Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='anetek100']a dzisiaj odszedł mój ukochany jamniczek :(mam nadzieje, że Kacperek znajdzie swój dom[/QUOTE]

Nikuś??? Anetka bardzo, bardzo mi przykro....
Wiem, że teraz żadne słowa nie są w stanie Cię pocieszyć...znam ten ból...:(:(:(....

Posted

[quote name='xmartix']dlaczego wątek jest do zamknięcia? ma dom piesek?[/QUOTE]
Nie jest do zamknięcia, ponieważ jeszcze jest w schronisku ale po 18 lipca sprawa się wyjaśni, najprawdopodobniej będzie miał wspaniały domeczek, czekamy cierpliwie.
Kacperku nie martw się! Buziaki.

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Jest, jest!!!
I my jesteśmy dobrej myśli - już niedługo Kacperek będzie miał domeczek!!![/QUOTE]
a to super! to już najwyższy czas żeby brunecik grzał dooopkę w domku :)

Posted

[quote name='jofracy']A jest ? bo gazzy nic nie napisała ...[/QUOTE]
Njalepiej pytac samej gazzy ,ale jesli pisze,że czekają do powrotu do domu i szykują szelki Kacprowi ,to chyba wszystko wskazuje na to,że Kacperek niedlugo już będzie w tak dlugo wyczekiwanym domu .

Posted

[quote name='olga7']Njalepiej pytac samej gazzy ,ale jesli pisze,że czekają do powrotu do domu i szykują szelki Kacprowi ,to chyba wszystko wskazuje na to,że Kacperek niedlugo już będzie w tak dlugo wyczekiwanym domu .[/QUOTE]
przeoczyłam jeden post. Czasami strach coś napisać, żeby się ktoś nie przyczepił. Plaga na dogo ...

Posted

[quote name='jofracy']przeoczyłam jeden post. Czasami strach coś napisać, żeby się ktoś nie przyczepił. Plaga na dogo ...[/QUOTE]

Jak pijesz do mnie to faktycznie uważaj :evil_lol::megagrin::megagrin: jestem jamnikiem ale z tych mniej łagodnych:eviltong:.
A tak w ogóle to nie radzę komentować nawet czegoś nawet jak coś Ci nie leży, bo jak dokładnie nie zna się tematu to można nieźle oberwać [B]właśnie niechcąco[/B].
Mam nadzieję, że na mnie nie boczysz się za wpis na wątku Teriego. :lol:

Posted

Dobra to napiszę oficjalnie.
Chcemy adoptować Kacperka. Dać mu DS. Moi rodzice się zgodzili. Spełniamy wszystkie warunki schroniska o których pisała Dominika - masuimi.
Poza tym mam kontakt z behawiorystami i szkoleniowcami. Postaramy się aby Kacperek przekonał się do ludzi. Mamy dom z ogrodem. Do końca wakacji jestem w domu i będę pracować z Kacperkiem, a później jest w domu moja mama która też Kacperka polubiła bo była ze mną u niego w schronisku. Jeżeli wszystko dobrze pójdzie to postaramy się zabrać Kacperka do siebie 18 lipca. A jak nie to się zobaczy... Może trzeba będzie go zachipować lub coś innego ??

Posted

Bardzo się cieszę Gazzy ! Bałam się trochę, że teraz wszyscy będą na Ciebie naciskać, żebyś go wzięła, a jak Twój tato by się nie zgodził, to co wtedy by było... Trzymam za Was kciuki i za powodzenie w tym ogromie pracy przed Wami. Pozdrawiam!

Posted

Nieoficjalnie wiedziałam, ale fajnie, że już dałaś taką informację dla wszystkich i mam nadzieję, że w schronisku też wiedzą coby Ci Kacperka nie podebrali.:eviltong:
F a n t a s t y c z n i e !:multi::multi::multi::loveu:

Posted

Chyba kilka osób na tym wątku wiedzialo nieco więcej o planach wobec Kacperka ,dlatego tez czekamy cierpliwie na szczęsliwe zakonczenie ,by wszystko ulozylo się pomyslnie dla Kacperka i dla rodziny gazzy.:loveu::p

Posted

A ja jak się cieszę!!!:Cool!::Cool!::Cool!:!!!
Jeszcze 10 dni i Kacperek będzie w swoim domku:bigcool::bigcool::bigcool:!!!
Trzymamy kciuki za Niunia i Jego Rodzinkę:thumbs::thumbs::thumbs:!!!