anielica Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Jaga już tak długo czeka na Swojego Człowieka... Ile jeszcze? Quote
Masza4 Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Jagunia cierpliwie czeka na Swojego Człowieka... Quote
Nadja23 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Jaga hop do gory! Czeka na domek...juz od paru lat:-( Quote
Isabel Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Jagunia, cudowna sunia, domku wypatruje! Quote
Masza4 Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Jaga cieczkuje na dobre. Zakrwawiła sobie cały kocyk ze szmateksu :evil_lol: Trzeba będzie wybrać się na nowe zakupy. Do tego wystawia dupinę byłe komu-czy to pies, czy suka, ważne że cztery łapy ma. Dziś zwiewałyśmy przed dwoma psami, ktore prawdopodobnie 'właściciel' wypuszcza, żeby sobie poużywały. :angryy: Na szczęście byłyśmy niedaleko kliniki. Jaga jest strasznie śmieszna. Wypuszczam ją z boksu i gdy nie uda mi się założyć jej smyczy-ma taki pęd do spaceru :) czeka cierpliwie pod wyjściowymi drzwiami. Dziś nawet sama chciała włożyć swoją główkę w obrożę :evil_lol: Nie mogła się doczekać biedaczka :roll: Koty olewa całkowicie, tak się teraz rozpieściła, że suchego jedzonka nie chce nawet jeść. Jagula jest naprawdę superaśna! To bardzo grzeczny i mądry pies! Czas, by znalazła już swoje miejsce na stałe, takie do końca życia... Quote
anielica Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Komu grzeczny i mądry pies, który już tyle złego, tyle opuszczenia w swoim życiu przeżył, a nie stracił nadziei i radości życia??? Quote
pidzej Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Masza, super że często z nią na spacerki chodzisz. Jaga szuka domu. Sucz idealna! Quote
Nadja23 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Jagusia do domku!! Szukamy domku dla psiurki slodkiej! ------------------------------------------------------------------ Własnie sie dowiedzialam,ze moj znajomy piesek, ktorego czesto spotykalam w drodze na stacje i z ktorym zdazylam sie juz zaprzyjaznic wpadl wczoraj pod samochod:placz: Ma złamane nożki i miał krwotok wewnetrzny:-( Takie maleństwo ... Mam nadzieje, że przezyje! Trzymajcie kciuki. Quote
karusiap Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='Nadja23']Jagusia do domku!! Szukamy domku dla psiurki slodkiej! ------------------------------------------------------------------ Własnie sie dowiedzialam,ze moj znajomy piesek, ktorego czesto spotykalam w drodze na stacje i z ktorym zdazylam sie juz zaprzyjaznic wpadl wczoraj pod samochod:placz: Ma złamane nożki i miał krwotok wewnetrzny:-( Takie maleństwo ... Mam nadzieje, że przezyje! Trzymajcie kciuki. biednee malenstwo:( a czy wlasciciele dobrze sie nim zajmuja skoro tak lata przy autach?? Quote
Nadja23 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Do->Karusiap Tak, wlasciciele o niego dbaja,ale on sie wyrwal na spacerze ze smyczy:-( Quote
Nadja23 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Jagusia czeka wciaz na swojego Pana !! :roll: ----------------------------------------------------------------------- A Sonia(ten piesek o ktorym wczesniej pisalam),poszkodowana w wypadku juz w domku ,tyle że z gipsem na nozkach! Moje biedactwo:|:shake: Quote
Masza4 Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Przykro mi z powodu tego psiaka...Tak czy tak, skoro maluch ma taki pęd do samochdów, to może niech kupią mu np. szelki? Zawsze to trochę stabilniejsze niż obroża i trudniej się wysmykąć... Jaga dostała dziś kość większą od niej samej i do tego dorodne, śmierdzące wędzonką świńskie ucho :cool3: :cool3: :cool3: Jednak nasza pani-Struś żyje tylko spacerami. Jeszcze nie wiedziałam, żeby coś jadła :roll: Ona naprawdę niczego do życia nie potrzebuje jak tylko KONTAKTU Z CZłOWIEKIEM. Ważne, że wychodzi się na spacer i koniec! Jaga bardzo ciągnie na trawę. Widać po niej, która 4 lata spędziła na betonowej, zimnej posaddze, że kocha trawę. Tarza się, kopie dołki (każda koopa musi być starannie zakopana :roll: ), a co najbardziej mnie wkurza-zaplątuje się w krzaki, tak, żebym miała więcej roboty z odplątywaniem smyczy. I tak kocham ją jak swoją własną!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Komu komu JAGĘ NA STAŁE? Quote
pidzej Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 a co najbardziej mnie wkurza-zaplątuje się w krzaki, tak, żebym miała więcej roboty z odplątywaniem smyczy. Kudłaczek też tak robił... zaplątywał sie w krzaki jak tylko najbardziej sie dało, albo wokół drzewa i czekał aż go ktoś odplącze... Jaaguuś Hoop Quote
Nadja23 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Jak tak czytam o niej to normalnie zakochana jestem!:oops: Kurcze no... chcialabym miec takiego psa:roll: Dlaczego inni domownicy nie maja takiego myslenia jak ja:mad: Jaga czeka na domek. Madra, piekna, cudowna!:cool3: Quote
Recommended Posts