giselle4 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Jestem Filip i mam juz około 12 lat jestem staruszkeim .....słabo widze i slabo slysze ale bardzo a wlasciwie najbardziej sie boje:( Przywiezli mnie do duzego budynku gdzie jest bardzo duzo psich istnien kazdy szczeska i patrzy na mnie .....ja nic z tego nie rozumiem i pytam dlaczego stracilem swoj bezpieczny azyl? dlaczego juz mnie nikt nie chce ? i nie kocha? dlaczego nikt mnie nie szuka? kochali mnie i mowili ze jestem ich na wieki a minęło tylko troche lat i juz jestem smieciem? nie zarobiłem na kawałek ludzkiego chleba ...pracowałem ,broniłem i pocieszałem bylam zawsze gotowy na zawołanie rodzinki teraz nawet nie mam swojego poslanka miski,jestem tylko nędznym zebrakiem wiec czy warto zyc? i czy warto było wierzyc ludziom? mam wątpliwosci co do jednago i drugiego ,mojego pytania Zaszczepiony i odrobaczony ma jeszcze nadzieje ,gdyz ona odchodzi ostatnia. 664 315 852-Grazyna 74 83 11 800-Jasia giselle4@autograf.pl Quote
giselle4 Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Filipek buiedny,stary Filipek Poprzedni Następny Quote
giselle4 Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Poprzedni Następny podniose biedaka:( Quote
giselle4 Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 sliczny ale taki bezbronny ze serce krwawi:( Quote
giselle4 Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 basia34 napisał(a):Filip skaczemy wysoko. basiu u niego ciezko ze skakaniem to tylko podniesiemy i jutro fotki cykamy:) Quote
basia34 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Mowisz i masz Filipku podnosze na rekach wysoko. Quote
giselle4 Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Filipku ,ogłosze w sobote...moze ktos pokocha?:( Quote
giselle4 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Filipek tak sie zachowuje jak i kiedys Szamanek lezy i drzy...nie wierzy ze jeszcze moze byc dobrze Quote
giselle4 Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Filipku,tys stary ja stara jakos musimy sobie radzic...aniołeczku tylko się nie boj:( Quote
Zosia123 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Bidulek kochany. Grażynko co by tu wymyślić? Hotelik?... :( Quote
Nadziejka Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 :-(i ja zagladam i serce placze ..... bo swiat sie juz dawno konczy , jak tylko sie zaczal , przez ,,ludzi podlych bezgranicznie , nie patrzacych na nikogo , tylko w swoje dobro , matenko Ziemio tyle biedakow , tyle podlosci samotnosci , jak sobie radzic ?:thumbs::iloveyou:serduszko nadziejkowe wstawie , choc tyle .... o Filipka Quote
Recommended Posts