romenka Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 kochani spójrzcie na ten wątek,proszę...: http://www.dogomania.pl/threads/208224-Tory...-poci%C4%85gi....-%C5%9Bmier%C4%87...-i-6-psich-istnie%C5%84-liczy-na-Ciebie Quote
BERKANO Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 dla zainteresowanych cioteczek: WYPRZEDAŻ TZ-ÓW oficjalnie otwarta http://www.dogomania.pl/threads/2118...ejki-i-Giselle Quote
jukutek Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 [quote name='BERKANO']dla zainteresowanych cioteczek: WYPRZEDAŻ TZ-ÓW oficjalnie otwarta http://www.dogomania.pl/threads/2118...ejki-i-Giselle pomysł zabójczy, ale ja jestem zazdrosna i swojego nie dam :P a wiadomo, że mam ideał... ;) Quote
jukutek Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 a co u Romusia, Megii? Ktoś dzwonił, pytał??? Quote
jukutek Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 zapraszamy na bazarek - może ktoś się skusi... http://www.dogomania.pl/threads/212040-Na-upa%C5%82-i-na-ch%C5%82%C3%B3d...-dla-ka%C5%BCdego-w-super-cenie-dla-Romka-do-10.08?p=17349480#post17349480 Quote
megii1 Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 jukutek napisał(a):a co u Romusia, Megii? Ktoś dzwonił, pytał??? Nic:( kompletna cisza:( Quote
jukutek Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 megii1 napisał(a):Nic:( kompletna cisza:( buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Quote
MyrkurDagur Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Przelałam Romkowi miesięczną deklerację. Pozdrowienia i głaski dla chłopaka! :) Quote
feliksik Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 hej Romeczku, szkoda, że żadnych zapytań o chłopaka nie ma Quote
romenka Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Nie wiem co jest ale jakiś cholerny zastój!!!! Chciałam podziękować za wpłaty od MyrkurDagur i Negra & Anna dla Romka :) Dziękuje. Juro zaktualizuje konto Romka razem z wpłatami z bazarku. Quote
feliksik Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 kochani zarzyjcie - nikogo prawie na wątku, pies wyrzucony z auta i potrącony kolejnym - tragedia - nie ma nawet tymczasu: http://www.dogomania.pl/threads/212244-Wyrzucony-z-samochodu-i-potrącony-przez-samochód-Rudasek.-Błagam-o-pomoc.#post17373009 Quote
Negra & Anna Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 W poniedziałek jadę do Warszawy - Miedzeszyna, zdecydowałam się na samochód, mogę gdzieś podrzucić fanty na bazarek, tylko dajcie znać, gdzie. Warszawy nie znam, może jeszcze kupię taki sprzęt, który głosem godnym zaufania będzie mi mówił "skręć w prawo.." Ale gdyby nie, to proszę o prostą instrukcję ;) Quote
jukutek Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Negra & Anna napisał(a):W poniedziałek jadę do Warszawy - Miedzeszyna, zdecydowałam się na samochód, mogę gdzieś podrzucić fanty na bazarek, tylko dajcie znać, gdzie. Warszawy nie znam, może jeszcze kupię taki sprzęt, który głosem godnym zaufania będzie mi mówił "skręć w prawo.." Ale gdyby nie, to proszę o prostą instrukcję ;) Jeśli po drodze Ci w pon. Mokotów albo we wt. po południu Piaseczno - mogę być ja. Niestety, w oba dni jestem przykuta do ww. lokalizacji. Inną opcją jest chyba podrzucenie TZ Romenki (Centrum) - Romenka musi potwierdzić. Wybieraj :) Quote
Negra & Anna Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Prawdę mówiąc nie mam pojęcia, co mi jest po drodze, dotąd raczej się przesiadałam na lotnisku albo dworcu w Warszawie, albo jechałam z kimś bardziej rozgarniętym. A czy jadąc do Miedzeszyna trzeba przejeżdżać przez Warszawę, czy lepiej Górę Kalwarię i prawym brzegiem Wisły. Ktoś wie? I czy naprawdę między Górą Kalwarią i Warszawą nie ma mostów na Wiśle?:crazyeye: Quote
jukutek Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Negra & Anna napisał(a):Prawdę mówiąc nie mam pojęcia, co mi jest po drodze, dotąd raczej się przesiadałam na lotnisku albo dworcu w Warszawie, albo jechałam z kimś bardziej rozgarniętym. A czy jadąc do Miedzeszyna trzeba przejeżdżać przez Warszawę, czy lepiej Górę Kalwarię i prawym brzegiem Wisły. Ktoś wie? I czy naprawdę między Górą Kalwarią i Warszawą nie ma mostów na Wiśle?:crazyeye: Google pokazują przez G. Kalwarię. Jeśli przez Warszawę, to chyba Mokotów Ci bardziej po drodze. Mogę podpytać po południu męża, on lepszy w tych sprawach. :) Quote
Negra & Anna Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 jukutek napisał(a):Google pokazują przez G. Kalwarię. Jeśli przez Warszawę, to chyba Mokotów Ci bardziej po drodze. Mogę podpytać po południu męża, on lepszy w tych sprawach. :) Popytaj, a ja zaopatrzę się przynajmniej w jakieś mapy i plany - jestem stare pokolenie, co z tego kiedyś korzystało ;), pewnie przed samym wyjazdem będę się zastanawiała jak dojechać, bo teraz cały czas pracuję. Gdybyście mogły wysłać mi jakiś nr telefonu, gdybym nie mogła znaleźć adresu. Quote
jukutek Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Negra & Anna napisał(a):Popytaj, a ja zaopatrzę się przynajmniej w jakieś mapy i plany - jestem stare pokolenie, co z tego kiedyś korzystało ;), pewnie przed samym wyjazdem będę się zastanawiała jak dojechać, bo teraz cały czas pracuję. Gdybyście mogły wysłać mi jakiś nr telefonu, gdybym nie mogła znaleźć adresu. popytam. Nr tel. jak ustalimy dokładnie co i jak i do kogo, żeby się nie pomyliły :) nb. brak mostów daje nam solidnie w kość :( Quote
jukutek Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Negra & Anna napisał(a):Popytaj, a ja zaopatrzę się przynajmniej w jakieś mapy i plany - jestem stare pokolenie, co z tego kiedyś korzystało ;), pewnie przed samym wyjazdem będę się zastanawiała jak dojechać, bo teraz cały czas pracuję. Gdybyście mogły wysłać mi jakiś nr telefonu, gdybym nie mogła znaleźć adresu. Kuba radzi jechać przez G. Kalwarię tak jak pokazują Google. Jeślibyś dała radę wracając we wtorek podrzucić mi fanty, to możesz pojechać tak: Miedzeszyn -> Most Siekierkowski -> Czerniakowska -> Konstancin -> Piaseczno -> Magdalenka -> DK 7 -> Kraków (wg Googli, ok. 8 min dłużej niż przez G.Kalwarię); mieszkam w pobliżu drogi Piaseczno-Konstancin. Romenko, masz może jakiś inny pomysł? Ja jestem przykuta do tych dwóch lokalizacji :( Quote
jukutek Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 tylko że nie wiem, kiedy będziesz wracać (jeśli ok. 17, to lepiej jedź przez G. Kalwarię.... bo jadąc tak, jak wyżej, masz większe szanse na korki :( Quote
Negra & Anna Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 jukutek napisał(a):tylko że nie wiem, kiedy będziesz wracać (jeśli ok. 17, to lepiej jedź przez G. Kalwarię.... bo jadąc tak, jak wyżej, masz większe szanse na korki :( Ponieważ jadę na 13 a wracam około 15, to chyba lepiej jechać tam przez Warszawę, a wracać przez Górę Kalwarię, bo o 15 chyba są większe korki niż o 12-13. Quote
jukutek Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Negra & Anna napisał(a):Ponieważ jadę na 13 a wracam około 15, to chyba lepiej jechać tam przez Warszawę, a wracać przez Górę Kalwarię, bo o 15 chyba są większe korki niż o 12-13. obie pory jeszcze w miarę ok., zwł. że są wakacje :) ja jestem: w pon. od ok. 7.00 do ok. 16.00 na Mokotowie i pilnuję babci, dziecka i psów (za dużo tego, a babcia mi się podłamała :( potem w Piasecznie wt. cały tkwię uziemiona w P. może Romenka coś zaproponuje, bo mi to wszystko przypomina bajkę o wilku, kozie i kapuście... Quote
Negra & Anna Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Nie znam bajki, moje dzieci były bardzo dawno w wieku "bajkowym", podaj adres to dojadę na Mokotów :) Quote
jukutek Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Negra & Anna napisał(a):Nie znam bajki, moje dzieci były bardzo dawno w wieku "bajkowym", podaj adres to dojadę na Mokotów :) bajka jest stara, chińska i to taka bajko-zagadka. Facet miał przewieźć przez rzekę wilka, kozę i kapustę. Ale w łódce tylko 1 miejsce...kursów nieograniczona liczba. Jak to zrobić, żeby 1) pozostawiony z kozą na jednym brzegu wilk nie zjadł kozy 2) pozostawiona z kapustą koza nie zjadła kapusty? :) wysłałam Ci PW. :) Quote
romenka Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 Negra & Anna pozostajemy jednak tak jak zostało uzgodnione z jukutek ;) Dziękuje dziewczyny!!! Pierwszą stronę zaktualizowałam,uff... Quote
Recommended Posts