Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W schronisku w Łodzi przebywa starsza ONkowata sunia. Ma ok.10 lat, a może więcej. Jest zrezygnowana, smutno spogląda zaropiałymi oczkami. W jej spojrzeniu tli się jeszcze chyba płomyk nadziei. Kto ją pokocha?

• Replies 440
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Strasznie smutna ta sunia..ostatnio był pan ,interesował sie..ale za stara:(
A ona tak patrzyła tym błagalnym wzrokiem..wylizywała nam ręce przez kraty...szkoda suni:(

Posted

Tajgunia pilnie potzrebuje domku....ona nie może spędzić zimy w schronisku...to ciepła,wrażliwa suńka,potrzebujący dotyku człowieka...
To już staruszka,pewnie nie zostało jej już zbyt dużo czasu..ale te ostatnie lata,niech grzeje doopkę gdzieś w domku...

Posted

jakis czas temu ja wyczesywałam, jest taka chudziuutka... bałam sie ja czesac, ze jej polamie kosci.

a ona od razu bardziej wesolutka sie zrobila, wachala wszystko, potem wyzarla cale zarcie jakiemus innemu z michy:D hehe

Posted

Czy nikomu Tajgunia nie przypadła do serca? To niemożliwe. Ona dzisiaj
sama podeszła do kratek. Ona chyba wie, że niej myslimy. Domek dla Tagi przed zimą to dla niej zbawienie.

Posted

To co zobaczyłam ostatnio w schronie chyba już na zawsze zostanie w mojej pamięci...Tajga płakała...ktoś brał psiaka z boksu obok,a ona stała i płakała....:placz::placz::placz:

Posted

Cioteczko, ja mogę wystawić, chociaż pewnie to nic nie da :( Proszę o jakiś ładny tekscik, bo ostatnio nie jestem twórcza... Nadaję się tylko do sprzątania gówienek w schronie...

Posted

Postaram się nawiązać kontakt z dośc bliską mi kedyś osobą w Niemczech , może pomoże tajguni znaleźć dom. Jest to jednak mała szansa. Tajguniu nie zapomina my o Tobie.