yunona Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 To zdjęcie to moje ulubione tematy :evil_lol: https://lh6.googleusercontent.com/-UujKZuneZDI/T3X8L0MRyPI/AAAAAAAAAQw/xlwtV1SlP6Y/s640/Zdj%C4%99cie2999.jpg. Filmiki obejrzałam, fajnie mają teraz gdzie dokazywać. Ciekawe czy tarzał się tak przed kąpielą czy po? Bo ja jak swoje wykąpię to obowiązkowo tarzają się chcąc zgubić zapach czystości :diabloti: Quote
Isadora7 Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 No to sobie filmotękę obejrzałam. Fajne są, kacper jest świetny. Widzę zę w namordniku na stole groomerskim. Quote
gazzy Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Później albo jutro nowy filmik z dzisiejszego spaceru - zobaczycie nową twarz Kacperka - jaki jest naprawdę... Quote
gazzy Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 wczoraj net się odłączył z powodu burzy... wgrywam jeszcze raz :angryy::angryy: Quote
gazzy Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 (edited) Filmik : http://youtu.be/ZtnHK5CjAT4 Edited April 22, 2012 by gazzy Quote
wieso Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 no i zamiast sie cieszyc jakos tak oczy sie zmoczyly.....cudo... Quote
Sarunia-Niunia Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 [quote name='gazzy']Filmik : http://www.youtube.com/watch?v=ZtnHK5CjAT4&feature=youtu.be Kochany Kacperek:loveu: Nareszcie szczęśliwy i w swoim domku:multi::multi::multi: Quote
andegawenka Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Jaki to był smutas w tej budzie......Tak mało takich wspaniałych domków.... Quote
yunona Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 (edited) Wzruszyłam się do łez. Pięknie to wszystko zrobiłaś :loveu:. :Rose::ylsuper: Bardzo , bardzo , bardzo fajny filmik. Będziesz musiała mi powiedzieć jak się taki film robi:p. Kacperkowi też by się bardzo podobało :). Myzianka dla jubilata i jego przyjaciólki Dianki:multi: Przyznam się bez bicia, że dopiero po wpisie Selin na wątku Harutka, co do podkładu muzycznego, dopiero teraz obejrzałam w komplecie z muzą Twój film o Diance i Kacperku:oops:. Swietnie dobrana piosenka.:cool2: Ja mam kompa podłączonego do wieży, która stoi za moimi plecami i nie włączyłam w trakcie oglądania. Jesteś the Best!!!!!:calus::calus::calus: Edited April 25, 2012 by yunona Quote
Celina12 Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Witamy się i MY-pozdrawiamy Wszystkich...musimy dokłądnie poczytać posty....a filmik BOSKI!!! Quote
yunona Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 [quote name='gazzy']www.kacperidiana.blogspot.com Byłam tam :eviltong: i nawet zostawiłam ślad:diabloti: Quote
gazzy Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Super komentarz ;) Dzięki. Liczę, że będziesz często zaglądać :) Quote
gazzy Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Cześć. Wiem, wiem - zaniedbałam wątek, ale jak wracam o 18 ze szkoły to nie mam na nic innego czasu. U Kacperka w sumie wszystko ok. Troszkę się rozbrykał, ma już swoich psich kumpli ;) Nawet zaprzyjaźnił się z młodziutką sunią beagle. Jeżeli jest ładna pogoda to większość dnia spędza w ogródku. Ostatnio był z moimi rodzicami na około jeziorka (5 km). Chętnie się bawi. Ostatnio kilka razy mocno padało i Kacperek był suszony suszarką ;) I łobuz chciał się z nią bawić. Moi rodzice spotkali ostatnio pracownicę ze schroniska i ogonkiem do niej pomerdał. Ale ostatnio były 2 akcje. Jedna to na grillu - podbiegł to mojej siostry której nie trawi, bo wydawała jakieś dziwne dźwięki i skakała i się troszkę zdenerwował. A druga... ja wiem czy to akcja... No po prostu ugryzł faceta w nogę. No ale facet szczerze mówiąc sam się prosił. To taki menel i na spacerze małe zajście było i Kacperek po prostu się zdenerwował. Gdyby facet go nie drażnił nic by nie było bo Kacper na początku nie zwracał na niego uwagi. Poza tymi dzięki Kacperkowi kilku rowerzystów z mojej ulicy dowiedziało się, na której ścieżce powinni jeździć. Bo tak wariowali na drodze dla pieszych i Kacper raz szczeknął, warknął i już wiedzą gdzie mają jeździć - bynajmniej jak my idziemy z Kacperkiem. Kacper jest bardzo karnym i usłuchanym psem. Ciągle się uczymy jego zachowań i on uczy się naszych. Jest u nas niecały rok. Poza tym to super pies. Ładują się fotki i filmiki, a więc zaraz wstawię. Quote
yunona Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Cudownie, że Kacperek jest rozkosznym, normalnym jamniorkiem:loveu::multi:. Jeśli się prowokuje psa, wiadomo, że może ugryźć:evil_lol:. Siostra musiała Kacperkowi podpaść nieźle skoro tak na nią reaguje, za darmo nic nie ma:diabloti:. Ślę mnóstwo całusów dla Kacperka i Dianusi:buzi::buzi::buzi::buzi::buzi:. Czekamy na fotki i filmiki:p Quote
gazzy Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Jak na złość odłączyli neta. wgrywam jeszcze raz. do wieczora powinnam wrzucić. :) Quote
Recommended Posts