Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Śledzę wątek od początku i powiem szczerze nie myślałam, że uda się mu pomóc. Dziewczyny jesteście wielkie :angel:
a z tymi małżami to chyba mamy podobnie jak Romenka, niby zwierzęta lubi, ale... zawsze to ale. Obcy to gonić go po co nam kłopot, którego ktoś się pozbył, są inne ważniejsze sprawy, którymi trzeba się zająć itp. itd. jedynie co to czasem kasą go mogę przekupić, albo stawiam go przed faktem dokonanym, ale zachwycony to też w tedy nie jest. :angryy: i odgraża się, że nawet naszemu karmy nie kupi.

Posted

Romek już po pierwszej nocy u nas - czuje się świetnie, ma jak wczoraj ogromny apetyt, zachowuje czystość w kojcu. Trochę zaczął obszczekiwać inne psiaki takze nabiera odwagi ale może to i dobrze bo pszyszedł do nas bardzo przerażony. Mój Darek powykręcał mu wczoraj resztki kleszczy także Romek jest już pozbawiony krwiopijców. Wetka go wczoraj nie widziała bo chłopak czuje sie naprawde dobrze. Przyjedzie za to jutro rano zabierać sunię na sterylke to przy okazji, bezpłatnie zobaczy też i jego. Bardzo dziękuję przy tej okazji Ewelinie i jej chłopakowi , ze pomogli mi wczoraj i porobili fotki psiakom w hoteliku.

Posted

Wykupiłam dla Romka właśnie pakiet ogłoszeń - to ma ode mnie w prezencie. Na razie jego wydatki to 27 zł za odrobaczenie pod koniec przyszłego tygodnia trzeba go będzie zaszczepić a to będzie koszt 55 zł (wścieklizna i zakaźne).
.

Posted

Megii dziękuje Ci bardzo!! Ale jestem szczęśliwa!!!!!! Śliczny Romeczek!!!!!
Już będę się brała za jego ogłoszenia. Podaj mi proszę Megii jeszcze tekst i namiary na Ciebie do ogłoszenia Liska.

Posted

romenka napisał(a):
Megii dziękuje Ci bardzo!! Ale jestem szczęśliwa!!!!!! Śliczny Romeczek!!!!!
Już będę się brała za jego ogłoszenia. Podaj mi proszę Megii jeszcze tekst i namiary na Ciebie do ogłoszenia Liska.

Wykupiłam im ogłoszenia ale im więcej tym lepiej a poza tym nie wiadomo kiedy tamte będą zrobione. Tu jest wątek Liska
http://www.dogomania.pl/threads/202939-Porzucony-w-mr%C3%B3z-lisek-szuka-domu!!!!-Najlepszego-na-%C5%9Bwiecie!!!
- ma tylko trzy strony - na trzeciej stronie są najnowsze zdjęcia i link do jego galerii zdjęć a na drugiej link do allegro z tekstem.
Namiary na Romka i Liska takie same:
tel. 504-62-02-19 mail: wczasypsiakow@wp.pl

Posted

Jaki Romek jest piękny.Nie wygląda na zabiedzonego,może się zgubił, albo go ktoś wyrzucił?A ta ranka na szyi,co ją widać,to jest ta o której pisała romenka?Może to rozdrapana rana po kleszczu(oby) albo faktycznie po chipie?Ufam, że Romek już "cały zdezynfekowany".
Romek świetnie pozuje,jaki wyważony!Na ile lat go oceniacie?
Gratuluję dziewczyny,naprawdę szkoda byłoby gdyby,go te kleszcze "zjadły żywcem".

Posted

mi tez sie wydaje ze pies jest zadbany, wiec jego przygoda z "wolnoscia" chyba trwala krotko i jak zwykle ogromne brawa dla megii ;)
brawa tez dla wszystkich ktore braly udzial w akcji!

Posted

kochani każda złotówka ratuje Romka!!!! Bardzo Wam dziękuje!!! Co do nr konta to proszę Megii by dała namiary na swoje konto bo pieniążki idą na hotel dla Romeczka.
Ja dzisiaj niestety nie jestem wolna by siedzieć na dogo bo TZ...Od jutra mogę działać ;)

Posted

romenka napisał(a):
kochani każda złotówka ratuje Romka!!!! Bardzo Wam dziękuje!!! Co do nr konta to proszę Megii by dała namiary na swoje konto bo pieniążki idą na hotel dla Romeczka.
Ja dzisiaj niestety nie jestem wolna by siedzieć na dogo bo TZ...Od jutra mogę działać ;)

Tylko ja bym wolała żebyś pieniądze zbierała Ty a potem przelejesz mi cała kwotę za np miesiąc hotelowania - nie jestem w stanie ogarnąć tylu przelewów. Chyba, ze znajdzie sie inny skarbnik.

Posted

jukutek napisał(a):
Megii, a co z jego brzuszkiem? Na zdjęciach od Ciebie jest jakiś mniejszy :)

Brzuszek jest normalny, apetyt ma wilczy ale na trzy kupy dzis jedną zrobił z krwią ale może to kwestia odrobaczania aniprazolem. Jutro tez odstaje jeszcze aniprazol.

Posted

jukutek napisał(a):
Megii, a co z jego brzuszkiem? Na zdjęciach od Ciebie jest jakiś mniejszy :)

Że niby ja fotomontaż zrobiłam :cool3:;)
Cioteczki jutro powysyłam nr konta tak samo jak jutrojuż postaram się zrobić bazarek najpóźniej pojutrze...

Megii a nie jest wykastrowany Romuś?

Oj ta kupka mnie zaniepokoiła. U mnie znowuż same biegunki miał.

Posted

olga7 napisał(a):
Megi -pies ma zalożoną obrożę p/kleszczową ,jednak czy ta silna chemia zawarta w takiej obroży nie szkodzi jednak na ranę jaką ma pies i nie spowoduje komplikacji albo jakiejs infekcji od tej obroży ? Zapytaj moze koniecznie jutro weta tel.o tę obrożę i ranę ? Może trzeba prędko zdjąć obrożę ,by rana mogla być leczona?
Kasa potrzebna pewnie nadal na dt,to choć 10zl przez 3 m-ce dorzucę.

Dokładnie się przyjrzałam jego skórze kiedy wyciągałam mu kleszcze i on faktycznie miał rany po kleszczach więc ta ranka koło szyi musiała być od kleszcza. Obróżka nie dotykała tego miejsca.
Olga7 bardzo dziękuje .
Dziewczyny nie wiem jak wam mam się odwdzięczyć za tyle serca????!!!!!!