Sarunia-Niunia Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='anetek100']a dzisiaj odszedł mój ukochany jamniczek :(mam nadzieje, że Kacperek znajdzie swój dom[/QUOTE] Nikuś??? Anetka bardzo, bardzo mi przykro.... Wiem, że teraz żadne słowa nie są w stanie Cię pocieszyć...znam ten ból...:(:(:(.... Quote
yunona Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Kacperku pozdrawiam cię wieczorową porą i bądź cierpliwy, jeszcze troszeczkę wytrzymaj ! Quote
Sarunia-Niunia Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Kacperku - buziaczki i przytulanki na dobranoc Kochany... :):):)... Quote
xmartix Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 dlaczego wątek jest do zamknięcia? ma dom piesek? Quote
yunona Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='xmartix']dlaczego wątek jest do zamknięcia? ma dom piesek?[/QUOTE] Nie jest do zamknięcia, ponieważ jeszcze jest w schronisku ale po 18 lipca sprawa się wyjaśni, najprawdopodobniej będzie miał wspaniały domeczek, czekamy cierpliwie. Kacperku nie martw się! Buziaki. Quote
Sarunia-Niunia Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Kacperku... buziaki i miazianka w ten deszczowy wieczór... Obyś jak najszybciej trafił do własnego dommeczku i nie musiał już marznąć i moknąć w schroniskowym boksie.... Quote
gazzy Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Już jestem. Będę pisała wieści na bieżąco :) W końcu mam internet. Quote
Olga7 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Co u Was slychac gazzy ? Pewnie same dobre wieści ..:razz: Quote
gazzy Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Czekamy na szelki dla ... :) Byle do 18 'lipca :) Quote
Sarunia-Niunia Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Kacperku Kochaniutki - miazianka, przytulanki i buziaczki dla Ciebie Skarbuniu...:glaszcze::buzi::calus::buzi:... Quote
Olga7 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 To dobrze,że wszystko układa się pomyslnie i jest na dobrej drodze.:p Quote
jofracy Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='olga7']To dobrze,że wszystko układa się pomyslnie i jest na dobrej drodze.:p[/QUOTE] A jest ? bo gazzy nic nie napisała ... Quote
Sarunia-Niunia Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='jofracy']A jest ? bo gazzy nic nie napisała ...[/QUOTE] Jest, jest!!! I my jesteśmy dobrej myśli - już niedługo Kacperek będzie miał domeczek!!! Quote
jofracy Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='Sarunia-Niunia']Jest, jest!!! I my jesteśmy dobrej myśli - już niedługo Kacperek będzie miał domeczek!!![/QUOTE] a to super! to już najwyższy czas żeby brunecik grzał dooopkę w domku :) Quote
Olga7 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='jofracy']A jest ? bo gazzy nic nie napisała ...[/QUOTE] Njalepiej pytac samej gazzy ,ale jesli pisze,że czekają do powrotu do domu i szykują szelki Kacprowi ,to chyba wszystko wskazuje na to,że Kacperek niedlugo już będzie w tak dlugo wyczekiwanym domu . Quote
jofracy Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='olga7']Njalepiej pytac samej gazzy ,ale jesli pisze,że czekają do powrotu do domu i szykują szelki Kacprowi ,to chyba wszystko wskazuje na to,że Kacperek niedlugo już będzie w tak dlugo wyczekiwanym domu .[/QUOTE] przeoczyłam jeden post. Czasami strach coś napisać, żeby się ktoś nie przyczepił. Plaga na dogo ... Quote
Sarunia-Niunia Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='jofracy']przeoczyłam jeden post. Czasami strach coś napisać, żeby się ktoś nie przyczepił. Plaga na dogo ...[/QUOTE] No właśnie, głównie o to chodzi.... Quote
yunona Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name='jofracy']przeoczyłam jeden post. Czasami strach coś napisać, żeby się ktoś nie przyczepił. Plaga na dogo ...[/QUOTE] Jak pijesz do mnie to faktycznie uważaj :evil_lol::megagrin::megagrin: jestem jamnikiem ale z tych mniej łagodnych:eviltong:. A tak w ogóle to nie radzę komentować nawet czegoś nawet jak coś Ci nie leży, bo jak dokładnie nie zna się tematu to można nieźle oberwać [B]właśnie niechcąco[/B]. Mam nadzieję, że na mnie nie boczysz się za wpis na wątku Teriego. :lol: Quote
gazzy Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Dobra to napiszę oficjalnie. Chcemy adoptować Kacperka. Dać mu DS. Moi rodzice się zgodzili. Spełniamy wszystkie warunki schroniska o których pisała Dominika - masuimi. Poza tym mam kontakt z behawiorystami i szkoleniowcami. Postaramy się aby Kacperek przekonał się do ludzi. Mamy dom z ogrodem. Do końca wakacji jestem w domu i będę pracować z Kacperkiem, a później jest w domu moja mama która też Kacperka polubiła bo była ze mną u niego w schronisku. Jeżeli wszystko dobrze pójdzie to postaramy się zabrać Kacperka do siebie 18 lipca. A jak nie to się zobaczy... Może trzeba będzie go zachipować lub coś innego ?? Quote
anetek100 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 kacper chyba niekastrowany,może tez wartoby pomysleć...ale to już sprawa późniejsza Quote
gazzy Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 kastracja oczywiście będzie. ale to jak się przyzwyczai troszkę do nas. Quote
jofracy Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Bardzo się cieszę Gazzy ! Bałam się trochę, że teraz wszyscy będą na Ciebie naciskać, żebyś go wzięła, a jak Twój tato by się nie zgodził, to co wtedy by było... Trzymam za Was kciuki i za powodzenie w tym ogromie pracy przed Wami. Pozdrawiam! Quote
yunona Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Nieoficjalnie wiedziałam, ale fajnie, że już dałaś taką informację dla wszystkich i mam nadzieję, że w schronisku też wiedzą coby Ci Kacperka nie podebrali.:eviltong: F a n t a s t y c z n i e !:multi::multi::multi::loveu: Quote
Olga7 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Chyba kilka osób na tym wątku wiedzialo nieco więcej o planach wobec Kacperka ,dlatego tez czekamy cierpliwie na szczęsliwe zakonczenie ,by wszystko ulozylo się pomyslnie dla Kacperka i dla rodziny gazzy.:loveu::p Quote
Sarunia-Niunia Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 A ja jak się cieszę!!!:Cool!::Cool!::Cool!:!!! Jeszcze 10 dni i Kacperek będzie w swoim domku:bigcool::bigcool::bigcool:!!! Trzymamy kciuki za Niunia i Jego Rodzinkę:thumbs::thumbs::thumbs:!!! Quote
Recommended Posts