Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I zaświeciło słoneczko dla Kacperka-Nieśmiałka...:Cool!::bigcool::Cool!::bigcool:...
Marchewciu! Organizuj transport! Ja niestety nie mam nikogo, kto mógłby zawieźć Kacperka, ale bardzo chętnie i bezwarunkowo dołożę się do transportu!!! Czy już wiadomo, jaki to będzie koszt???
Najważniejsze jest teraz tylko to, że dla Niunia znalazł domek, że Kacperek będzie mógł zaufać i żeby Maluch był wreszcie szczęśliwy...:iloveyou::iloveyou::iloveyou:...

Posted

No to zbierajmy! A jest szansa umieścić prośbę na ogólnej stronie jamników? Wtedy będzie łatwiej zebrać, co? Więcej Cioć i więcej dobrych serduch... I tak ziarnko do ziarnka...
Na pewno nie możemy teraz zostawić naszego Kacperka bez pomocy!!!

Posted

Słuchajcie na SOS mam kolejną partię JAMNIOŁÓW. Poprzednie poszły jak burza na Sznureczka (Bacusia). To ja wieczorem wystawie te następne może na transport dla Kacperka. Tylko nr konta na priv poprosżę.

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']No to zbierajmy! A jest szansa umieścić prośbę na ogólnej stronie jamników? Wtedy będzie łatwiej zebrać, co? Więcej Cioć i więcej dobrych serduch... I tak ziarnko do ziarnka...
Na pewno nie możemy teraz zostawić naszego Kacperka bez pomocy!!!

a ja już wstawiłam na wątku dogo jamniczków hehe
http://www.dogomania.pl/threads/173573-Jamniki-i-jamnikowate-w-potrzebie-z-całej-Polski-!!!!!!/page92

Posted

Isadora7 napisał(a):
Słuchajcie na SOS mam kolejną partię JAMNIOŁÓW. Poprzednie poszły jak burza na Sznureczka (Bacusia). To ja wieczorem wystawie te następne może na transport dla Kacperka. Tylko nr konta na priv poprosżę.

Dziękuję w imieniu Kacperka z całego serca...:calus:...

Posted

Dziś ma jechac po poludniu Doda z Katowic z psem do Radomia i chyba wraca pusto sama . Trasa : Katowice -Radom-Katowice . Tylko ,że ze Szczytna do Radomia to ok.280 km ,niestety a Doda wyjeżdża z Katowic dzis o godz.17 chyba. Trochę to nie pod drodze i ten transport w niedzielę jest najwygodniejszy w tym przypadku ,no i czasu jest jeszcze kilka dni do wyjazdu.

Posted

Pati-c zawiezie Kacperka z W-wy do Czestochowy,a tam odbierze go Inga,która chce dać mu ds i dojedzie po niego do Czestochowy,dom Kacpra jest z Trzebini.
Pati-c jeszcze nie przysłała mi kosztu transportu,ale to w 2 strony wyjdzie około440km,to paliwo pewnie ponad 200zł.
Czy uda nam się uzbierać tyle kasy do niedzieli?

Posted

Ja finasowo pomóc nie mogę,sama mam na utrzymaniu tymczasa,ale zrobiłam bazarek w opcji KT:
http://www.dogomania.pl/threads/208101-Ciuchy-w-opcji-KT-Musimy-uzbierać-na-transport-dla-Kacpra!!!?p=16910965#post16910965

Zmieńcie tytuł watku,że potrzebne wsparcie,każda złotówka się liczy,taka szansa może się nie powtórzyć.Osoba z Warszawy nie chce pieniążków za transport,a od nas do W-wy to spokojnie 250zł by kosztowało samochodem.

Posted

Gdyby trzeba bylo ja też dorzucę choć trochę,skromnie ,bo dobra Kacperka-Nieśmialka leży mi bardzo na sercu.Nie tylko dlatego,że bardzo przypomina nam naszego jamniczka Kacpra ,ale z powodu tego wszystkiego ,co biedak przeżył w tamtym domu i w schronie też -czekając aż 5 lat na swoj dom. Szkoda,że tak pozno zosstal zalożony wątek Nieśmialka,inaczej pewnie dużo,dużo wcześniej,po kilku m-cach może pobytu w schronie mialby już dom.

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
Napisałam dobra jak mi się wydaje propozycję na pw do magenka1 i skopiowałam do Marchewa, czekam na ich opinię, propozycja dobra bo bezpłatna i komfortowa

Niestety, od jakiegoś czasu ani magenki (od godz. 10.29), ani marchewy (od godz. 15.10) nie ma na dogo...

Posted

Czytałam pw.
Problem w tym,że osoba która przyjeżdża z Warszawy do nas po kota i chce nam pomóc w transporcie będzie w niedzielę i absolutnie nie może przetrzymać psa do środy.

Na moim bazarku jest na razie 15zł.
Niech każdy zdeklaruje ile może dołożyć i będziemy to spisywać w 1 poście,może damy radę.

I skoro jest szansa,że jamnicza skarpeta może dopmóc to też trzeba tam napisać,u mnie internet chodzi tak wolno że otwiera jedną stronę na 20 min,dlatego dużo już dzisiaj nie zdziałam.

Posted

mam telefon do kobiety która dziś do mnie dzwoniła w sprawie jamnika.Ponoć była na adopcjach jamników ale co gdzieś zadzwoni to wszystko nieaktualne.Może jednak znalazłby się jakiś max do 5lat. Ten jest do wzięcia?? mam jej telefon jak ktoś chce na pw

Posted

[quote name='piechcia15']mam telefon do kobiety która dziś do mnie dzwoniła w sprawie jamnika.Ponoć była na adopcjach jamników ale co gdzieś zadzwoni to wszystko nieaktualne.Może jednak znalazłby się jakiś max do 5lat. Ten jest do wzięcia?? mam jej telefon jak ktoś chce na pw
na tej stronie wszystkie jamniki sa do adopcji,moze niech Pani przejrzy tą strone.Kontakty tez sa tam podane.
http://jamniki.eadopcje.org/do_adopcji

Posted

Gazzy,nigdy go na spacery nie zabierałam,nie wiem jak on zachowuje się na smyczy.
Na podróż trzeba mu skombinować obrożę i smycz,bo ja wszystko oddałam psom,które jechały do ds,dt a jak nie to trzeba kupić.

Dostałam sms-a od Pati-c,koszt paliwa to 290zł.Nie wiem,czy damy radę.

Posted

[quote name='piechcia15']mam telefon do kobiety która dziś do mnie dzwoniła w sprawie jamnika.Ponoć była na adopcjach jamników ale co gdzieś zadzwoni to wszystko nieaktualne.Może jednak znalazłby się jakiś max do 5lat. Ten jest do wzięcia?? mam jej telefon jak ktoś chce na pw

U nas jest jeszcze taki jamnikowaty:

http://www.dogomania.pl/threads/205357-Jamnik-szorstkowłosy-w-schronisku-w-Szczytnie.?p=16626472#post16626472