paulinken Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Kasiu77, jest bazarek ogłoszeniowy, zrobiła BeaBono. Quote
Olga7 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='paulinken']Kasiu77, jest bazarek ogłoszeniowy, zrobiła BeaBono. Czyli na razie nie trzeba tego allegro ? Nadal kombinuję i myślę, gdzie by umiescić na DT Nieśmialka -poki domu nie znajdzie ?? Cioteczki -pytajcie kogo mozecie i wiecie o Dt temu jamnikowi !!! Quote
Olga7 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='anetek100']ja allegro mogę zrobić,pomyslalam,ze moze razem z szorstkowlosym... Jesli mozesz -to pewnie !! Niech razem może startują -choć to konkrencja jakby - dwa jamniki do wyboru : jeden szalony nieco może ,a drugi bardziej ostrożny ,ale już nie taki wystraszony ,jak przedtem !!!:razz::p Anetek,a jak z kosztami? Jak cos ,to zafunduję albo dolożę się choć . Quote
anetek100 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 ja niestety moge tlyko zrobic zwykłe, nie wyróżnione...ale takie tez dobre, bo zauwazylam przynajmniej u siebie ze wiecej wejsc i obserwatorow bylow aukcjach zwyklych, a nie wyroznionych. Quote
Olga7 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Jesli tak ,to może faktycznie wystarczy to zwykle allegro ,jesli daje efekt niezly a czasem lepszy niż to wyróżnione ? Gdyby coś,to ja doplacę-czekam na sygnal. Quote
anetek100 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 na razie takie zrobiłam..jak coś poprawię.zobaczcie czy jest ok:) http://allegro.pl/nemo-i-kacper-jak-jamnik-czekaja-na-dom-adopcja-i1610497823.html Quote
Kasia77 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 paulinken napisał(a):Kasiu77, jest bazarek ogłoszeniowy, zrobiła BeaBono. zamówiłam duży zestaw- 60 ogłoszeń , i teraz tylko nie wiem, czy ogłaszać Kacpra i szorstkiego tak jak w Allegro , czyli razem w jednym ogłoszeniu? , można chyba by i tak na początek? Quote
Sarunia-Niunia Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Nie mam pojęcia Kasiu, co Ci doradzić... Nie mam żadnego doświadczenia, jeżeli chodzi o ogłoszenia - jestem tu nowa i jak to się mówi "kompletnie zielona" w tej kwestii... Jedno, czego jestem pewna to to, że ogromnie chcę, żeby Kacperek-Nieśmiałek miał domek - szczęśliwy i dobry domek... Gdybym mogła jakoś pomóc proszę o pw Quote
paulinken Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Ogłoszenia można zamówić u CatAngel albo u BeaBono, robią za kaskę. Quote
Olga7 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 [quote name='anetek100']na razie takie zrobiłam..jak coś poprawię.zobaczcie czy jest ok:) http://allegro.pl/nemo-i-kacper-jak-jamnik-czekaja-na-dom-adopcja-i1610497823.html Anetko -widzę , że są te fot.Nieśmaiala z budy ,ale jedna fotka jest dwa razy umieszczona a nie ma tej najladniejszej -tej wiekszej z samego początku wątku : Choć jest trochę bojazliwy na niej ,ale wygląda korzystnie ,ladnie w tym sloncu blyszczy sie ,czego na podwórku nie widac. Może ta wlasnie fot.kogoś najbardziej ujmie za serce ?? A i ta też : Quote
Sarunia-Niunia Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 [quote name='anetek100']na razie takie zrobiłam..jak coś poprawię.zobaczcie czy jest ok:) http://allegro.pl/nemo-i-kacper-jak-jamnik-czekaja-na-dom-adopcja-i1610497823.html Tak anetek... Te zdjęcia, które zamieściła Olga powinny koniecznie znaleźć się w ogłoszeniu. Kacperek z nich chwyta za serce, bardzo... I to Jego niesamowite spojrzenie z nich... I chyba zdecydowanie rozdzieliłabym "galerię" obu psiaków w ogłoszeniu... Najpierw jeden, potem drugi... Sorry, że zabieram głos (ja, zupełnie niedoświadczona), ale chcę tylko dobrze... Szczególnie (tu muszę się przyznać) dla Kacperka... Zajął szczególne miejsce w moim sercu... Quote
anetek100 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 spoko wyedytuje wg Waszych wskazówek:):):):):):)dzięki:) Quote
Olga7 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Ja tez jestem za rozdzieleniem allegro obu jamnikow ,gdyż inaczej są dla siebie jakby konkurentami nieco. Ja uwazasz Anetko,jednak przychylam sie do zdania Saruni,że osobne galerię więcej może zdzialają? Te fot. z budy nie są takie szare jak te z podworka a i jamnik na nich piękniej prezentuje się ,jest ladniejszy.Tak ja to widzę przynajmniej. Quote
anetek100 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 [quote name='olga7'] Jesli mozesz -to pewnie !! Niech razem może startują -choć to konkrencja jakby - dwa jamniki do wyboru : jeden szalony nieco może ,a drugi bardziej ostrożny ,ale już nie taki wystraszony ,jak przedtem !!!:razz::p bo wcześniej wyraziłyście zgodę na wspólne, więc zrobiłamw spólne..a oddzielnie jak widzę chodziło o galerię, zdjęcia , ale ok rozdzielę chociaż fotki, poza tym to są dwa różne zdjęcia:):)minimalnie się różnią:)ale ejdno skasuje i wstawię drugie Quote
magenka1 Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 Chyba zmienię tytuł i zostawię tylko imię schroniskowe Kacper aby nie mnożyć te jego imiona co Wy na to? Quote
magenka1 Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 [quote name='anetek100']albo Kacper-nieśmiałek ze Szczytna ;P No Ty Anetko zawsze mi pomożesz :) a przy okazji zapraszam na bazarek dla suni z Zamościa tak dla odmiany http://www.dogomania.pl/threads/207010-Fajny-bazareKsi%C4%85%C5%BCkowe-biurowy-bazarek-na-utrzymanie-Iwci-w-hoteliku-do-31-maja-godz22 ps. porządek na wątku zrobię jutro bo mi dzisiaj jakoś ciężko Quote
Olga7 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 anetek100 napisał(a):bo wcześniej wyraziłyście zgodę na wspólne, więc zrobiłamw spólne..a oddzielnie jak widzę chodziło o galerię, zdjęcia , ale ok rozdzielę chociaż fotki, poza tym to są dwa różne zdjęcia:):)minimalnie się różnią:)ale ejdno skasuje i wstawię drugie Podpytywalam o te zmiany w allegro,a fot.wydawaly się niemal identyczne.Wydawalo się mi ,że zamiast kilku podobnych ujęć z podwórka,może wstawić też te z budy-w sloncu ,gdzie Kacper wyglada korzystniej.Ale to moje zdanie tylko.Zrobsiz jak uważasz ,Anetko. Quote
Sarunia-Niunia Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 anetek100 napisał(a):nio zmienilam kochane zerknijcie teraz:):) Fajnie Anetka!!! SUPER!!! Dzięki!!! Jest zdecydowanie bardziej czytelnie i wiadomo kto jest kto!!! Żeby to tylko pomogło Kacperkowi-Nieśmiałkowi w znalezieniu domku... Quote
Kasia77 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Dzień Dobry jamniku, całusy w pięknego pychola :) Quote
Olga7 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 [quote name='Sarunia-Niunia']Fajnie Anetka!!! SUPER!!! Dzięki!!! Jest zdecydowanie bardziej czytelnie i wiadomo kto jest kto!!! Żeby to tylko pomogło Kacperkowi-Nieśmiałkowi w znalezieniu domku... To ja link do allegro powtorzę : http://allegro.pl/nemo-i-kacper-jak-jamnik-czekaja-na-dom-adopcja-i1610497823.html Quote
anetek100 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 ciesze się:):):)teraz trzymac kciukaski za maluchy:) Quote
Sarunia-Niunia Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Kciuki zaciśnięte BARDZO, BARDZO MOCNO!!! Quote
Olga7 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Zaciskamy ,zaciskamy i wypatrujemy dobrych domów dla obu wspanialych jamników !! Dla tego szalonego szorściaka-także !!! :p:loveu: Quote
Recommended Posts