paula82 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Śledzę wątek od początku i powiem szczerze nie myślałam, że uda się mu pomóc. Dziewczyny jesteście wielkie :angel: a z tymi małżami to chyba mamy podobnie jak Romenka, niby zwierzęta lubi, ale... zawsze to ale. Obcy to gonić go po co nam kłopot, którego ktoś się pozbył, są inne ważniejsze sprawy, którymi trzeba się zająć itp. itd. jedynie co to czasem kasą go mogę przekupić, albo stawiam go przed faktem dokonanym, ale zachwycony to też w tedy nie jest. :angryy: i odgraża się, że nawet naszemu karmy nie kupi. Quote
megii1 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Romek już po pierwszej nocy u nas - czuje się świetnie, ma jak wczoraj ogromny apetyt, zachowuje czystość w kojcu. Trochę zaczął obszczekiwać inne psiaki takze nabiera odwagi ale może to i dobrze bo pszyszedł do nas bardzo przerażony. Mój Darek powykręcał mu wczoraj resztki kleszczy także Romek jest już pozbawiony krwiopijców. Wetka go wczoraj nie widziała bo chłopak czuje sie naprawde dobrze. Przyjedzie za to jutro rano zabierać sunię na sterylke to przy okazji, bezpłatnie zobaczy też i jego. Bardzo dziękuję przy tej okazji Ewelinie i jej chłopakowi , ze pomogli mi wczoraj i porobili fotki psiakom w hoteliku. Quote
megii1 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Wykupiłam dla Romka właśnie pakiet ogłoszeń - to ma ode mnie w prezencie. Na razie jego wydatki to 27 zł za odrobaczenie pod koniec przyszłego tygodnia trzeba go będzie zaszczepić a to będzie koszt 55 zł (wścieklizna i zakaźne). . Quote
romenka Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Megii dziękuje Ci bardzo!! Ale jestem szczęśliwa!!!!!! Śliczny Romeczek!!!!! Już będę się brała za jego ogłoszenia. Podaj mi proszę Megii jeszcze tekst i namiary na Ciebie do ogłoszenia Liska. Quote
jukutek Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 ślicznie wygląda :) jak będzie tekst ogłoszenia, to ja też poproszę - wrzucę na FB. Quote
megii1 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 romenka napisał(a):Megii dziękuje Ci bardzo!! Ale jestem szczęśliwa!!!!!! Śliczny Romeczek!!!!! Już będę się brała za jego ogłoszenia. Podaj mi proszę Megii jeszcze tekst i namiary na Ciebie do ogłoszenia Liska. Wykupiłam im ogłoszenia ale im więcej tym lepiej a poza tym nie wiadomo kiedy tamte będą zrobione. Tu jest wątek Liska http://www.dogomania.pl/threads/202939-Porzucony-w-mr%C3%B3z-lisek-szuka-domu!!!!-Najlepszego-na-%C5%9Bwiecie!!! - ma tylko trzy strony - na trzeciej stronie są najnowsze zdjęcia i link do jego galerii zdjęć a na drugiej link do allegro z tekstem. Namiary na Romka i Liska takie same: tel. 504-62-02-19 mail: wczasypsiakow@wp.pl Quote
Felka z Bagien Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Jaki Romek jest piękny.Nie wygląda na zabiedzonego,może się zgubił, albo go ktoś wyrzucił?A ta ranka na szyi,co ją widać,to jest ta o której pisała romenka?Może to rozdrapana rana po kleszczu(oby) albo faktycznie po chipie?Ufam, że Romek już "cały zdezynfekowany". Romek świetnie pozuje,jaki wyważony!Na ile lat go oceniacie? Gratuluję dziewczyny,naprawdę szkoda byłoby gdyby,go te kleszcze "zjadły żywcem". Quote
Cleo2008 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 mi tez sie wydaje ze pies jest zadbany, wiec jego przygoda z "wolnoscia" chyba trwala krotko i jak zwykle ogromne brawa dla megii ;) brawa tez dla wszystkich ktore braly udzial w akcji! Quote
What May NN Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 wygląda super! :-) dziewczyny, gdzie wpłacać kase?? Quote
romenka Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Megii a to pies? Tak a propos? Kastrowany? Quote
megii1 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 romenka napisał(a):Megii a to pies? Tak a propos? Kastrowany? Pies:):):) Quote
Zosia123 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Romenko jeszcze raz poproszę nr konta, wiem że 20 to mało, ale może się przyda :) Quote
tripti Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Zosia123 napisał(a):Romenko jeszcze raz poproszę nr konta, wiem że 20 to mało, ale może się przyda :) ja też tak samo :) Quote
romenka Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 kochani każda złotówka ratuje Romka!!!! Bardzo Wam dziękuje!!! Co do nr konta to proszę Megii by dała namiary na swoje konto bo pieniążki idą na hotel dla Romeczka. Ja dzisiaj niestety nie jestem wolna by siedzieć na dogo bo TZ...Od jutra mogę działać ;) Quote
megii1 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 romenka napisał(a):kochani każda złotówka ratuje Romka!!!! Bardzo Wam dziękuje!!! Co do nr konta to proszę Megii by dała namiary na swoje konto bo pieniążki idą na hotel dla Romeczka. Ja dzisiaj niestety nie jestem wolna by siedzieć na dogo bo TZ...Od jutra mogę działać ;) Tylko ja bym wolała żebyś pieniądze zbierała Ty a potem przelejesz mi cała kwotę za np miesiąc hotelowania - nie jestem w stanie ogarnąć tylu przelewów. Chyba, ze znajdzie sie inny skarbnik. Quote
MARCHEWA Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Psiak fajny,wygląda na drobniejszego niż na fotkach Romenki. Quote
romenka Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Asia ja wykasuje deklaracje od Ciebie n Romeczka a zatrzymaj na Białaska te 20 zł wam tak samo się tam przydadzą. Quote
jukutek Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Megii, a co z jego brzuszkiem? Na zdjęciach od Ciebie jest jakiś mniejszy :) Quote
megii1 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 jukutek napisał(a):Megii, a co z jego brzuszkiem? Na zdjęciach od Ciebie jest jakiś mniejszy :) Brzuszek jest normalny, apetyt ma wilczy ale na trzy kupy dzis jedną zrobił z krwią ale może to kwestia odrobaczania aniprazolem. Jutro tez odstaje jeszcze aniprazol. Quote
romenka Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 jukutek napisał(a):Megii, a co z jego brzuszkiem? Na zdjęciach od Ciebie jest jakiś mniejszy :) Że niby ja fotomontaż zrobiłam :cool3:;) Cioteczki jutro powysyłam nr konta tak samo jak jutrojuż postaram się zrobić bazarek najpóźniej pojutrze... Megii a nie jest wykastrowany Romuś? Oj ta kupka mnie zaniepokoiła. U mnie znowuż same biegunki miał. Quote
zachary Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Jak się wyklaruje skarbnik Romusia, dajcie znać na pw nr konta.Megii1, zaobserwuj jego koopki...może trzeba będzie badania psiuniowi robić.... Quote
romenka Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 olga7 napisał(a):Megi -pies ma zalożoną obrożę p/kleszczową ,jednak czy ta silna chemia zawarta w takiej obroży nie szkodzi jednak na ranę jaką ma pies i nie spowoduje komplikacji albo jakiejs infekcji od tej obroży ? Zapytaj moze koniecznie jutro weta tel.o tę obrożę i ranę ? Może trzeba prędko zdjąć obrożę ,by rana mogla być leczona? Kasa potrzebna pewnie nadal na dt,to choć 10zl przez 3 m-ce dorzucę. Dokładnie się przyjrzałam jego skórze kiedy wyciągałam mu kleszcze i on faktycznie miał rany po kleszczach więc ta ranka koło szyi musiała być od kleszcza. Obróżka nie dotykała tego miejsca. Olga7 bardzo dziękuje . Dziewczyny nie wiem jak wam mam się odwdzięczyć za tyle serca????!!!!!! Quote
Recommended Posts