Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

20 lipca 2011 Kacper został adoptowany przez dogomaniaczkę gazzy, życzymy wszystkie dobrego!
Szczytno to miasteczko w województwie Warmińsko - Mazurskim. Niektórym kojarzy się to miasto z Wyższą Szkołą Policji , niewiele osób wie , że znajduje się tam schronisko dla zwierząt, a w nim 300 psiaków, adopcji jest mało , wolontariuszy 2 osoby. Ja wraz z Anetką pojechałyśmy tam porobić fotki. Wśród tych wszystkich psiaków zauważyłam wyjątkowego psiaka, podobnego do jamnika nieśmiałego wystraszonego. Niewiele jeszcze o nim wiem, ale niedługo wybieramy się z następną wizytą wiec liczę na więcej informacji.

Posted

W miarę możliwości będę uzupełniać o nim informację
[SIZE=2]Imię- wstępnie dopóki nie poznam jego imienia schroniskowego NIEŚMIAŁEK
Płeć- chłopiec
Wiek- ??
Miejsce- schronisko w Szcztnie
[SIZE=2]Kontakt- Asia (na dogo "MARCHEWA") - 693 960 672
Basia (na dogo "horacy dwa") - 784 016 809

[SIZE=2]Sterylizacja- NIE
Wątek na dogo-

Posted

dziękuje Wam dziewczyny za odwiedziny u Nieśmiałka, nie wiem co napisać tylko cud go uratuje, w Szczytnie nie ma takich fajnych adopcji nie urażając nikogo , jakoś dzisiaj czuję się do du.. taka pogoda i ta masa nieszczęść :(

Posted

Oby ten piękny,przerażony Niesmialek nie czekal zbyt długo na swych dobrych ludzi i zazanł od nich wiele serca oraz dobrej,serdecznej opieki a także mogł im to dobro odwzajemnić.Niech dobry człowiek wynagrodzi mu poprzednie krzywdy ,strach i ból zaznany u poprzednich bezdusznych właścicieli.
Może jakoś udaloby się znalezc mu dt u kogoś w tamtych stronach ,aby nie siedzial tak przerażony w schronie ? Już pytalam wcześniej o to,ale ...Jakieś dobre dziewczyny z tamtych stron ,czy rodzina,byle mieszkanie nie na piętrach,albo znoszenie i wnoszenie Nieśmialka po schodach,jesli da się nosić i nie gryzie.Może prędko znajdzie dom jednak i dlugo nie posiedzi w schronie ,jakoś wytrwa ....Bo na tymczas cięzko widac tam liczyc...