Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już wcześniej podpisałam jak tylko wstawiłaś ten link ale zapomniałam wspomnieć...

Cioteczki podpisujcie to naprawdę mało czasu zajmuje!!!

O cholerka miał mi przyjść link do akceptacji, zapomniałam...To pewnie dzisiaj się pokaże podpis..

Posted

[quote name='romenka']Mi nic na pocztę nie przyszło. Czy to normalne ale podpis mój istnieje.[/QUOTE]
Jakiś czas temu do mnie też nie przychodziły linki aktywacyjne i nawet napisałam w tej sprawie do administratora. Potem jednak okazało sie, ze nie klikałam jeszcze na jedno okienko (już nie pamiętam treści). Teraz nie mam problemów. Linki przychodzą w kilka sekund później.

Posted

[quote name='What May NN']co u Romka??[/QUOTE]

Wszystko w jak najlepszym porzadku - jest już jak dla mnie zupełnie zdrowy. Ciągle zamierzam mu robić nowe fotki ale albo pada deszcz, albo grad albo zbiera się na burzę:( Może jutro się uda:) No i chciałabym chłopaka w przyszłym tygodniu zaszczepić.

Posted

[quote name='Felka z Bagien']No cudny chłopak! A czy wiadomo co mu było?A ta hiena to suczydło?[/QUOTE]

Teza jest tak, ze był pobity przez co stracił sporo sił, krwi no i do tego stado kleszczy i bark jedzenia... Donka to moja sucz, a hiena to też dziewczynka - Dafne:)

Posted

Jutro przeleje pieniążki za hotel dla Megii1 więc pojutrze powinny być dopiero, ponieważ będę przelewała z polbanku a tam zawsze wszystko z opóźnieniem działa... Megii1 jak będzie wpłata proszę o potwierdzenie ;)

Posted

[quote name='BERKANO']przepiękne zdjecia!!!!!!!!!!
Chłopak jak marzenie :loveu::loveu::loveu:
Megii jak Ty je wszystkie ze sobą zgrałaś????????[/QUOTE]

Wiesz, u mnie jest teraz taki skład hotelowy, że psiaki od rana do wieczora mają otwarte kojce hotelowe i każdy robi co chce. Maja tylko przerwy na spacerki:) A mam teraz cztery samce i dwie suczki.