hankasanok Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 i ja zagladam do naszego pieknego Shaggiego!!!!! mam nadzieje ze jak juz te wakacje sie skonczat to troche odetchniemy i rozdzwonia sie w koncu telefony...... Quote
ares-ka Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Dziękuję dziewczyny za odwiedziny :) Shaggy coraz bardziej przywiązuje się do Kasi z hoteliku...ma co mu trzeba, oprócz jednego: własnego domku :( Quote
kaskadaffik Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Dobrze, że psinka potrafi po tym wszystkim komuś zaufać jednak :) domku gdzie jesteś ??? Quote
Vutz Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 podnoszę psiaka - cudny jest. trzymam kciuki, aby mu się udało. Quote
ares-ka Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Psika jest coraz fajniejszy - niemniej potrzebuje stanowczego i doświadczonego z psiakami domku. I wtedy nie będzie z nim problemów...ale takich na razie nie ma :( Quote
Vlk Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 ares-ka: a dokładnie w jakiej miejscowości? Być może będę w okolicy Olsztyna pod Częstochową w najbliższym czasie, to bym wtedy może dała rade podjechać i cyknąć fotki ;) oby tylko to podczęstochowie było bardziej z katowickiej strony ;D Quote
abra43 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 :calus::calus:Dzis dopiero przeczytałam ten wątek baba musiała się nadnim znęcac więc ja pogryzł może uwazał to zastosowne traktował to jako "zapłatę" może w końcu znajdzie domek gdzie będzie dobrze traktowany Quote
ares-ka Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 No właśnie... Vlk, hotelik jest w Herbach. Fajnie jakby Ci się udało... Quote
kaskadaffik Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Chociaż Cię piękniuśki podrzucę !!! Quote
hankasanok Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 no i jak tam chłopaczek? jak tam jego zachowanie? Głaski dla Shaggusia!!!! Quote
LisPustyni Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 No niestety hotelik mamy w takim miejscu, ze ciezko zeby ktos tam czesciej podjechal zobaczyc. Perspektyw domku zero:(( Quote
AndziaM Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 a jak wygląda jego agresywność względem ludzi czy innych zwierząt, czy faktycznie stwierdzono u niego jakieś agresywne zachowanie? Bo jeśli nic takiego nie można by było stwierdzić to może lepiej nie ogłaszać go informując o tym, że podobno zaatakował poprzedniego właściciela, tylko napisać, że np. potrzebuje właściciela o określonym charakterze (stanowczego itp.), a jeśli ktoś się odezwie to wtedy wspomnieć o tym rzekomym ataku... oczywiście to tylko moja propozycja, ale każdy szukający psiaka od razu przestraszy się opisu o groźnym psiaku... no nie wiem, co o tym myślicie? Quote
LisPustyni Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Pies nie jest oglaszany jako agresor, ale prawda jest taka, ze do obcych nie jest pewny. I musi trafic do osoby zorientowanej w temacie. Tu jest jego tekst ogloszeniowy: http://huskyadopcje.pl/husky-do-adopcji/665-shaggy.html Quote
AndziaM Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Przepraszam, faktycznie ogłoszenia nie wskazują na jego agresywną postawę, swoją drogą w powyższym ogłoszeniu ma bardzo sympatyczne zdjęcia bynajmniej nie wskazujące na to, że mógłby komuś zrobić krzywdę, trzymam kciuki, żeby udało się znaleźć właściwy domek, w którym wreszcie pies dowie się co do znaczy kochający właściciele... Quote
LisPustyni Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Oby, ale o domy dla trudniejszych psow bardzo ciezko... Husky zwykle sa kojarze z lagodnoscia... Quote
kasiek_ona Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Biedak :( a ma zrobione ogłoszenia? Może trzeba je uaktualnic? :) Quote
LisPustyni Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Ogloszenia by sie przydaly nowe. Bo czesci nieaktualna i nie wiele ich. Psow do oglaszania ponad 100 wiec i ciezko wszystko obskoczyc... Quote
kasiek_ona Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Proszę o krótki opis oraz nr kontaktowy i miejsce gdzie aktualnie przebywa :) Wszystko na prv... Zdjęcia już mam :) Quote
Ty$ka Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 kasiek_ona, wszystkie potrzebne informacje masz tutaj: http://huskyadopcje.pl/husky-do-adopcji/665-shaggy.html Quote
AndziaM Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Co słychać u Shaggiego? czy znalazł się może jakiś potencjalny domek? coś się zmieniło w życiu psiaka? Quote
Recommended Posts