Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Romek model,ale jaka modelka koło niego.Jak Romeo i Julia, zakochani w sobie na zabój.Jak patrze na te dzieciaczki na zdjęciu, to boję się,że jedno zdjedzie po tym kamieniu i otrze sobie dooopeckę do żywego,a ta maleńka dziecinka zaraz tak wyrżnie,i sobie mleczaki wybije.No i Romcio, oraz pańcio,który wnosi tyle spokoju w tę chwilę, jak to mężczyźni:diabloti:

Posted

Cioteczki, wprawdzie finansowo nie pomogę, ale mogłabym zrobić Romkowi trochę ogłoszeń. Jeżeli sie zgodzicie, to czy mogę wykorzystać do nich te piękne zdjecia, które są na wątku w towarzystwie ludzi? Potrzebowałabym jeszcze tel. kontaktowy.

Posted

Felka z Bagien zbyt dużo pesymizmu ;) U mnie to norma. W gorszych sytuacjach widziałam moje dzieci ;) ale rozumie bo sama nie raz za bardzo gwałtownie reaguje jak widzę ich w nietypowych sytuacjach.

Dziękuje Wam również za wpłaty i te jednorazowe. Dla mnie to bardzo ważne. Próbuje szukać pomocy jednak z deklaracjami miesięcznymi ponieważ boje się że nie dam rady za kolejny miesiąc uzbierać tych 300 zł za hotel.

Jeśli chodzi o Romka to cudowny pies. On nie ma w sobie ani grama agresji. Jest niestety zlękniony ale nie ma co się psu dziwić po takich przejściach co musiał przejść. Kiedy wyszłam z nim na spacer Romek niesamowicie cieszył się. Ciągnął strasznie na smyczy ale kiedy już tą swoją radość spożytkował stał się bardzo posłusznym psiakiem. Szedł,siadał i kładł się przy nodze. Słuchał co się do niego mówi. Zdjęłam mu smycz i nie uciekał. Kiedy mówiłam wróć, wracał. Jednak Romek bardzo upatrzył sobie Megii1 za swoją Panią i myśli że jej dom to jego dom bo kiedy już zbliżaliśmy się do posesji Megii1 Romek już bardzo chciał wracać do "siebie"
Co jeszcze. Romek niestety ale nie nadaje się do małych dzieci takich jak moje. Troszkę większych tak. Jest sam jeszcze podrostkiem jak biegnie na człowieka to jak czołg. Z radości mógłby niestety ale zrobić niechcący krzywdę. To radość tak na niego działa. I to nic złego. On jest po prostu szaleńczo szczęśliwy kiedy widzi ludzi.
Z jednej strony chciałby wszystko w jednym momencie zrobić a za chwilę kładzie się jakby zrobił coś złego. I tak pewnie było na wolności: Szedł jak ktoś go wołał i był szczęśliwy że ludź go woła a za chwilę dostawał kopa od "człowieka" dla zabawy i stąd te krwiaki...
U Megii1 ma bardzo dobrze i widać pokochał ją ale to nie wyście. On już myśli że to jego człowiek. On widać bardzo mocno się przywiązuje do człowieka. Brak mi pomysłów co zrobić by Romek znalazł swojego Pana który go pokocha tak bardzo jak On jego. On jest nienasycony człowiekiem i myślę że ta radość o której wyżej pisałam wynika właśnie z tego. Megii1 jak bardzo by chciała to nie dała by rady każdemu psu u siebie dać chwilę siebie i myślę że to dobrze bo np taki Romek nie nadaje się do pokazywania mu w tej chwili że "jesteś mój" bo on bardzo emocjonalnie podchodzi do tego.

Chce bardzo podziękować Megii1 za fanty dla Romka. Niedługo zrobię kolejny bazarek z fantów BERKANO, Megii1 i Jukutek.Dziękuje dziewczyny że jesteście.

Posted

[quote name='Havanka']Cioteczki, wprawdzie finansowo nie pomogę, ale mogłabym zrobić Romkowi trochę ogłoszeń. Jeżeli sie zgodzicie, to czy mogę wykorzystać do nich te piękne zdjecia, które są na wątku w towarzystwie ludzi? Potrzebowałabym jeszcze tel. kontaktowy.
Bardzo, bardzo dziękuje!!!!!!!!!!!!!
Havanka zdjęcia wybierz jakie chcesz ;) Dziękuje Ci bardzo!!!!!!!!!Z całego serca!!!!
W tej chwili niedługo odłączą mi na dobre telefon bo rezygnujemy ale można wziąć stacjonarny : 22 2244008 i mail: romak_@autograf.pl albo namiary Megii1: Tel. 504620219 mail: wczasypsiakow@wp.pl

Posted

What May NN napisał(a):
pamietam o Romku, zaglądam regularnie i bardzo mocno trzymam kciuki za dom dla niego ;-)
niestety teraz nie dam rady dorzucić grosza, ale kiedy tylko będę mogła wpłącę co nieco!

Dziękuje :) za obecność i pamięć :)

Posted

[quote name='romenka']Bardzo, bardzo dziękuje!!!!!!!!!!!!!
Havanka zdjęcia wybierz jakie chcesz ;) Dziękuje Ci bardzo!!!!!!!!!Z całego serca!!!!
W tej chwili niedługo odłączą mi na dobre telefon bo rezygnujemy ale można wziąć stacjonarny : 22 2244008 i mail: romak_@autograf.pl albo namiary Megii1: Tel. 504620219 mail: wczasypsiakow@wp.pl
W takim razie wieczorem napiszę tekst i porobię trochę ogłoszeń.

Posted

Havanka napisał(a):
W takim razie wieczorem napiszę tekst i porobię trochę ogłoszeń.

:loveu: dziękujemy!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::buzi::Rose:

Posted

Gdzie mam przesłać pieniadze dla Romka, bo jakoś jestem chyba ślepa i nie ma konta w pierwszym poście?Albo juz ze mną jest całkiem niedobrze:shake:
Nie mogę dużo niestety wpłacić i to mi źle robi:-(
Romcio jest piękny chłopak do całowania i należy mu się w życiu wszystko co najlepsze:lol::lol::lol:

Posted

Felka z Bagien napisał(a):
Gdzie mam przesłać pieniadze dla Romka, bo jakoś jestem chyba ślepa i nie ma konta w pierwszym poście?Albo juz ze mną jest całkiem niedobrze:shake:
Nie mogę dużo niestety wpłacić i to mi źle robi:-(
Romcio jest piękny chłopak do całowania i należy mu się w życiu wszystko co najlepsze:lol::lol::lol:

Wysłane PW :) Dziękuje :)

Posted

[quote name='danavas']kochane błagam dołączcie do tego wydarzenia na fb i roześlijcie do znajomych...mój podopieczny, szczególnie bliski mojemu sercu ciekł z dt....:-( już nie mam czym płakać...

http://www.facebook.com/event.php?eid=110064262418926

to jego wątek na dogo:

http://www.dogomania.pl/threads/209090-Nieufny-kundelek-ze-sznurkiem-wro%C5%9Bni%C4%99tym-w-szyje..prubujemy-z%C5%82apa%C4%87-i-zbieramy-na-dt?p=17018291#post17018291
Dołączam......:-(