDagur napisał(a):Romenko :loveu:, dopiero przed chwilą przeczytałam Twoje PW - wspaniałe wieści!!! :multi: Jesteś niezwykła! :loveu: W PW pisałaś, by na ten moment nie wpłacać już pieniążków, ale ja podeślę jeszcze moje skromne 10 zł na październik - z pewnością się przyda :) Dziękuje z całego serca!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesteście nieziemscy- wszyscy!!!!! Szkoda e świat nie należy o takich ludzi jak WY!!!! Quote
megii1 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 romenka napisał(a):Myślę że Romek w mrozy będzie w domu w ganku...Mam nadzieje że TZ się nad nim w tedy zlituje ;) Ale czyta buda to on się niej zmieści? Myślę, ze tak Quote
romenka Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Te budy są fajne i za darmo wysyłka ;) http://domwogrodzie.pl/5-buda-dla-psa Quote
romenka Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 albo tu: http://www.zooplus.pl/shop/psy/buda_drzwiczki_dla_psa/duze/247933 rabat 20 % Quote
romenka Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 http://www.zooplus.pl/shop/psy/buda_drzwiczki_dla_psa/dwuspadowy_dach/233982#1 kurcze to jest świetne ale musiałabym bazarek zrobić jeszcze :) Muszę przeszukać szafę Zuzi :)I byłabym pewna że Romek nie zwieje jak będę w sklepie albo że TZ mi go niechcący ie wypuści jak będzie wyjeżdżał do roboty :) Quote
megii1 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Pozdrowienia od Romka i jego znajomych:) Quote
romenka Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 Do Romka dzisiaj przyjedzie pani weterynarz ....Romek kaszle :( Quote
jukutek Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 romenka napisał(a):Do Romka dzisiaj przyjedzie pani weterynarz ....Romek kaszle :( zdrowiej, Romku! Quote
edek Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Trzymaj się Romeczku, zdrowiej szybko !!! Quote
romenka Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Na razie czekamy jak z kaszlem. Jeśli do jutra nie przejdzie weterynarz ma przyjechać i jeśli będzie ok czyli będzie zdrowy czeka Romka kastracja :) Quote
Karina R Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Oj, oj bidulek będzie bez jajeczek... Quote
Awit Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Romenka to Ty bierzesz Romka do siebie? Quote
romenka Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 Awit napisał(a):Romenka to Ty bierzesz Romka do siebie? Tak :) .Już 8-smgo będę chciała go wziąć.... Quote
romenka Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 Awit napisał(a):Bardzo się cieszę!:-) Gratuluję adopcji:-) Adopcją nie mogę tego nazwać raczej DT ale kto wie czy Romek znajdzie domek ;) Quote
MyrkurDagur Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Przelałam Romkowi 10 zł ze stałej deklaracji. Pozdrowienia i głaski dla chłopaka! :) Quote
romenka Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 [quote name='MyrkurDagur']Przelałam Romkowi 10 zł ze stałej deklaracji. Pozdrowienia i głaski dla chłopaka! :)[/QUOTE] Dziękuje bardzo,już zapisuje :) Romkowi już buda się buduje ;) Dlatego tak mało mam czasu bo jeżdżę do pana który ją tworzy :) Materiały zakupiliśmy MY żebyśmy wiedzieli z czego buda będzie zrobiona i że będzie dobra :) Patrzyliśmy po sklepach ogrodniczych i w marketach budolanych!! Budy tam są duże ale nie ocieplane a jak ocieplane to płytą pilśniową więc w tym psu ciepło nie będzie a koszt takiej budy to 450 zł !!!! Ładnie wyglądają i na tym się kończy! Sam materiał już nas wyszedł ok 200 zł w tym musimy dokupić jeszcze jedną płytę osd i więcej styropianu!! Nie wiem jak oni robią budy jak sprzedają za 250 zł? Quote
edek Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Buda jest gorzej ocieplona i materiały kupują w hurcie lub po znajomości dlatego jest taniej :( Quote
Recommended Posts