netti1 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 powiem szczerze,ze miałam pewne obiekcje co do tego domu dla Tajgi,bo nic nie zrobili aby ja szybciej zabrac ,ani nie słyszałam aby wspomagali Cię w jakikolwiek sposób gdy chorowała.ale moze po prostu nie wiem o tym. dom dla Tajgi potrzebny natychmiast! Hania jest już za bardzo obciązona-ma w domu jeszcze Kaśkę Złosnicę! Quote
bunia Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Jak to nikt się Tajgą nie interesuje??? Kiedy była chora,umierajaca wszyscy ją wspierali. Teraz jest zdrowa i ma "drugie "życie nie wierzę,że nikt już o niej nie pamięta. Tajga pilnie poszukuje nowego domu PROSZĘ nie ZAPOMINAJMY O NIEJ. Tyle pracy i wisiłku na marne??? Nie wierzę :shake: Trzymaj sie tajgusiu,buziaki od Pitusia :loveu: Quote
julia.zuzanna Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='bunia'] Kiedy była chora,umierajaca wszyscy ją wspierali. Teraz jest zdrowa i ma "drugie "życie nie wierzę,że nikt już o niej nie pamięta. zauważyłam, że to taki zwyczaj na dogomanii... już nie pierwszy raz, przykre :( Tajga to naprawdę przesympatyczna sunia!!! i u Hanii nie może długo zostać!!! (właściwie to w ogóle nie powinna tam być, bo Hania przecież nie ma warunków, pamiętajcie o tym!!!) Haniu, może zrobisz jej jakieś nowe zdjęcia? jeszcze raz się ogłoszenia poumieszcza, może jakieś allegro? to jeden z banerków różnych psiaków (taki jak mam w podpisie) - Tajga: Quote
hanka456 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Tajga dziękuje za wszystko, podeslemy nowe zdjęcia. Ona powinna byc w domku domowym, a nie budkowym, bo jej wiek na to nie pozwala. Ponadto trzeba jej dawać kilka razy dziennie jeść, niewielkimi porcjami. Ona ciągle wodzi oczami za mną i nie tylko, upomina się o głaskanie i tak pieknie za wszystko dziekuje. Dzisiaj prowadziła mnie na spacerki juz sama sobie znanymi trasami. Wie gdzie mieszkaja pieski w ogrodkach i wyraźnie chadza je odwiedzać, ciągnie w tą stronę gdzie mieszkają. Pogada trochę z nimi i idzie dalej. Quote
bunia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Zapraszamy Tajgę na sesję zdjęciową :evil_lol: Może jutro ok.11??? Quote
katya Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Reaktywacja: http://www.allegro.pl/item147337339_tajga_mix_owczarka_niemieckiego_prosi_o_dom_.html Quote
hanka456 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 DZięki bardzo, zrobiłam zdjęcia Tajguni. Pojawią się niebawem. Dziękuemy za propozycję. Jutro w schronsku mam zadania do wykonania, więc niestety nie bdziemy mogly o 11.00 przybyć. Tajgunia mówi wszystkim dzisiaj dobranoc. Jest 20.00 . Zjadła dużą kolację jak na jej mozliwości oczywiście. Quote
przyjaciel_koni Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 To czekamy na zdjęcia !!!! (Ja się Tajgą wciąż interesuję, wczoraj nie miałam dostępu). Bardzo potrzebny dobry dom dla suni, która tak wiele wycierpiała !!!!! Pamiętajmy o niej !!!! Quote
hanka456 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Tajga dzisiaj była na spacerku, chodziła grzecznie bez smyczy i potrafi nawet na komendę równaj krok - przyśpieszyć bądź zwolnić. Chyba była szkolona. Quote
przyjaciel_koni Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Następna super sunieczka, tak jak Chudzinka ! I obie bez domu !!! To nie jest w porządku !!!! Tajgunia - reklamuj się dziewczynko !!! Quote
bunia Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Tajga ma drugie życie,czy ktoś ją pokocha???? Quote
julia.zuzanna Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 zdecydowanie Tajga to bardzo fajna suka :) mam nadzieję, że coś się dla niej znajdzie Quote
Kar0la Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Nikt nie chce Tajgi? Nie wie. Może ludzi się boją, że po tej operacji będzie miała problemy zdrowotne i że musi przyjmować leki?? Smutne to. :-( Quote
hanka456 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Tajgunia zaczyna reagować jak prawdziwy zdrowy pies. Chyba była kiedys cieta na koty. Zaczyna szukać ich w wiadomych miejscach i poszczekiwać albo zabawnie się czaić. oczywiście nie robi krzywdy ale jest wyraźnie nimi podniecona. Po posilku pochodzi troszke po mieszkaniu i zaraz kładzie się spać. Czekamy na domek... Quote
katya Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Haniu, wyślij jeszcze raz fotki bo nie doszły. Spróbuj na oba adresy: bojakochampsy@gmail.com katya_dw@yahoo.com Quote
katya Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 To już chyba przeszłość, na szczęście :D Quote
przyjaciel_koni Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Taka śliczna Tajga !!!! Prosimy o pomoc w szukaniu dla niej domu !!!! Quote
hanka456 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Tajgunia nie potrzebuje przyjmowania żadnych lekarstw. Niech nikt się tego nie obawia. To bardzo wdzięczny pies. Naprawdę może dac jeszcze duzo radości. Czekamy na propozycje. Quote
bunia Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Potrzebny domek,dla cichej i spokjniutkiej Tajguni. Zobaczcie jak ona się ślicznie uśmiecha :loveu: Quote
bunia Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='katya'] Słodka ,radosna Tajga... Quote
Recommended Posts