Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Romenko :loveu:, dopiero przed chwilą przeczytałam Twoje PW - wspaniałe wieści!!! :multi: Jesteś niezwykła! :loveu: W PW pisałaś, by na ten moment nie wpłacać już pieniążków, ale ja podeślę jeszcze moje skromne 10 zł na październik - z pewnością się przyda :)

Posted

romenka napisał(a):
Widać że dobrze zrobiona buda. Megii1 a ona nie będzie za mała?

Ten sam sprzedający ma też większe. Romek lubi duże budy ale w zimie w mniejszej będzie mu cieplej - chociaż jak napchasz mu dużo słomy to może i większa będzie ok.

Posted

megii1 napisał(a):
Ten sam sprzedający ma też większe. Romek lubi duże budy ale w zimie w mniejszej będzie mu cieplej - chociaż jak napchasz mu dużo słomy to może i większa będzie ok.

Myślę że Romek w mrozy będzie w domu w ganku...Mam nadzieje że TZ się nad nim w tedy zlituje ;) Ale czyta buda to on się niej zmieści?

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Romenko :loveu:, dopiero przed chwilą przeczytałam Twoje PW - wspaniałe wieści!!! :multi: Jesteś niezwykła! :loveu: W PW pisałaś, by na ten moment nie wpłacać już pieniążków, ale ja podeślę jeszcze moje skromne 10 zł na październik - z pewnością się przyda :)

Dziękuje z całego serca!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesteście nieziemscy- wszyscy!!!!! Szkoda e świat nie należy o takich ludzi jak WY!!!!

Posted

romenka napisał(a):
Myślę że Romek w mrozy będzie w domu w ganku...Mam nadzieje że TZ się nad nim w tedy zlituje ;) Ale czyta buda to on się niej zmieści?

Myślę, ze tak

Posted

[quote name='MyrkurDagur']Przelałam Romkowi 10 zł ze stałej deklaracji. Pozdrowienia i głaski dla chłopaka! :)[/QUOTE]
Dziękuje bardzo,już zapisuje :)
Romkowi już buda się buduje ;) Dlatego tak mało mam czasu bo jeżdżę do pana który ją tworzy :) Materiały zakupiliśmy MY żebyśmy wiedzieli z czego buda będzie zrobiona i że będzie dobra :)
Patrzyliśmy po sklepach ogrodniczych i w marketach budolanych!! Budy tam są duże ale nie ocieplane a jak ocieplane to płytą pilśniową więc w tym psu ciepło nie będzie a koszt takiej budy to 450 zł !!!! Ładnie wyglądają i na tym się kończy! Sam materiał już nas wyszedł ok 200 zł w tym musimy dokupić jeszcze jedną płytę osd i więcej styropianu!! Nie wiem jak oni robią budy jak sprzedają za 250 zł?