paulinken Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 A da się zrobić lepsze zdjęcia? To ogłoszenia bym porobiła. Quote
anetek100 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 paulinken napisał(a):A da się zrobić lepsze zdjęcia? To ogłoszenia bym porobiła. my chętnie porobimy fotki, ale musimy sie umówić z dziewczynami (marchewa i horacy dwa)..wtedy jedna by trzymała na smyczy, a druga by robiła zdjęcia..alenie wiem kiedy teraz będziemy jechać..niedługo święta więc nie wszystko będzie można zgrać z dziewczynami....musimy z nimi pogadać Quote
magenka1 Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 ja tam myślę, że może od razu po świętach czyli koniec miesiąca co na to dziewczyny Quote
Kasia77 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 A wiadomo od kiedy jest w schronisku? Wygląda zupełnie jak moja jamniczka, serce pęka jak sie widzi ten smutek wciśnięty w bude... :( Quote
magenka1 Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Kasiu nie wiem, może i kierowniczka mówiła ile on jest bo się pytałam na koniec o te psiaczki ale było tyle informacji, ze ja zapomniałam może Anetka albo horacy coś wie albo pamięta co mówiła kierowniczka o nim, my weszłyśmy do bosku to on uciekł do budy jak byłyśmy poza boksem to wychodził , Kasiu zobacz na filmik to się wychyla z tyłu http://www.youtube.com/watch?v=cpPIN3i3-V0 Quote
anetek100 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 [tak to była wizyta zapoznawcza czasu miałyśmy niewiele szybko zrobiłyśmy zdjęcia i niestety pamiętamy niewiele lub po prostu nie bylo mówione....następnym razem będziemy już na spokojnie, jedna będzie pisac druga robic fotki:)a woontarisuzki pomoga nam trzymać je na smyczy itp:)taką mam nadzieję, a co z plany wyjdzie niewiemy:)wstawilam filmik obrazowo jeszcze raz [video=youtube;cpPIN3i3-V0]http://www.youtube.com/watch?v=cpPIN3i3-V0[/video] Quote
Kasia77 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 magenka1 napisał(a):Kasiu nie wiem, może i kierowniczka mówiła ile on jest bo się pytałam na koniec o te psiaczki ale było tyle informacji, ze ja zapomniałam może Anetka albo horacy coś wie albo pamięta co mówiła kierowniczka o nim, my weszłyśmy do bosku to on uciekł do budy jak byłyśmy poza boksem to wychodził , Kasiu zobacz na filmik to się wychyla z tyłu http://www.youtube.com/watch?v=cpPIN3i3-V0 widać bidulkę:sad::sad: Już człowiek nie wie nawet co pisać...tyle biedy...tyle jamników... :-( A ten piesek przy siatce, obok kudłaczka to też jamnikowaty? Quote
magenka1 Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 i to jest smutne nie pomożemy wszystkim ja szczerze nie mam pomysłu jak pomóc mu ale będziemy myśleć Quote
Fredziu123 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Ja też jestem ciekawa jak ten biedak znalazł się w schronisku. Jest śliczny tylko rzeczywiście strasznie wystraszony i nieufny Quote
Olga7 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Ten biedak boi się tych obu psów -a jamnik szorstkowlosy wyraznie dominuje i rządzi tam,nawet tym kudlaczkiem bialym.Takie mlode ,piękne jamniki i ten kudlacz powinny prędko znalezc domy ,tylko jamniki wiadomo-nie do chodzenia po schodach. Quote
magenka1 Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 olga ale ta fotka Nieśmiała jest w pierwszym poście, tylko jako drugie ma przestawić kolejność? :) Quote
Olga7 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 magenka1 napisał(a):olga ale ta fotka Nieśmiała jest w pierwszym poście, tylko jako drugie ma przestawić kolejność? :) Jednak wszystko jest ok, tę pierwszą fot.można kopiować także. Quote
Kasia77 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 jestem u naszego chłopczyka:) Tak sobie myślałam po cichutku, czy gdyby jakimś cudem dało się zebrać deklaracje, to mielibyście pomysł na DT? Quote
Kasia77 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Mały wygląda na zadbanego, pewnie miał dom z kanapą... :placz: Gdyby tak można było zbierać te jamniki...i zeby tak w końcu którys z moich tymczasów zwolnił w końcu miejsce:razz: Przy okazji zapraszam na bazarek dla jamnikowatej Pineski .Zbieram na wyjazd do Wrocławia-do onkologa http://www.dogomania.pl/threads/2061...em-.Do-25go.04 Będę wdzięczna za podrzucanie. Quote
magenka1 Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 Kasiu link nie działa, a jeśli chodzi o tymczas my nie mamy na to kasy , ja sama mam sporo deklaracji ... Quote
Sarunia-Niunia Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 ...Strasznie Go szkoda... Jest rzeczywiście mocno wycofany... Wiadomo O Nim na dzisiaj coś więcej? Quote
Kasia77 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 [quote name='magenka1']Kasiu link nie działa, a jeśli chodzi o tymczas my nie mamy na to kasy , ja sama mam sporo deklaracji ... dzięki:), wklejam jeszcze raz : http://www.dogomania.pl/threads/206198-sukienka-komunijna-inne-ciuszki-i-nie-tylko-na-Pinesie-z-ch%C5%82oniakiem-.Do-25go.04?p=16719762#post16719762 wiem,że zebrać deklaracje to niemal jak liczyć na cud, ale znacie może wątek niewidomego jamnika Atosa?, sytuacja wydawała się przegrana, z założenia Atos był stracony, brak deklaracji i tymczasu, i udało się!, Atos wygrał.... Quote
Sarunia-Niunia Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Tak cicho u Nieśmiałka... Nic dalej więcej o Nim nie wiadomo??? Quote
wieso Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 biedaczek....zapisuje... a czy on juz jest na jamnikach w potrzebie ???? piekny jest.....dlaczego tak daleko :( Quote
magenka1 Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 tak jest na jamnikach , niedługo go odiwedzimy taką mam nadzieję Quote
wieso Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 idziemy na nocny spacerek Niesmialku, na pierwsza strone.... Quote
Olga7 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Może jednak pisać wyraznie ,że Nieśmialek szuka nowego,dobrego domu albo Bezplatnego Domu Tymczasowego ? Bo tak to sugerujemy ,że potrzebne fundusze na oplacenie platego DT albo hoteliku. A może ktoś kto może dac Bezpl.DT zajrzy tu akurat i zaoopiekuje sie Niesmialkiem zanim doczeka nowego domu ? Myślę ,że tamci wlaściciele nie rozpieszczali raczej Niesmialka i pewnie nie leżal na kanapie,a raczej pokornie ,wystraszony chowal się w kącie,by tylko nie narażać się na karcenie i objawy braku sympatii do niego.Inaczej nie bylby teraz taki przerażony i wycofany. Quote
Kasia77 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Cześć pieseczku, szkoda że wszyscy tak daleko mają do Ciebie Quote
Sarunia-Niunia Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Biedny Nieśmiałek... Też żałuję, że dzieli nas niemal 500km.... On jest taki okrutnie smutny... Quote
Recommended Posts