romenka Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='Havanka']Przepraszam, że nie na temat, ale proszę przeczytajcie i podpiszcie ! http://www.petycje.pl/petycja/6663/petycja_w_sprawie_orzeczenia_bezwzglednej_kary_pozbawienia_wolnozci_.html Podpisane... Quote
Havanka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='romenka']Podpisane...[/QUOTE] Dziękuję, to naprawdę ważne ! Quote
romenka Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Już wcześniej podpisałam jak tylko wstawiłaś ten link ale zapomniałam wspomnieć... Cioteczki podpisujcie to naprawdę mało czasu zajmuje!!! O cholerka miał mi przyjść link do akceptacji, zapomniałam...To pewnie dzisiaj się pokaże podpis.. Quote
romenka Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Mi nic na pocztę nie przyszło. Czy to normalne ale podpis mój istnieje. Quote
Havanka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='romenka']Mi nic na pocztę nie przyszło. Czy to normalne ale podpis mój istnieje.[/QUOTE] Jakiś czas temu do mnie też nie przychodziły linki aktywacyjne i nawet napisałam w tej sprawie do administratora. Potem jednak okazało sie, ze nie klikałam jeszcze na jedno okienko (już nie pamiętam treści). Teraz nie mam problemów. Linki przychodzą w kilka sekund później. Quote
megii1 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='What May NN']co u Romka??[/QUOTE] Wszystko w jak najlepszym porzadku - jest już jak dla mnie zupełnie zdrowy. Ciągle zamierzam mu robić nowe fotki ale albo pada deszcz, albo grad albo zbiera się na burzę:( Może jutro się uda:) No i chciałabym chłopaka w przyszłym tygodniu zaszczepić. Quote
Felka z Bagien Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 No cudny chłopak! A czy wiadomo co mu było?A ta hiena to suczydło? Quote
megii1 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Felka z Bagien']No cudny chłopak! A czy wiadomo co mu było?A ta hiena to suczydło?[/QUOTE] Teza jest tak, ze był pobity przez co stracił sporo sił, krwi no i do tego stado kleszczy i bark jedzenia... Donka to moja sucz, a hiena to też dziewczynka - Dafne:) Quote
romenka Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Boże jak dobrze widzieć że Romuś już zdrowy i w dobrych rękach (i mowa tu o wszystkich co mu pomogli!!!!) Dziękuje!!!! Quote
romenka Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Jutro przeleje pieniążki za hotel dla Megii1 więc pojutrze powinny być dopiero, ponieważ będę przelewała z polbanku a tam zawsze wszystko z opóźnieniem działa... Megii1 jak będzie wpłata proszę o potwierdzenie ;) Quote
BERKANO Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 przepiękne zdjecia!!!!!!!!!! Chłopak jak marzenie :loveu::loveu::loveu: Megii jak Ty je wszystkie ze sobą zgrałaś???????? Quote
jukutek Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Rewelacja :) ach, domku dla Romka, gdzie jesteś? ... Quote
megii1 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='BERKANO']przepiękne zdjecia!!!!!!!!!! Chłopak jak marzenie :loveu::loveu::loveu: Megii jak Ty je wszystkie ze sobą zgrałaś????????[/QUOTE] Wiesz, u mnie jest teraz taki skład hotelowy, że psiaki od rana do wieczora mają otwarte kojce hotelowe i każdy robi co chce. Maja tylko przerwy na spacerki:) A mam teraz cztery samce i dwie suczki. Quote
feliksik Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 kochani - wejdźcie na wątek - malutka sunia wyciągnięta ze śmietnika - potrzebujemy pomocy: http://www.dogomania.pl/threads/207496-Malutka-trzykilogramowa-sunia-wyciągnięta-ze-śmietnika-DT-PILNIE-POSZUKIWANE!!!!!! Quote
romenka Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 Pieniążki za hotel 300 zł przelane wczoraj więc dzisiaj może już będą. Quote
romenka Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 Dziękuje. Kolejne wpłaty doszły od monika083 i lilo . Na pierwszej stronie w pierwszym wątku jest post rozliczeniowy. Quote
Recommended Posts