Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ile Kacper ma latek? , myślałam żeby podać do ogłoszeń 5 lat - nie za dużo a i z prawdą też chyba mocno sie nie mija?
Pieniądze pewnie juz na konto doszły, wiec mogę podesłac pana jamnika do ogłaszania:)

Posted

Myślę Kasiu, że wiek 5 lat do ogłoszeń będzie tak w sam raz. Ja też myślę, że On będzie gdzieś mniej więcej w tym wieku. Zresztą, któż z nas wie, ile lat tak naprawdę mają nasze pociechy? Wszystkie daty urodzenia moich Maluchów są umowne... Niemniej jednak niech będzie Kacperek na 5...:multi::multi::multi:...

Posted

Magenko-może nie dawać mu wiecej niz ok.5 lat jednak ? Czy ci ludzie nie podali jego wieku ,gdy oddawalo go do schronu ?? Ani ksiązeczki też nie mial ??? Jesli damy mu ok. 7 lat to ludzie takie psy nieraz uważają za stare już i trudno bedzie mu znalezc dom . A jamniki dożywają nieraz ponad 15-17 lat ponad.Nasz jamnik zyl ok. 15 lat a jego matka-sunia ponad 17 lat .Nie kazdy ma o tym wiedzę i pies ponad 5 lat to często jest uwazany za stary już ...Za malo ludzie wiedzą często na temat psow i stąd takie podejscie nieraz.

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
Kacperku Kochany! Pojawiam się wieczorem i cieplutko Cię przytulam Malutki...:calus::calus::calus:...
Gdzie jest Twój domeczek Skarbie??? Gdzie???...:modla::modla::modla:...

Sarunia ,ja bym też tak chętnie wypatrzyla ten wyczekiwany tak dlugo dom dla Kacperka ,a nawet ten tymczasowy chocby tymczasowy...Póki co .
Nadal cisza i domku tak pilnie potrzebnego ,nie ma...:shake:

Posted

anetek100 napisał(a):
ja jak się ogarnę porobię mu ogłoszen kilka:)

Anecia! Działaj Kochana! W Tobie nadzieja! Taki Kochaniutki ten Kacperek. Nie mogę zrozumieć, dlaczego nie ma domku? Żeby KTOŚ okazał Mu serducho, to On na pewno zaufa kolejny raz...

Posted

anetek100 napisał(a):
ja jak się ogarnę porobię mu ogłoszen kilka:)

tych co wykupiłam jest 50 czy 60, jak będa gotowe , to wkleje linki,zeby sie nie powtarzały :)

Posted

Kacperku! Odwiedzam Cię i przytulam do serducha...:calus:...
Pewnie dalej nie masz domeczku, Maleńki...:bigcry::bigcry::bigcry:...
Co by tu wymyślić, czemu te wszystkie ogłoszenia nie dają żadnego rezultatu...:niewiem::comp26::hmmmm:...

Posted

Miałam telefon w sprawie Kacperka od osoby współpracującej z Fundacją Pro-Animals i SOS Bokserom.Pani czynnie działa w obronie zwierząt,ma na tymczasie sunię i chciałaby wziąść Kacperka do siebie na dt lub ds gdyby dogadał się z jej psami.
Kacperek przypomina jej psa,którego kiedyś miała i bardzo chce mu pomóc.
Telefon od kobietki brzmiał bardzo rozsądnie i z tego co mówiła ma doświadczenie z trudnymi przypadkami,o wizytami jest w temacie,bo sama takie przeprowadza.
Problemem jest odległość,pani jest z Trzebinia koło Chrzanowa,do Warszawy mogłaby podjechać gdyby udało się to zgrać jakoś.

Skontaktuję się z Ada jeje z Chrzanowa w sprawie tej osoby i dam wam znać co ustaliłam.

Posted

magenka1 napisał(a):
oj teraz nam zostało czekać na informacje, Kacper w schronisku jest z dwoma małymi pieskami i chyba nie ma żadnych spięć
To kciuki za domek dla Kacperka.

Posted

Gdyby się udało...:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:... Byłoby cudnie...:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:...
Od teraz trzymam kciuki za Kacperka, najmocniej, jak umiem...:thumbs::thumbs::thumbs:...
Marchewa! Nie mogłaś przekazać lepszej wiadomości...:iloveyou:...

Posted

A i jeszcze jedno! Myślę, że jeżeli trzeba będzie jakoś pokryć koszty transportu (np do Warszawy) znajdzie się kilka dobrych cioć i damy radę!!!
Kacperku! Może zaświeci dla Ciebie słoneczko...

Posted

Jakaś nadzieja na DT chocby jest dla naszego Kacperka :) . Na koszty transportu trzeba będzie zbierać fundusze ,ale i szukać transportu łączonego ,aby te koszty rozlożyć -jesli taka możliwość przewozu 2 -3 zwierzakow trafi sie oczywiscie .Trzeba wtedy jednak z wyprzedzeniem szukac-oglaszać przewóz Szczytno - Warszawa a może i W-wa -Katowice nawet ? Wtedy ta kobieta moze by dojechala tak z Kacperkiem do Katowic. Chyba,że bedzie autem do W-wy jechac sama albo pkp.

Posted

Osoba,która chce Nieśmiałka jest godna zaufania i trzeba teraz zorganizować transport dla chłopaka.

W niedzielę przyjeżdża do nas dziewczyna z miau po kota i wraca z nim do Warszawy i może zabrać psiaka do stolicy.
PILNE!Szukamy kogoś z Warszawy,kto zawiezie Kacpra w niedzielę przynajmniej do Częstochowy!!!Zaraz napiszę do Pati-c,ale trzeba zbierać pieniążki na paliwo.