romenka Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Oj Romek....:crazyeye: Ale faktycznie Romek je jakby w życiu jedzenia nie widział. Jakby miska była też jadalna to też by ją pochłoną. Ja natomiast cieszę się bardzo bo Romek naprawdę ślicznie wygląda. To nie ten pies co był!!!! Dziękuje, wpłynęła deklaracja na hotel od MyrkurDagur :loveu: Quote
feliksik Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 zdjęcia Romka boskie - dzieciaki zachwycone, on też Quote
romenka Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Nie wiem co to jest że nikt nie dzwoni!!!!!??? Romek chyba sobie upodobał domek Megii1 ;) Quote
romenka Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 UWAGA na ten bazarek poniżej nikogo się nie zaprasza i jeśli wchodzisz to tylko na własną odpowiedzialność !!!:diabloti: http://www.dogomania.pl/threads/214335-Uwa%C5%BCaj!Sprawdzamy-Twoj%C4%85-uczciwo%C5%9B%C4%87!-Wst%C4%99p-to-tylko-3-z%C5%82!-Na-trzy-cele-do-22.09-g.20-0 Quote
jukutek Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 zapraszam na dziecięcy bazarek dla Klaryi Romka! http://www.dogomania.pl/threads/214528-tworz%C4%99...?p=17623536#post17623536 Quote
romenka Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Jukutku dziękuje!!!!!!!!!!!!!!! Rany weszłam a tu taka niespodzianka!!!!!! Dziękuje jeszcze raz!!!!!!!!!!!!!!!!!! Za chwilkę zapiszę cioteczki Wasze wpłaty bo widziałam że są. Dziękuje Wam również za pamięć!!!!! Dzisiaj byłam u Romeczka i mam piękne zdjęcia które również wstawię. Jeszcze raz dziękuje Jukutu a Tobie ślę za to że ciągle jesteś z NAMI!!! Quote
romenka Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Jest wpłata od Negra & Anna za hotel dla Romeczka. Dziękuje Ci kochana cioteczko!!!!!!!! A za chwilkę zdjęcia:) Quote
romenka Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Cioteczki czy któraś z Was dałaby radę wstawić banerek bazarku mojego. Niestety ale dostałam ostrzeżenie spamowania więc już nie będę mogła wklejać go po wątkach więc im więcej nas będzie spacerować z nim tym więcej osób zajrzy. Quote
jukutek Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 zapraszam na drugi bazarek dla Romka i Klary: http://www.dogomania.pl/threads/214567-Kram-z-różnościami-2-ciuszki-książki-i-inne-dla-2-piesków-do-10.10 Quote
romenka Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Nikt nie chwali jaki Romek śliczny?;) Quote
Karina R Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Sliczny, śliczny !!! I dzieci uwielbia, a to się liczy w wielu domkach ! Quote
What May NN Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Romek jest piękny! Może zmienić coś w tytule ogłoszeń lub w tekscie? taki fajny pies i zero zainteresowania :-( ma aktualne ogłoszenia? Quote
xmartix Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 piękne zdjęcia !! a czy Romek nadawałby się do domu z niepełnosprawnym dzieckiem? wpłaciłam za 2 m-ce Quote
romenka Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Romek ma ogłoszenia. Wykupiła mu Megii1 na ten miesiąc. Problem w tym że na zdjęciach nie widać jaki Romek jest! Ja mam film telefoem nagrany jak Romek całuje Zuzie tyle że nie chce mi odbierać ten film na kompie!!!! Można by było wykorzystać go w ogłoszeniach! To jest naprawdę świetny psiak. Żywiołowy, na dużych skacze ale to tylko na początku kiedy nie może się na wierzyć człowiekiem potem nagle mądrzeje. Dzieci nie rusza. Na Zuzię nawet nie myślał skoczyć od razu lizał ją ale nie nachalnie widać było że jest szczęśliwy jednak opanował tą radość przy dziecku ,delikatnie jak na niego witał się ;) Ja bym się nie bała dziecka z nim zostawić raczej bardziej jego z dzieckiem :cool3: -tu miałabym większe obawy ;) A co to za dziecko? W jakim wieku? Quote
romenka Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 xmartix napisał(a):piękne zdjęcia !! a czy Romek nadawałby się do domu z niepełnosprawnym dzieckiem? wpłaciłam za 2 m-ce Dziękuje :) z całego serca !!!!!!!!!!!!!!! Quote
xmartix Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 a jest taka rodzina co adoptowała u nas Maxa, ale zaczął on warczeć na dziecko, nie wiem jak to z nimi będzie, jak Max będzie dalej warczał na dziecko to na pewno nie zostanie tam, ile lat ma dziecko - sama nie wiem, kilka - jakoś tak, jak coś to dam znać Quote
romenka Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 xmartix napisał(a):a jest taka rodzina co adoptowała u nas Maxa, ale zaczął on warczeć na dziecko, nie wiem jak to z nimi będzie, jak Max będzie dalej warczał na dziecko to na pewno nie zostanie tam, ile lat ma dziecko - sama nie wiem, kilka - jakoś tak, jak coś to dam znać :( a może to wina dziecka?Może krzywdę robi psu stąd taka reakcja psa? Quote
jukutek Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 romenka napisał(a)::( a może to wina dziecka?Może krzywdę robi psu stąd taka reakcja psa? a nie da się problemu rozwiązać? Mój poprzedni pies warczał na moją Mamę (wiem, mama nie dziecko, ale dość nerwowa się wtedy zrobiła, no i chodziło o rottweilera). Po niedługim czasie udało się ułożyć relacje (nawet bez behawiorysty, Mama zaczęła go więcej karmić, pilnować porządku, kto wchodzi pierwszy i gdzie itp.) i był straszny dramat, jak musiał odejść (był nieuleczalnie chory i zrobiliśmy co mogliśmy). Quote
edek Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Romek gdzie Twój domek ?? niech ujawni się wreszcie :( Quote
xmartix Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 co do psa warczcego na dziecko, jakie tam proby z psim behawiorysta sa podejmowane Quote
Karina R Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Zaprszam cioteczki na konkurs! http://www.dogomania.pl/threads/214637-Wybór-najładniejszego-psa-dogomani!!Bazarek-do-30.09.godz.20-Dla-Fado-i-Bid-z-Izabe Quote
romenka Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Jest wpłata od xmartix -dziękuje kochana!!!!! Dzisiaj podliczę wydatki i wpłaty bo nie wiem czy suma się zgadza ,powinno się zgadzać ale ręki nie dam sobie uciąć. Quote
Recommended Posts