yunona Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Koniecznie sprawdzić, może to stresowe, a jak nie to pewnie jakieś prześwietlenie by się zdało. On jest długi więc odpukać. Może stres powoduje parodniowy lekki niedowład? A na foteczki cierpliwie czekamy! :) Quote
Sarunia-Niunia Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Serdecznie zapraszam na bazarek dla Luneczki: http://www.dogomania.pl/threads/2196...011r.-do-18.00 Quote
gazzy Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 no yunonko mam nadzieję, że będziesz ze mnie dumna ;) Zgrałam fotki. Fotki są już na photoblogu. serdecznie zapraszam ;) www.photoblog.pl/gazzy Quote
Isadora7 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='gazzy']no yunonko mam nadzieję, że będziesz ze mnie dumna ;) Zgrałam fotki. Fotki są już na photoblogu. serdecznie zapraszam ;) www.photoblog.pl/gazzy chłopczyk wiedże sie tak przyokrąglił :) fajny jest :) Quote
yunona Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 [quote name='gazzy']no yunonko mam nadzieję, że będziesz ze mnie dumna ;) Zgrałam fotki. Fotki są już na photoblogu. serdecznie zapraszam ;) www.photoblog.pl/gazzy Jestem z Ciebie dumna, bo fotki śliczne tak jak i modele. Faktycznie Isadora zauważyła, że Kacperkowi przytyło się troszkę, ale jest uroczy pysio i fajnie , że ma sliczną siostrzyczkę Diankę. Bardzo fajne foty!!!! :))))) Quote
gazzy Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 no to się cieszę , że się podobają. wczoraj wieczorem mój tata spotkał swojego kolegę. kolega wyciągnął rękę, żeby się przywitać a kacperek tak zaczął szczekać, że szok ;) w tej nowej obróżce wygląda jak rottek ;) zapraszamy do Szczytna i życzymy Wesołych Świąt. Quote
Sarunia-Niunia Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Świeci gwiazda na niebie, srebrna i staroświecka, Świeci wigilijnie, każdy ją zna od dziecka. Chwyć w garść jej promienie, trzymaj je z całej siły. I teraz w tym rzecz cała, by się życzenia spełniły * B.Leśmian Życzymy Radosnych Świąt!!! Korunia, Nercio, Killlerek i Ich ludzie Quote
yunona Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 SAMYCH RADOSNYCH I W ZDROWIU DNI W NOWYM 2012 ROKU KACPERKOWI I DIANCE ORAZ WSZYSTKIM DOMOWNIKOM ŻYCZĄ CZARODZIEJE!!! Quote
Sarunia-Niunia Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 No, to jestem u Kacperka - Nowy Rok, Nowe życie, Nowy dom... Dawaj tu Gazzy jakieś fotki i opowiadania... "Ino już, ino szybko":evil_lol::diabloti: Mizianka dla Kacperka:loveu: i Dianusi:loveu: ode mnie i mojej Trójeczki:loveu: Quote
gazzy Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 ok ;) ale info i fotki będą teraz w galerii kacperka :) Quote
Sarunia-Niunia Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 gazzy napisał(a):Byla wizyta ze schroniska. Poadopcyjna??? No i co??? Quote
gazzy Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 No hej :evil_lol: Dawno nas nie było. Piszę tutaj, ponieważ zgubiłam wątek do galerii, a tutaj zagląda więcej osób :diabloti: Kacperek jakiś czas temu był u weterynarza. Miał obcięte pazurki. Pani bardzo szybko to zrobiła - tak że cudak nawet nie zauważył :evil_lol: Diana była już u fryzjera. Jest wykąpana i uczesana. Z tego powodu, że za tydzień są święta (i wypadało by jakoś wyglądać :p) Kacperek idzie dzisiaj do fryzjera żeby Dianie wstydu nie przyniósł. Poza tym jest już troszkę zakurzony, bo mamy już nowe ogrodzenie i jak tylko jest ładna pogoda to psiaki całymi dniami siedzą w ogródku, Dianka grzeje doopkę na słońcu a cudak obszczekuje wszystkich na ulicy i tarza się w trawce :evil_lol: W domu kompletne ADHD :diabloti: Totalny wariat, ciągle by biegał, skakał, bawił się i chodził na spacery. Dianka emerytka śpi i leży. Dzisiaj Kacper pobił swój rekord w jedzeniu "obiadku". Mama wpuściła psy po spacerze (jedzonko już stało), a ja jak weszłam może po 1 minucie to Kacperek już odszedł od miski - miska wylizana oczywiście, nochal brudny, beknięcie było i poszedł spać :evil_lol: Dianka dostaje teraz kurczaczka z kaszą i marchewką po wymiotowała żółcią i ma nadkwasotę czy coś takiego. Kacper jest coraz bardziej normalny. Nie rzuca się na ludzi. Z psami się zaprzyjaźnia po jakimś czasie - 2-3 min :evil_lol: Spuszczamy go na spacerach, nawet bez kagańca. Buszuje wtedy w trawach i jest naprawdę szczęśliwy. Wczoraj spotkałam panią ze schroniska - od razu ją poznał. Skakał, przywitał się - pełna kultura. Ta pani to wolontariuszka która się nim zajmowała w schronisku. Tak jak pisałam jakiś czas temu była u nas wizyta poadopcyjna ze schroniska. Przyjechał do nas mąż kierowniczki schroniska. Mnie nie było. Mama wpuściła pana do domu, zdążyła tylko otworzyć drzwi a Kacper już był w kuchni (dla tych co nie wiedzą :p kuchnię mamy zaraz przy drzwiach wejściowych do mieszkania). Mama powiedziała żeby poszedł do siebie. Kacper poszedł do siebie, położył się. A pan : "oooo.... Jaki grzeczny. To ja zapiszę , że mają dobre warunki". Jak przyszedł to powiedział , że przyszedł pieski obejrzeć. A moja mama : " chyba Kacperka, bo Dianę mamy już od 8 lat :evil_lol: ". Powiedziałam mamie , że mogła Kacperka puścić to by się kulturalnie przywitał - tak by się przywitał, że pan by miał podziurawione spodnie od ząbków pięknych Kacperka. Kacper przed chwilką wszedł do pokoju - sama nie wiem jak bo drzwi były zamknięte. Przez te 8 miesięcy bardzo się zmienił. Wieczorem, albo jutro wrzucę filmiki i zdjęcia. A teraz muszę już uciekać bo fryzjer czeka :evil_lol: Pozdrawiamy Quote
yunona Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 No wreszcie gazzy się rozpisała jak trzeba :). Zazdroszczę, że psiaki mają ogródek i mogą poszaleć. Nie wiem jak w Szczytnie, ale w Warszawie będą surowo karać za brak smyczy i kagańca (chyba tylko o duże psy chodzi), dzisiaj wyczytałam w internecie. Ja swoje puszczam luzem, żeby doopska fotelowe przetrząsnąć troszkę a tu chodzenie na smyczy. Owszem jak idziemy na dalszy spacer to tak, ale w kagańcu (takim ruloniku szmacianym) to ani Harek ani Ferka nie pójdą. Hary siedzi jak słup soli i nawet nie drgnie, a Ferka siedzi i cały czas zajęta zdejmowaniem. Co to za spacer , no kpina ;), one muszą wybiegać się. Ja dopiero wykąpię robaczki w przyszłym tygodniu, bo Michał często z nimi chodzi na wały i Harek potem wyglada gorzej jak górnik po szychcie ;). To u Was też będą święta czyściochowe i pewnie pyszne ciasta mamunia popiecze (ech, jak wspomnę tą szarlotkę .....mmmmniam). Czekamy na filmiki i foteczki z zabiegów pielęgnacyjnych :)))))) No i oczywiście bardzo, bardzo cieszę się , że Kacperek coraz fajniejszy :))))) Quote
gazzy Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Kacper był wczoraj u fryzjera. Był bardzo zdenerwowany. Wył, piszczał, szczekał i ciągle patrzył się na nas czy czasem go nie zostawimy. Ugryzł lekko mojego tatę, ale ogólnie było ok. Dzisiaj gonił mewy, gołębie... Jest super. Diana ostatnio obudziła nas o 3 w nocy. Mama wypuściła ją na dwór. A ona popatrzyła się na jezioro, na ulicę, poszła do ogródka... Moja mama wkurzona jak 150... Myślała, że Diana chce się załatwić czy coś. Zaraz wrzucę fotki i filmiki. Zapraszam do oglądania, tylko jakość słaba bo robione telefonem. Quote
gazzy Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 (edited) Filmiki : https://picasaweb.google.com/106202558023503486946/30Marca2012 Filmiki - pierwsze 9. Jeden od fryzjera, drugi ze spaceru, a pozostałe z ogródka - robiliśmy porządki. Edited March 31, 2012 by gazzy Quote
Sarunia-Niunia Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Cudnie patrzeć na Kacperka!!! Kochany, szczęśliwy pieseczek!!! Quote
yunona Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Nie wiem co się dzieje ale żaden filmik mi nie wszedł ? Czy powinnam się wylogować z Picassy , żeby zobaczyć te filmiki? Za każdym razem napis głosi - niestety nie znaleziono strony - sprawdź Gazzy czy udostępniłaś dla tych co mają link? A foteczki fajne i super teraz mają psiuraski, bo mają gdzie biegać:multi::multi::multi: A Kacper jaki czyścioch aż blask bije z fotek:eviltong::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 yunona napisał(a):Nie wiem co się dzieje ale żaden filmik mi nie wszedł ? [...] mam to samo Quote
Recommended Posts