Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaga cieczkuje na dobre. Zakrwawiła sobie cały kocyk ze szmateksu :evil_lol:
Trzeba będzie wybrać się na nowe zakupy.
Do tego wystawia dupinę byłe komu-czy to pies, czy suka, ważne że cztery łapy ma. Dziś zwiewałyśmy przed dwoma psami, ktore prawdopodobnie 'właściciel' wypuszcza, żeby sobie poużywały. :angryy: Na szczęście byłyśmy niedaleko kliniki.
Jaga jest strasznie śmieszna. Wypuszczam ją z boksu i gdy nie uda mi się założyć jej smyczy-ma taki pęd do spaceru :) czeka cierpliwie pod wyjściowymi drzwiami. Dziś nawet sama chciała włożyć swoją główkę w obrożę :evil_lol: Nie mogła się doczekać biedaczka :roll: Koty olewa całkowicie, tak się teraz rozpieściła, że suchego jedzonka nie chce nawet jeść. Jagula jest naprawdę superaśna! To bardzo grzeczny i mądry pies! Czas, by znalazła już swoje miejsce na stałe, takie do końca życia...

Posted

Jagusia do domku!! Szukamy domku dla psiurki slodkiej!
------------------------------------------------------------------
Własnie sie dowiedzialam,ze moj znajomy piesek, ktorego czesto spotykalam w drodze na stacje i z ktorym zdazylam sie juz zaprzyjaznic wpadl wczoraj pod samochod:placz:
Ma złamane nożki i miał krwotok wewnetrzny:-(
Takie maleństwo ...
Mam nadzieje, że przezyje!
Trzymajcie kciuki.

Posted

[quote name='Nadja23']Jagusia do domku!! Szukamy domku dla psiurki slodkiej!
------------------------------------------------------------------
Własnie sie dowiedzialam,ze moj znajomy piesek, ktorego czesto spotykalam w drodze na stacje i z ktorym zdazylam sie juz zaprzyjaznic wpadl wczoraj pod samochod:placz:
Ma złamane nożki i miał krwotok wewnetrzny:-(
Takie maleństwo ...
Mam nadzieje, że przezyje!
Trzymajcie kciuki.

biednee malenstwo:(
a czy wlasciciele dobrze sie nim zajmuja skoro tak lata przy autach??

Posted

Jagusia czeka wciaz na swojego Pana !! :roll:
-----------------------------------------------------------------------
A Sonia(ten piesek o ktorym wczesniej pisalam),poszkodowana w wypadku juz w domku ,tyle że z gipsem na nozkach! Moje biedactwo:|:shake:

Posted

Przykro mi z powodu tego psiaka...Tak czy tak, skoro maluch ma taki pęd do samochdów, to może niech kupią mu np. szelki? Zawsze to trochę stabilniejsze niż obroża i trudniej się wysmykąć...
Jaga dostała dziś kość większą od niej samej i do tego dorodne, śmierdzące wędzonką świńskie ucho :cool3: :cool3: :cool3: Jednak nasza pani-Struś żyje tylko spacerami. Jeszcze nie wiedziałam, żeby coś jadła :roll: Ona naprawdę niczego do życia nie potrzebuje jak tylko KONTAKTU Z CZłOWIEKIEM.
Ważne, że wychodzi się na spacer i koniec!
Jaga bardzo ciągnie na trawę. Widać po niej, która 4 lata spędziła na betonowej, zimnej posaddze, że kocha trawę. Tarza się, kopie dołki (każda koopa musi być starannie zakopana :roll: ), a co najbardziej mnie wkurza-zaplątuje się w krzaki, tak, żebym miała więcej roboty z odplątywaniem smyczy. I tak kocham ją jak swoją własną!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Komu komu JAGĘ NA STAŁE?

Posted

a co najbardziej mnie wkurza-zaplątuje się w krzaki, tak, żebym miała więcej roboty z odplątywaniem smyczy.

Kudłaczek też tak robił... zaplątywał sie w krzaki jak tylko najbardziej sie dało, albo wokół drzewa i czekał aż go ktoś odplącze...

Jaaguuś Hoop

Posted

Jak tak czytam o niej to normalnie zakochana jestem!:oops:
Kurcze no... chcialabym miec takiego psa:roll:
Dlaczego inni domownicy nie maja takiego myslenia jak ja:mad:
Jaga czeka na domek. Madra, piekna, cudowna!:cool3: