Jump to content
Dogomania

SHAGGY- (HANNIBALL) - husky skazany na śmierć !!! Potrzebna pomoc !

Recommended Posts

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Psika jest coraz fajniejszy - niemniej potrzebuje stanowczego i doświadczonego z psiakami domku. I wtedy nie będzie z nim problemów...ale takich na razie nie ma :(

Posted

ares-ka: a dokładnie w jakiej miejscowości? Być może będę w okolicy Olsztyna pod Częstochową w najbliższym czasie, to bym wtedy może dała rade podjechać i cyknąć fotki ;) oby tylko to podczęstochowie było bardziej z katowickiej strony ;D

Posted

:calus::calus:Dzis dopiero przeczytałam ten wątek baba musiała się nadnim znęcac więc ja pogryzł może uwazał to zastosowne traktował to jako "zapłatę" może w końcu znajdzie domek gdzie będzie dobrze traktowany

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

a jak wygląda jego agresywność względem ludzi czy innych zwierząt, czy faktycznie stwierdzono u niego jakieś agresywne zachowanie? Bo jeśli nic takiego nie można by było stwierdzić to może lepiej nie ogłaszać go informując o tym, że podobno zaatakował poprzedniego właściciela, tylko napisać, że np. potrzebuje właściciela o określonym charakterze (stanowczego itp.), a jeśli ktoś się odezwie to wtedy wspomnieć o tym rzekomym ataku... oczywiście to tylko moja propozycja, ale każdy szukający psiaka od razu przestraszy się opisu o groźnym psiaku... no nie wiem, co o tym myślicie?

Posted

Przepraszam, faktycznie ogłoszenia nie wskazują na jego agresywną postawę, swoją drogą w powyższym ogłoszeniu ma bardzo sympatyczne zdjęcia bynajmniej nie wskazujące na to, że mógłby komuś zrobić krzywdę, trzymam kciuki, żeby udało się znaleźć właściwy domek, w którym wreszcie pies dowie się co do znaczy kochający właściciele...