Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Wzruszyłam się do łez. Pięknie to wszystko zrobiłaś :loveu:. :Rose::ylsuper: Bardzo , bardzo , bardzo fajny filmik. Będziesz musiała mi powiedzieć jak się taki film robi:p. Kacperkowi też by się bardzo podobało :). Myzianka dla jubilata i jego przyjaciólki Dianki:multi:

Przyznam się bez bicia, że dopiero po wpisie Selin na wątku Harutka, co do podkładu muzycznego, dopiero teraz obejrzałam w komplecie z muzą Twój film o Diance i Kacperku:oops:. Swietnie dobrana piosenka.:cool2: Ja mam kompa podłączonego do wieży, która stoi za moimi plecami i nie włączyłam w trakcie oglądania. Jesteś the Best!!!!!:calus::calus::calus:

Edited by yunona
  • 1 month later...
Posted

Cześć.
Wiem, wiem - zaniedbałam wątek, ale jak wracam o 18 ze szkoły to nie mam na nic innego czasu.
U Kacperka w sumie wszystko ok. Troszkę się rozbrykał, ma już swoich psich kumpli ;) Nawet zaprzyjaźnił się z młodziutką sunią beagle. Jeżeli jest ładna pogoda to większość dnia spędza w ogródku. Ostatnio był z moimi rodzicami na około jeziorka (5 km). Chętnie się bawi. Ostatnio kilka razy mocno padało i Kacperek był suszony suszarką ;) I łobuz chciał się z nią bawić. Moi rodzice spotkali ostatnio pracownicę ze schroniska i ogonkiem do niej pomerdał.
Ale ostatnio były 2 akcje.
Jedna to na grillu - podbiegł to mojej siostry której nie trawi, bo wydawała jakieś dziwne dźwięki i skakała i się troszkę zdenerwował.
A druga... ja wiem czy to akcja... No po prostu ugryzł faceta w nogę. No ale facet szczerze mówiąc sam się prosił. To taki menel i na spacerze małe zajście było i Kacperek po prostu się zdenerwował. Gdyby facet go nie drażnił nic by nie było bo Kacper na początku nie zwracał na niego uwagi.
Poza tymi dzięki Kacperkowi kilku rowerzystów z mojej ulicy dowiedziało się, na której ścieżce powinni jeździć. Bo tak wariowali na drodze dla pieszych i Kacper raz szczeknął, warknął i już wiedzą gdzie mają jeździć - bynajmniej jak my idziemy z Kacperkiem. Kacper jest bardzo karnym i usłuchanym psem. Ciągle się uczymy jego zachowań i on uczy się naszych. Jest u nas niecały rok. Poza tym to super pies. Ładują się fotki i filmiki, a więc zaraz wstawię.

Posted

Cudownie, że Kacperek jest rozkosznym, normalnym jamniorkiem:loveu::multi:. Jeśli się prowokuje psa, wiadomo, że może ugryźć:evil_lol:. Siostra musiała Kacperkowi podpaść nieźle skoro tak na nią reaguje, za darmo nic nie ma:diabloti:. Ślę mnóstwo całusów dla Kacperka i Dianusi:buzi::buzi::buzi::buzi::buzi:. Czekamy na fotki i filmiki:p