supergoga Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [FONT=Verdana]Negro jest psim dzieckiem, ma dopiero 1,5 miesiąca i wydawało się, że trafił na dom i własnego człowieka. Okazało się, że zabranie psa nie zostało uzgodnione, nie wszyscy zaakceptowali pojawienie się Negra w domu i w ten sposób maluszek trafił pod naszą opiekę.[/FONT] [FONT=Verdana]Na razie to szczenię, uczy się powoli załatwiania na gazetę, chce się bawić, zaczepia, łobuzuje. Ale to pojętny pies, wszystkiego się nauczy, jak tylko będzie miał własny dom.[/FONT] [FONT=Verdana]Niebawem zostanie zaszczepiony i będzie czekał na kogoś, kto przygarnie go na zawsze.[/FONT] [FONT=Verdana]Negro nie będzie małym pieskiem, jego rodzice byli owczarkowaci - i Negro wygląda podobnie.[/FONT] [FONT=Verdana]Szukamy domu dla psiaka.[/FONT] Quote
Asia_Rawicz Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 O jeju kolejny szczeniak. Czy to jest jeden z 7 które dopiero co były w Fundacji?? Bo taki bardzo podobny. Quote
supergoga Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Nie, to nowy psiak. Ktoś sobie go gdzies zamówił, ale nie uzgodnił z rodziną i nie odebrał. Ma ok. 6 tygodni. Quote
Asia_Rawicz Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Jutro będę robiła ogłoszenia dla Majeczki bo już obiecałam więc może w piątek dam radę zrobić dla Negro. Quote
supergoga Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Maluch znalazł dom - nie wiem jaki ani gdzie. Osoba która go znalazła i od której miałam go zabrać w najbliższych dniach, mimo moich ostrzeżeń, mimo tego, że proponowałam aby wydać psa na umowę, będzie większa pewność - dzisiaj zawiozła Negra do domu. To tyle wiem, i jakoś zaczynam mysleć, czy w przyszłości wdawać się w takie pomoce, skoro potem nawet nie wiadomo, gdzie trafi psi dzieciak. W każdym razie sprawa nieaktualna, Negro ma dom. Quote
Ajula Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 nic na to nie poradzisz, tylko trzeba mieć nadzieję, że dobry ten dom Quote
Recommended Posts