Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='paulinken']Kasiu77, jest bazarek ogłoszeniowy, zrobiła BeaBono.
Czyli na razie nie trzeba tego allegro ? Nadal kombinuję i myślę, gdzie by umiescić na DT Nieśmialka -poki domu nie znajdzie ??
Cioteczki -pytajcie kogo mozecie i wiecie o Dt temu jamnikowi !!!

Posted

[quote name='anetek100']ja allegro mogę zrobić,pomyslalam,ze moze razem z szorstkowlosym...
Jesli mozesz -to pewnie !! Niech razem może startują -choć to konkrencja jakby - dwa jamniki do wyboru : jeden szalony nieco może ,a drugi bardziej ostrożny ,ale już nie taki wystraszony ,jak przedtem !!!:razz::p

Anetek,a jak z kosztami? Jak cos ,to zafunduję albo dolożę się choć .

Posted

ja niestety moge tlyko zrobic zwykłe, nie wyróżnione...ale takie tez dobre, bo zauwazylam przynajmniej u siebie ze wiecej wejsc i obserwatorow bylow aukcjach zwyklych, a nie wyroznionych.

Posted

Jesli tak ,to może faktycznie wystarczy to zwykle allegro ,jesli daje efekt niezly a czasem lepszy niż to wyróżnione ? Gdyby coś,to ja doplacę-czekam na sygnal.

Posted

paulinken napisał(a):
Kasiu77, jest bazarek ogłoszeniowy, zrobiła BeaBono.

zamówiłam duży zestaw- 60 ogłoszeń , i teraz tylko nie wiem, czy ogłaszać Kacpra i szorstkiego tak jak w Allegro ,
czyli razem w jednym ogłoszeniu? , można chyba by i tak na początek?

Posted

Nie mam pojęcia Kasiu, co Ci doradzić... Nie mam żadnego doświadczenia, jeżeli chodzi o ogłoszenia - jestem tu nowa i jak to się mówi "kompletnie zielona" w tej kwestii...
Jedno, czego jestem pewna to to, że ogromnie chcę, żeby Kacperek-Nieśmiałek miał domek - szczęśliwy i dobry domek...
Gdybym mogła jakoś pomóc proszę o pw

Posted

[quote name='anetek100']na razie takie zrobiłam..jak coś poprawię.zobaczcie czy jest ok:)
http://allegro.pl/nemo-i-kacper-jak-jamnik-czekaja-na-dom-adopcja-i1610497823.html
Anetko -widzę , że są te fot.Nieśmaiala z budy ,ale jedna fotka jest dwa razy umieszczona a nie ma tej najladniejszej -tej wiekszej z samego początku wątku :

Choć jest trochę bojazliwy na niej ,ale wygląda korzystnie ,ladnie w tym sloncu blyszczy sie ,czego na podwórku nie widac. Może ta wlasnie fot.kogoś najbardziej ujmie za serce ??

A i ta też :

Posted

[quote name='anetek100']na razie takie zrobiłam..jak coś poprawię.zobaczcie czy jest ok:)
http://allegro.pl/nemo-i-kacper-jak-jamnik-czekaja-na-dom-adopcja-i1610497823.html

Tak anetek... Te zdjęcia, które zamieściła Olga powinny koniecznie znaleźć się w ogłoszeniu. Kacperek z nich chwyta za serce, bardzo... I to Jego niesamowite spojrzenie z nich...
I chyba zdecydowanie rozdzieliłabym "galerię" obu psiaków w ogłoszeniu... Najpierw jeden, potem drugi...
Sorry, że zabieram głos (ja, zupełnie niedoświadczona), ale chcę tylko dobrze...
Szczególnie (tu muszę się przyznać) dla Kacperka... Zajął szczególne miejsce w moim sercu...

Posted

Ja tez jestem za rozdzieleniem allegro obu jamnikow ,gdyż inaczej są dla siebie jakby konkurentami nieco. Ja uwazasz Anetko,jednak przychylam sie do zdania Saruni,że osobne galerię więcej może zdzialają? Te fot. z budy nie są takie szare jak te z podworka a i jamnik na nich piękniej prezentuje się ,jest ladniejszy.Tak ja to widzę przynajmniej.

Posted

[quote name='olga7']
Jesli mozesz -to pewnie !! Niech razem może startują -choć to konkrencja jakby - dwa jamniki do wyboru : jeden szalony nieco może ,a drugi bardziej ostrożny ,ale już nie taki wystraszony ,jak przedtem !!!:razz::p

bo wcześniej wyraziłyście zgodę na wspólne, więc zrobiłamw spólne..a oddzielnie jak widzę chodziło o galerię, zdjęcia , ale ok rozdzielę chociaż fotki, poza tym to są dwa różne zdjęcia:):)minimalnie się różnią:)ale ejdno skasuje i wstawię drugie

Posted

anetek100 napisał(a):
bo wcześniej wyraziłyście zgodę na wspólne, więc zrobiłamw spólne..a oddzielnie jak widzę chodziło o galerię, zdjęcia , ale ok rozdzielę chociaż fotki, poza tym to są dwa różne zdjęcia:):)minimalnie się różnią:)ale ejdno skasuje i wstawię drugie

Podpytywalam o te zmiany w allegro,a fot.wydawaly się niemal identyczne.Wydawalo się mi ,że zamiast kilku podobnych ujęć z podwórka,może wstawić też te z budy-w sloncu ,gdzie Kacper wyglada korzystniej.Ale to moje zdanie tylko.Zrobsiz jak uważasz ,Anetko.

Posted

anetek100 napisał(a):
nio zmienilam kochane zerknijcie teraz:):)

Fajnie Anetka!!! SUPER!!! Dzięki!!! Jest zdecydowanie bardziej czytelnie i wiadomo kto jest kto!!!
Żeby to tylko pomogło Kacperkowi-Nieśmiałkowi w znalezieniu domku...