Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

paulinken napisał(a):
A da się zrobić lepsze zdjęcia? To ogłoszenia bym porobiła.

my chętnie porobimy fotki, ale musimy sie umówić z dziewczynami (marchewa i horacy dwa)..wtedy jedna by trzymała na smyczy, a druga by robiła zdjęcia..alenie wiem kiedy teraz będziemy jechać..niedługo święta więc nie wszystko będzie można zgrać z dziewczynami....musimy z nimi pogadać

Posted

Kasiu nie wiem, może i kierowniczka mówiła ile on jest bo się pytałam na koniec o te psiaczki ale było tyle informacji, ze ja zapomniałam może Anetka albo horacy coś wie albo pamięta co mówiła kierowniczka o nim, my weszłyśmy do bosku to on uciekł do budy jak byłyśmy poza boksem to wychodził ,
Kasiu zobacz na filmik to się wychyla z tyłu
http://www.youtube.com/watch?v=cpPIN3i3-V0

Posted

[tak to była wizyta zapoznawcza czasu miałyśmy niewiele szybko zrobiłyśmy zdjęcia i niestety pamiętamy niewiele lub po prostu nie bylo mówione....następnym razem będziemy już na spokojnie, jedna będzie pisac druga robic fotki:)a woontarisuzki pomoga nam trzymać je na smyczy itp:)taką mam nadzieję, a co z plany wyjdzie niewiemy:)wstawilam filmik obrazowo jeszcze raz

[video=youtube;cpPIN3i3-V0]http://www.youtube.com/watch?v=cpPIN3i3-V0[/video]

Posted

magenka1 napisał(a):
Kasiu nie wiem, może i kierowniczka mówiła ile on jest bo się pytałam na koniec o te psiaczki ale było tyle informacji, ze ja zapomniałam może Anetka albo horacy coś wie albo pamięta co mówiła kierowniczka o nim, my weszłyśmy do bosku to on uciekł do budy jak byłyśmy poza boksem to wychodził ,
Kasiu zobacz na filmik to się wychyla z tyłu
http://www.youtube.com/watch?v=cpPIN3i3-V0

widać bidulkę:sad::sad: Już człowiek nie wie nawet co pisać...tyle biedy...tyle jamników... :-(

A ten piesek przy siatce, obok kudłaczka to też jamnikowaty?

Posted

Ten biedak boi się tych obu psów -a jamnik szorstkowlosy wyraznie dominuje i rządzi tam,nawet tym kudlaczkiem bialym.Takie mlode ,piękne jamniki i ten kudlacz powinny prędko znalezc domy ,tylko jamniki wiadomo-nie do chodzenia po schodach.

Posted

magenka1 napisał(a):
olga ale ta fotka Nieśmiała jest w pierwszym poście, tylko jako drugie ma przestawić kolejność? :)
Jednak wszystko jest ok, tę pierwszą fot.można kopiować także.

Posted

[quote name='magenka1']Kasiu link nie działa, a jeśli chodzi o tymczas my nie mamy na to kasy , ja sama mam sporo deklaracji ...

dzięki:), wklejam jeszcze raz :
http://www.dogomania.pl/threads/206198-sukienka-komunijna-inne-ciuszki-i-nie-tylko-na-Pinesie-z-ch%C5%82oniakiem-.Do-25go.04?p=16719762#post16719762

wiem,że zebrać deklaracje to niemal jak liczyć na cud, ale znacie może wątek niewidomego jamnika Atosa?, sytuacja wydawała się przegrana,
z założenia Atos był stracony, brak deklaracji i tymczasu, i udało się!, Atos wygrał....

Posted

Może jednak pisać wyraznie ,że Nieśmialek szuka nowego,dobrego domu albo Bezplatnego Domu Tymczasowego ? Bo tak to sugerujemy ,że potrzebne fundusze na oplacenie platego DT albo hoteliku. A może ktoś kto może dac Bezpl.DT zajrzy tu akurat i zaoopiekuje sie Niesmialkiem zanim doczeka nowego domu ?
Myślę ,że tamci wlaściciele nie rozpieszczali raczej Niesmialka i pewnie nie leżal na kanapie,a raczej pokornie ,wystraszony chowal się w kącie,by tylko nie narażać się na karcenie i objawy braku sympatii do niego.Inaczej nie bylby teraz taki przerażony i wycofany.