Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tajga miała dzisiaj zdjęty wenflon, kroplowek już nie będzie miała robionych tylko podawane antybiotyki doustnie.

Pani Ewa Pacałowska, lekarz, który uratował Tajdze życie jest niezwykłą kobietą. Jej empatia, poświęcenie oraz niezwykła wnikliwość z jaką traktuje zwierzęta nie jest normą w dzisiejszym swiecie. Tym bardziej zasługuje na szacunek i podziw, bo niewiele osób jest w stanie tak pięknie pracowac dla dobra innych więc smiało mogę powiedzieć, ze to dar i misja, którą niejednokrotnie ciężko jest nieść. Dziekuję w imieniu swoim i Tajgi za dar życia.

• Replies 440
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moriaaa napisał(a):

Pani Ewa Pacałowska, lekarz, który uratował Tajdze życie jest niezwykłą kobietą. Jej empatia, poświęcenie oraz niezwykła wnikliwość z jaką traktuje zwierzęta nie jest normą w dzisiejszym swiecie. Tym bardziej zasługuje na szacunek i podziw, bo niewiele osób jest w stanie tak pięknie pracowac dla dobra innych więc smiało mogę powiedzieć, ze to dar i misja, którą niejednokrotnie ciężko jest nieść. Dziekuję w imieniu swoim i Tajgi za dar życia.

Święte słowa.:klacz:

Posted

Za ponowną operację i opiekę pooperacyją (kroplówki itp.) zapłaciliśmy 255zł.
Na konto Fundacji na Tajgę z AFN wpłynęło 155zł.
Wszystkim którzy wspomogli leczenie Tajgi bardzo dziękujemy:)

Posted

Tajga czuje się dobrze. Jest zdrowa. Nie siusia już w domu. Jenakże muszę izolowac obydwie sunie, bo się nie znoszą. To znaczy Kasia jest bardzo zaniepokojona tą sytuacją. A Tajga chce królowac. Tajga ma w sobie mnostwo miłości. Jest bardzo zrównowazonym psem. Pieknie i dostojnie wychodzi na spacery. tylko mysle, ze domek dla niej powinien byc bardziej domowy. tyle przeszła, że może jest szansa zeby mieszkała w domu a nie w budzie. Może ktos przytulilby ja na stare lata. Czekamy na dobre serce.

Posted

Tajga jest zdrowa. Czeka z niecierpliwoscia na domek. Tyle przeszła, że może ktoś mógłby jej zaoferować mieszkanko w blizej człowieka, a nie w budzie. Jest takim kochanym psem. Pieknie chodzi na spacery. wolno i dostojnie. Poszczekuje na inne pieski. Interesuja ja bardzo kotki. W moim domu musi byc niestety izolowanaod Kasi, bo każda z suniek chce krolowac i dominowac. Czekamy moze na cudna propozycje kochanego domku.

Posted

myslę ,ze decyzję trzeba pozostwic Hani,czy Tajga pójdzie mieszkac do budy,czy będziemy jej szukac innego domu.w koncu Hania ją pielęgnowała w chorobie i pewno trudno jej oddac sunię do budki,jak u Hani spała w łózku:)

Posted

CZy ktoś pamieta o tajguni? Dzisiaj rano Tajgunia weszła dio kuchni i obserwowała mnie przy wszystkich czynnosciach. Sunieczka potrzebuje towarzystwa czlowieka. Nie jest zbyt ruchliwa. Dużo spi. I tak bardzo potrzebuje głaskania. Jest bardzo grzeczna , nie protestuje gdy musi wejść do pokoiku i tam sama posiedziec. Czekamy na propozycje domku.

Posted

Jest już prawie wieczór. Tajgunia siedzi grzecznie w pokoiku. Niestety u mnie w domu nie będzie mogła długo zostać. Czekamy na domek. Jest nam troche przykro, ze nikt się nami nie interesuje, teraz gdy Tajga jest zdrowa. Jednak jej wiek nie pozwala wsadzić ją do budy. Wiek i jej charakter. Ona umrze z żalu w budzie samotna. Nie chodzi tylko o budę.
Ten domek wykazuje bardzo nikłe nią zainteresowanie tak więc pozbawiona milosci, gdy jej tak potrzebuje nie jest najlepszym pomysłem.
CZEKAMY NA PROPOZYCJE Z NIECIERPLIWOSCIA.

Posted

hanka456 napisał(a):
Czekamy na domek. Jest nam troche przykro, ze nikt się nami nie interesuje, teraz gdy Tajga jest zdrowa. .

Podobna sytuacja jak moja i Oskarka :shake: