enia Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 evita. napisał(a):Dziś rano udało mi się na chwilę wpaść do p. Ali i obfocić maluchy :). Szczeniory są nie do poznania- rosną jak na drożdżach, rozrabiają ile wlezie, jedzą za trzech :) i pokazują już swoje charakterki (jeden jest ciekawy świata i bardzo odważny- taki zawadiaka, a drugi- słodki spokojny niedźwiadek który najchętniej chciałby być tulony i pieszczony cały dzień) Oba słodziaki :loveu: Wieczorkiem wrzucę ich fotki :) P.S. Mam też fotki mamusi maluchów ;) już jest wieczór? :) Quote
evita. Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 [quote name='enia']już jest wieczór? :) Jest, jest ;)- a więc obiecane fotki :): BUFO (spokojniejszy, troszeczkę niezdarny niedźwiadek- przytulak :)): Quote
evita. Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 BENIO (zawiadacki, energiczny, przebojowy, cały czas kombinuje co by spsocic :) ) Taki jestem duuuuuży :) : Maluchy mają już spore zęby, które tutaj dzielnie prezentuje Benio :) Quote
evita. Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Chłopaki razem: Benio jak zwykle musi byc górą ;): Quote
evita. Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Maluchy cały czas kombinują żeby coś się działo :p: Benio- "to ja sobie tymczasem siknę" ;) Bufo- "a ja spróbuję schowac ręcznik" ;): "Udało się" ;) Quote
enia Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 jakie cudne!!!!! i jak urosły!!!! :) zazdroszcze, że mogłaś je popsitulać:loveu: Quote
evita. Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 [quote name='enia']jakie cudne!!!!! i jak urosły!!!! :) zazdroszcze, że mogłaś je popsitulać:loveu: Urosły i to bardzo :) Jedzą wszystko i ciągle są głodne ;)- umieją już jesc juniorkowe chrupeczki, puszki, nie są wybredne- aby było jakieś papu :) Koopa w porządeczku- na szczęście nie ma żadnych sensacji żołądkowych ;) Popsitulac- troszku popsitulałam ;), ale wpadłam tam jak po ogień i nie wiedziałam czy całowac, czy robic foty, czy psitulac ;) A to Ada- mama szczeniaków: Ada bardzo kocha p. Alicję i widac, że jej ufa. Mnie troszkę się bała, bo wiadomo, przyszedł ktoś nowy, jakiś zamęt itp- więc wolała miec na wszystko oko siedząc pod łóżkiem. A ja też nie chciałam jej stresowac, wyciągac itp. Ada jest w domowych warunkach dopiero od kilku dni, więc musi do wszystkiego przywyknąc i się oswoic :) Quote
Kalinuwka Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Oj urosły, urosły. Jeszcze niedawno były pełzające, a teraz dzielnie radzą sobie na czterech:) Bardzo chciałabym pogłaskać mamuśkę. Dzielna była, tyle zniosła. Widać, że jeszcze się boi. Quote
Pipi Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Jaki śmieszny. . . .zamiast tylną nóżkę, to przednia podniósł do sikania. Jeszcze nie widziałam czegoś takiego - słodziak http://img832.imageshack.us/img832/8278/siooy.jpg Quote
evita. Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 [quote name='Kalinuwka'] Bardzo chciałabym pogłaskać mamuśkę. Dzielna była, tyle zniosła. Widać, że jeszcze się boi. Najważniejsze, że zaufała p. Ali, a z czasem myślę, że lęk przed obcymi zacznie jej mijac. [quote name='Pipi']Jaki śmieszny. . . .zamiast tylną nóżkę, to przednia podniósł do sikania. Jeszcze nie widziałam czegoś takiego - słodziak http://img832.imageshack.us/img832/8278/siooy.jpg Pipi- on zdaje się przypadkowo tak podniósł tą łapkę ;). To taki mały rozrabiaka i cały czas jest w ruchu i coś kombinuje, że pewnie wędrował coś spsocic i w tym czasie zachciało mu się sioo, które postanowił szybko zrobic "w biegu"- stąd ta łapka w górze :) Quote
Kalinuwka Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Podobno domek dla mamusi już nieaktualny :-( Quote
enia Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Kalinuwka napisał(a):Podobno domek dla mamusi już nieaktualny :-( oo a dlaczego??? Quote
evita. Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 enia napisał(a):oo a dlaczego??? Podobno pani, która miała adoptować Adę wycofała się, bo okazało się, ze w jej rodzinie ktoś poważnie zachorował i nie miał kto zająć się jego psem i to właśnie jego ta pani postanowiła przygarnąć. Wiem tyle ile powiedziała mi p. Ala, bo to ona zna tą panią i miała z nią kontakt. Quote
elik Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Witajcie Cioteczki, podniose szczeniorki, a przy okazji zapytam (albo odwrotnie hi hi hi), czy istnieje jeszcze mapa pomocy na dogo. Potrzebny ktoś na cito do sprawdzienia domku w Łomiankach, nie wiecie coś w tym temacie ? Quote
evita. Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Witaj Elik :). Miło, że wpadłaś do naszych maluszków :) W sprawie mapy pomocy dogo to znalazłam cosik takiego: http://www.dogomania.pl/threads/27419-BLYSKAWICZNA-MAPA-DOGO-http-mapapomocy.dogomania.pl-REJESTRUJCIE-SIE! Nie wiem jak to działa, ale może się przyda ;) EDIT: przejrzałam pobieżnie tą mapę i trafiłam na info, że Lavinia "działa" na terenie Łomianek (tylko nie wiem na ile aktualne są te informacje ;)) http://www.dogomania.pl/threads/27419-BLYSKAWICZNA-MAPA-DOGO-http-mapapomocy-dogomania-pl-REJESTRUJCIE-SIE?p=2150246&viewfull=1#post2150246 Quote
enia Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 witajcie maluchy i ciotki klotki:lol: elik wysłałam pw. evita, czemu nie mam w podp. maluszków??? Quote
enia Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 a może warto już im allegro zrobić? ludzie będą mieli wolne, może wpadną w oko komuś? :) Quote
evita. Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 enia napisał(a): evita, czemu nie mam w podp. maluszków??? Mówisz- masz :) enia napisał(a):a może warto już im allegro zrobić? ludzie będą mieli wolne, może wpadną w oko komuś? :) Cosik w najbliższym czasie pokombinuję z allegro ;) Quote
enia Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 evita. napisał(a):Maluchy się przypominają ;) witajcie maluszki:p Quote
enia Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 evita. napisał(a):Mówisz- masz :) Cosik w najbliższym czasie pokombinuję z allegro ;) i co? pokombinowałaś? :) Quote
Recommended Posts