Isadora7 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 gazzy napisał(a):Kacperek łobuz od rana rozrabia. Dostał antybiotyk. Skacze, bawi się :) Wszystko jest ok. Na śniadanko dostał kanapkę z pasztetem :) Zapomniałam napisać , że ślicznie jeździ samochodem. ;) Aaaa... I już nie chodzi w szelkach tylko ma obróżkę. Szelek mu nie zakładamy. Ładnie w obróżce chodzi :) A mówiłam że będzie ok :) :) :) :) Quote
yunona Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Mądra psina, wie, że już nikt go nie skrzywdzi i zaczyna wracać do normalności. Super! Quote
jofracy Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Jak miło jest czytać o szczęśliwych zakończeniach :Cool!: Quote
gazzy Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 no jofracy.... dużo czasu minęło od ostatniej wizyty Quote
jofracy Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Ja czytam regularnie, tylko się nie odzywam jak nie mam nic mądrego do powiedzenia :) Quote
yunona Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Gazzy jak będziesz miała chwilę czasu, wejdź na stronę :http://members.westnet.com.au/b-m/index.html , na której znajdziesz wszystko to o czym rozmawiałyśmy na FB ( chodzi mi o klikiera i nagrody i jak postępować). Ja klikiera nie używałam stosowałam metodę nagród. Poszukam jeszcze na wątku Harutka strony Cię interesujące, warto poczytać, będziesz na pewno zadowolona , bo dużo można się dowiedzieć, po kolei co i jak. :) Quote
Olga7 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Pamiętam zawsze o Kacperku i długo nie zapomnę jego widoku ,gdy na tych wcześniejszych fot. siedział przerażony w budzie -pewnie te kilka lat niemal tak wygladalo jego życie ...chyba,ze wcześniej już przelamywał strach w obecności wolontariuszek ,to choć co jakiś czas mial kontakt bezpośredni z ludzmi ...Wyściskaj ,proszę Aga ode mnie takze Kacperka ..:loveu::loveu::loveu:.choć co jakiś czas... Quote
Sarunia-Niunia Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Kacperku Kochaniutki!!! Jestem wreszcie na wątku. Tak bardzo się cieszę, że jesteś w domku u Gazzy:Cool!::Cool!::Cool!:!!! Nie było mnie ponad 3 tygodnie, ale cały czas byłam w kontakcie z Agunią i wiadomości były na bieżąco-świeżutkie!!! Jeszcze nie poczytałam żadnych postów, ale w pierwszym odruchu musiałam napisać, że jestem cała happy:bigcool::bigcool::bigcool:!!! Ściskam mocno Kacperku Ciebie i Twoją Rodzinkę z Gazzy na czele:buzi::buzi::buzi:!!! Quote
Sarunia-Niunia Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Aguniu! Śliczne zdjęcia, śliczne!!! I Kacperek na nich taki szczęśliwy... Dla mnie wciąż niewyobrażalne jest, dlaczego taki Słodziak siedział tyle lat w schronie za kratami??? Czyż On nie jest cudny i uroczy??? Te Jego oczęta... Ale pamiętam doskonale Jego zdjęcie ze schronu - oczka ufne, ale jakże inne niż dzisiaj? Zastraszone, zestresowane... Dziś z tego spojrzenia patrzy na nas wielka wiara w człowieka!!! Oby tak dalej Gazzy!!! KACPEREK JEST UROCZY!!! Quote
yunona Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Piękna sesja, a model no no, uśmiechnięty i szczęsliwy. Różnica ogromna i tak trzymać!. Kacperek cudowny i fajnie bawi się. Gazzy masz skarbeńka i sama też jesteś skarbeńkiem ,że dałaś mu wolność i szczęście. Buziaki i mnóstwo miziań dla łobuziaczka:loveu::multi::multi: Quote
gazzy Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Dzięki dziewczyny. On jest super :) Sarunia, mam pytanie do ciebie. Dlaczego nie masz podlinkowanego banerka, tylko oddzielnie masz banerek i link do wątku ? Jak nie umiesz do skopiuj : Quote
gazzy Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Kacprek od 20 lipca dużo się nauczył. Poznał nas , my poznaliśmy jego. Kiedy do nas trafił był troszkę wystraszony, nie lubił facetów i rowerzystów. Nie tolerował innych psów na spacerze. Chodził ze smyczką po domu, bo bardzo się jej bał. Teraz daje sobie ją przypiąć przed spacerem, tylko trzeba poczekać aż odstawi swój taniec przed spacerem i się uspokoi bo jest bardzo podekscytowany. Na rowerzystów już nie szczeka. Psów niestety nadal nie toleruje, ale pracujemy nad tym. Nie toleruje pani weterynarz :) ale za to przekonał się do mojego taty. Najpierw na niego warczał, a dzisiaj prawie na ręce wskoczył jak tata z pracy wrócił. Ładnie jeździ samochodem. Siedzi i wygląda przez okno :) W ogródku biega jak szalony i obsikuje tylko drzewa. Wie, że jak pod sika krzewy lub kwiaty mojej mamy będzie miał zakaz wstępu :) Żart... Poza tym straszny żebrak z niego. Je bardzo łapczywie i broni jedzenia przed Dianą. Miskę jedzenia pochłania w niecałą minutę. Zawsze ma nos brudny od jedzenia :) i zawsze jest mu za mało. Kiedy wychodzimy do innego pokoju od razu piszczy i drapie w drzwi. Uwielbia ganiać za sznurkiem i piłką. Sam budzi mnie rano. Można przez niego zawału dostać jak wskoczy na łóżko i patrzy na ciebie o 7 rano czarna morda :) Poza tym ciągle zaczepia swoim mokrym nochalem żeby go głaskać. Wskakuje na kolana. Biega jak szalony ze sznurkiem po całym domu i przybiega żeby się z nim bawić. Poza tym zabiera mi kapcie i ucieka :) Jest psem obronnym - tak samo jak Diana. Jak zaczną szczekać, to ludzie boją się wchodzić. Diana daje sygnał do ataku a Kacper zaczyna szczekać swoim basem a'la kaukaz :) A później udają że to nie one :) Przy obiedzie nas pilnuje. Śpi w kuchni, ale co chwila otwiera oczy i sprawdza czy czasem mu nie uciekliśmy. Wieczorem razem z Dianką, obok siebie na posłankach śpią i chrapią ... Nie można nawet filmu obejrzeć .... No ale cóż.. Uroki posiadania psiaków ;) Jednym słowem super pies :) Quote
Sarunia-Niunia Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 No widzisz Aguniu?! Wiedziałam, że wszystko Wam się dobrze poukłada! Napewno będziecie dawali sobie nawzajem wiele, wiele radości!!! tego Wam życzę z całego serducha...:):):)... Mizianka dla Kacperka...:):):)... Quote
masuimi33 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 jaka mina uśmiechnięta:) mały wariat;) kurcze ta minka mówi wszystko, pies jest przeszczęśliwy powinnaś Gazzy wysłać to do tej rąbniętej kierowniczki schronu i podpisać " tak się z ciebie wstrętna czarownico teraz śmieję!!!" ;D;D;D całuski kluski w zimny mokry nochal;P Quote
gazzy Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Kacperek ma niebieski brzuch (barwa jak w filmie avatar) od antybiotyku w sprayu. Poza tym ma mnóstwo energii. Od jutra biegi z Kacperkiem, jak pogoda dopisze pływanie w jeziorku oraz jak się nauczę jazda na rolkach :) On ma tyle energii, że masakra. Ciągle by biegał :) Quote
Mika31 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 :bigcool::bigcool::Cool!::Cool!:cudowne foty szczęśliwy pies Quote
Sarunia-Niunia Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Dobranoc Kacperku... Jak dobrze mieć świadomość, że jesteś szczęśliwy w swoim domku, masz posłanko i ... nie musisz patrzeć na świat zza schroniskowych krat... Quote
Sarunia-Niunia Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Kacperku! Nikt Cię nie odwiedza, ale ja jestem bo wciąż o Tobie myślę... Tak się cieszę, że masz domek!!! Mizianeczka...:):):):... Quote
Recommended Posts