Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

powiem szczerze,ze miałam pewne obiekcje co do tego domu dla Tajgi,bo nic nie zrobili aby ja szybciej zabrac ,ani nie słyszałam aby wspomagali Cię w jakikolwiek sposób gdy chorowała.ale moze po prostu nie wiem o tym.

dom dla Tajgi potrzebny natychmiast!
Hania jest już za bardzo obciązona-ma w domu jeszcze Kaśkę Złosnicę!

• Replies 440
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak to nikt się Tajgą nie interesuje???
Kiedy była chora,umierajaca wszyscy ją wspierali.
Teraz jest zdrowa i ma "drugie "życie nie wierzę,że nikt już o niej nie pamięta.
Tajga pilnie poszukuje nowego domu
PROSZĘ nie ZAPOMINAJMY O NIEJ.
Tyle pracy i wisiłku na marne???
Nie wierzę :shake:
Trzymaj sie tajgusiu,buziaki od Pitusia :loveu:

Posted

[quote name='bunia']
Kiedy była chora,umierajaca wszyscy ją wspierali.
Teraz jest zdrowa i ma "drugie "życie nie wierzę,że nikt już o niej nie pamięta.

zauważyłam, że to taki zwyczaj na dogomanii... już nie pierwszy raz, przykre :(

Tajga to naprawdę przesympatyczna sunia!!! i u Hanii nie może długo zostać!!! (właściwie to w ogóle nie powinna tam być, bo Hania przecież nie ma warunków, pamiętajcie o tym!!!)

Haniu, może zrobisz jej jakieś nowe zdjęcia? jeszcze raz się ogłoszenia poumieszcza, może jakieś allegro?

to jeden z banerków różnych psiaków (taki jak mam w podpisie) - Tajga:

Posted

Tajga dziękuje za wszystko, podeslemy nowe zdjęcia. Ona powinna byc w domku domowym, a nie budkowym, bo jej wiek na to nie pozwala. Ponadto
trzeba jej dawać kilka razy dziennie jeść, niewielkimi porcjami. Ona ciągle wodzi oczami za mną i nie tylko, upomina się o głaskanie i tak pieknie za wszystko dziekuje. Dzisiaj prowadziła mnie na spacerki juz sama sobie znanymi trasami. Wie gdzie mieszkaja pieski w ogrodkach i wyraźnie chadza je odwiedzać, ciągnie w tą stronę gdzie mieszkają. Pogada trochę z nimi i idzie dalej.

Posted

DZięki bardzo, zrobiłam zdjęcia Tajguni. Pojawią się niebawem. Dziękuemy za propozycję. Jutro w schronsku mam zadania do wykonania, więc niestety nie bdziemy mogly o 11.00 przybyć. Tajgunia mówi wszystkim dzisiaj dobranoc. Jest 20.00 . Zjadła dużą kolację jak na jej mozliwości oczywiście.

Posted

Tajgunia zaczyna reagować jak prawdziwy zdrowy pies. Chyba była kiedys cieta na koty. Zaczyna szukać ich w wiadomych miejscach i poszczekiwać albo zabawnie się czaić. oczywiście nie robi krzywdy ale jest wyraźnie nimi podniecona. Po posilku pochodzi troszke po mieszkaniu i zaraz kładzie się spać. Czekamy na domek...

Posted

Tajgunia nie potrzebuje przyjmowania żadnych lekarstw. Niech nikt się tego nie obawia. To bardzo wdzięczny pies. Naprawdę może dac jeszcze duzo radości. Czekamy na propozycje.